< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Something...stupid

Bok ljudovi!
naruto
Which Naruto Character Are You?
Test by naruto - kun.com


Msn:nina_brnetic@yahoo.com

DJECA BLOGOVA ILITI OSOBE KOJE SE MEĐUSOBNO ČITAJU
Tena
Ivana
Ena
Lee
Chara
Kazuya
Viska
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Box u kojem bih se trebala predstavit vama

Image and video hosting by TinyPic Što da napišem.....
volim slušati anime soundtrackove, Jimmy Eat World ,Death Cab For Cutie, Falloutboy, Bullet For My Valentine, Linkin Park, Evanescence, Nightwish, My chemical romance....
veoma sam komunikativna, volim biti okružena ljudima, imam prodoran (creepy) smijeh, treniram tenis (iz zajebancije), lako planem,nemam samopouzdanja, obožavam igrat ff i kh..... i provodim većinu svog slobodnoga vremena na gaiaonline.com




image

ponedjeljak, 24.09.2007.

Vratih se ja s kampa


Eto,samo da se ja na brzinu vama javim. Bila sam ova četiri dana na dsd kampu(od petka pa do danas). Mogu reći da mi je bilo jednostavno predobro. Upoznala sam nove,super osobe, okupala se u moru(koje je bilo toplo za ovo doba godine),igrala košarku s dečkima(lol) i tako. Ali najprije da ja to malčice pojasnim o čemu se to radi. Taj kamp je za učenike koji u školi uče za certifikat iz njemačkog. Mogu ali i nemoraju ići(ali ja preporučujem da idu jer će im to samo koristiti). Ove godine smo išli u Selce. I na sreću, more je minutu od toga odmarališta,samo treba prijeći cestu i na plaži si.Malo preskačem,ali nema veze. Tako sam sretna kaj sam bila na kampu da se to jednostavno ne da opisati.
Prvi dan(petak navečer i subota ujutro) zabavljali smo se gramatikom(šugavi konjuktivi)a druga dva dana (bila sam u novinarskoj grupi)sam slikala i pisala članke za dsd novine(kaj ostale grupe rade i tako nešto slično). Slobodnog vremena sam imala napretek, to smo iskoristili za igranje tenisa,košarke, odbojke i aerobike (ja sam išla na sve navedeno). Sobe su za deset do četrnaest osoba(na dva kata su kreveti), kupaonice su odvojene od wc-a( i čiste su, donekle), a kantina je prostrana(hrana je bila dobra, jestiva)......uglavnom, bitno je da smo tamo bili i proveli svoje vrijeme na najbolji mogući način. A sutra imam školu ujutro.....ja ću se zatući. Totalno sam neispavana.
Eto malo slikica:
Free Image Hosting at www.ImageShack.usnaša kantinicaFree Image Hosting at www.ImageShack.usulaz u to odmarališteFree Image Hosting at www.ImageShack.usprije izlaska(mene se ne vidi od blitza,lol)Free Image Hosting at www.ImageShack.usal nam je zabavno


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
malo bolja slika odmarališta
Free Image Hosting at www.ImageShack.usmalo zezancije
Free Image Hosting at www.ImageShack.us poslijepodnevno odmaranje
Free Image Hosting at www.ImageShack.ustjelovježba



| komentari (19) | print | # |

srijeda, 19.09.2007.

Prije škole


Nisam bila na kompjuteru malo dulje vrijeme jer sam bila zaokupljena playstation-om (igrala kindgdom hearts 2) i nastojanju da udovoljim školskim normama(zadaće i inicijalni). imala sam jednu zanimljivu temu za blog ali prije nego je zapisah,ode ona.. mrzim to jer sam stvarno imala dobru ideju. Grrrrrrr.
Sad sam se posvađala s mamom preko telefona. Mislim, ja stvarno ne razumijem što ona time misli postići. Naime, govori mi kako ja nemam uopće želje da se družim s ljudima iz svoga razreda i da ja zbog svoje inertnosti i što me čula kada sam se svađala s prijateljicom( pomirdba je zaključena kad smo se ponovo čule, za dva dana) ja ne stvaram nove prijatelje nego one koje već imam udaljavam od sebe. Povod svađe: danas imam debatu u 16. gimnaziji i ne bih trebala biti na zadnja dva sata. Ona misli da sam ja previše vani nakon škole ( u ponedjeljak sam se našla sa prijateljicom sa skijanja,a jučer iz bivšega razreda), što uopće nije istina jer ja sam bila do pola devet vani ta dva dana. Uostalom, kad imam popodne nastavu,nakon škole dođem doma,pojedem nešto i bespotrebno buljim u televizor ili ležim na krevetu i nešto čitam jer nakon osam sati moj mozak uopće ne funkcionira. Što ona misli da ja radim vani?? Možda pušim travu??? Pa da imam problema još i s policijom.Dakle,kaže mi da izaberem na što ću ići jer imam previše obaveza( baš, tako sam pretrpana da ne stignem ni jesti,laž) te mi na lijep način kaže da ne mogu ići na debatu....a meni je baš lijepo tamo jer učim pričati na diplomatski način. I sad ja ne znam što ću. A sve zbog činjenice da ne zapostavljam svoje prijatelje.
Image and video hosting by TinyPic odoh ja učiti latinski



| komentari (21) | print | # |

petak, 07.09.2007.

Vikend pred nama


Petak navečer!!!Bolje rečeno, kišni petak....i tako cijeli ovaj tjedan. Čovjeka takvo vrijeme baš deprimira,zar ne? Malo sam razmišljala(ne morate se čuditi)i mislim da su naše ocjene i vrijeme nekako povezani. Kad je neki lijepi dan(osunčano,prekrasno plavo nebo) obično je u školi nekakvo veselo raspoloženje ,svi se smiješe,profesori(pogotovo iz povijesti) su izrazito dobre volje. Ali kada je ovakvo,tmurno,kišno,prohladno vrijeme uvijek netko dobije lošu ocijenu ili se piše test (nije svaki put, ali većinom se takvo nešto događa). Čovjek se stvarno zapita.....je li to možda neka viša sila.
Jučer sam bila s Gajom i Miom u Zvuku. Provedosmo dva i pol ugodna sata čavrljajući o raznim temama. Moram priznati da mi se to mjesto jako sviđa jer osjećam nekakvo ugodno okruženje čim kročim nogom unutra. Obično sve vrvi od ljudi,ali uspijem pogoditi vrijeme kad ima mjesta. Imate li vi možda neka mjesta (osim kuće) na kojima se osjećate ugodno?
Počela sam gledati jedan horor anime Jigoku Shoujo. Pa ću pisati o njemu.Ali ne danas,he he he.Odoh ja vas sada komentirati



| komentari (7) | print | # |

ponedjeljak, 03.09.2007.

Ponedjeljak je,zar je tako brzo prošlo?

Nova školska godina je na pomolu.Ludovanje,stres,bojaznost od nekih profesora i ispita, uskoro će se ucrtavati na licima učenika. Počinje škola!!!!!!! Mislim da to ne moram naglašavati jer znate o čemu se radi.Ne znam za vas ali ljeto mi je prebrzo prošlo. Barem da imamo još tjedan dana odmora,tako da se (barem ja) mogu psihički pripremiti za nove dane među školskim klupama. I tako,dok ja ovo pišem, moja baka me sada upravo maltretira tipa: ˝Daj se skini s kompa,moraš se pripremiti˝barem 10 puta.......to me izluđuje. Najbolje je kad dođem doma,nakon napornih 7 sati u školi,te moja baka kaže ˝Kako je bilo u školi???˝ onakvim tonom kao kad nekoga žicaš. Naravno,moje raspoloženje u trenu splasne i tmurni oblaci su nad mojom glavom. Odgovorim joj da je sve bilo dobro(a taj dan je predobro prošao)ali,neeeeee! Mora ona pitati da li sam 100%sigura da jesam jer izgledam malo ljutito. Što mislite, od čega?
Mislim da ću sada otići igradi playstation(prije nego mi ga opet zaplijene).
Eh,da. Nabavih msn:nina_brnetic@yahoo.com
Image and video hosting by TinyPic pozdrav!!!



| komentari (12) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.