Blog admin https://blog.dnevnik.hr/blog-admin

ponedjeljak, 28.11.2022.

Ljudi, zakon ste!

Ne znam kaj da vam velim, oduševili ste me!
Koliko gunđate o drugima, imate zamjerke jedni na druge, no mnogi od vas su se pokazali kao veliki Ljudi! Svaka vam čast.
Hvala svima koji ste nominirali, najveća hvala onima koji su shvatili moju namjeru i dali najbolje od sebe pri opisu svog Odabranog blogera.

Početak je uvijek težak tako da posebno veliko hvala Lastavici, koja je doslovce u nekoliko minuta reagirala, te Mrs Galaxy, koja je u manje od sat od objave mojeg posta napisala topli iskreni post.

Sad ide onaj teži dio.

Moje mišljenje je (napisao bi Kupus) da nije u redu odbiti ovakvu nagradu, ne zbog velike vrijednosti poklona (za koji i dalje ne znamo što je), već zbog osobe koja vas je nominirala. Na stranu ostavimo osobne simpatije, razne reciprocitete, nekoliko blogera je ovdje iskreno i bez predumišljaja napisalo post o nekome koga vrlo vjerojatno pozna samo preko slova.
Ako želite odbiti takvog blogera, to je vaše pravo no ono što vas molim je da nam to odmah javite. Mislim da nije u redu kalkulirati i čekati objave Odabranih pa onda pompozno uz fanfare napisati: ne želim tu nagradu.

Molim sve, pogledajte listu nominiranih i ako ste na toj listi nominirani i ako iz bilo kojeg razloga ne želite primiti nagradu, odmah nam napišite tu u komentarima. Ne morate objašnjavati, ako ne želite, samo javite da ne želite.
Nadam se da takvih nema, ali za svaki slučaj...

ps. ako se bojite otkrivanja osobnih podataka, za to nema potrebe. Vaše ime i prezime te adresa će biti vidljivi u mailu u kojemu to napišete i koji će biti obrisan te osobi koji bude pisala adresu na vaš paketić.

Ako imate pitanja, javite se u komentarima ili na admin@blog.hr.

28.11.2022. u 06:01 • 65 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2022 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Od 14. lipnja nema više uploada fotki na server Blog.hr.

Tutoriali za stavljanje fotki