Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blesaveseke

Marketing

Vratih se ja s kampa


Eto,samo da se ja na brzinu vama javim. Bila sam ova četiri dana na dsd kampu(od petka pa do danas). Mogu reći da mi je bilo jednostavno predobro. Upoznala sam nove,super osobe, okupala se u moru(koje je bilo toplo za ovo doba godine),igrala košarku s dečkima(lol) i tako. Ali najprije da ja to malčice pojasnim o čemu se to radi. Taj kamp je za učenike koji u školi uče za certifikat iz njemačkog. Mogu ali i nemoraju ići(ali ja preporučujem da idu jer će im to samo koristiti). Ove godine smo išli u Selce. I na sreću, more je minutu od toga odmarališta,samo treba prijeći cestu i na plaži si.Malo preskačem,ali nema veze. Tako sam sretna kaj sam bila na kampu da se to jednostavno ne da opisati.
Prvi dan(petak navečer i subota ujutro) zabavljali smo se gramatikom(šugavi konjuktivi)a druga dva dana (bila sam u novinarskoj grupi)sam slikala i pisala članke za dsd novine(kaj ostale grupe rade i tako nešto slično). Slobodnog vremena sam imala napretek, to smo iskoristili za igranje tenisa,košarke, odbojke i aerobike (ja sam išla na sve navedeno). Sobe su za deset do četrnaest osoba(na dva kata su kreveti), kupaonice su odvojene od wc-a( i čiste su, donekle), a kantina je prostrana(hrana je bila dobra, jestiva)......uglavnom, bitno je da smo tamo bili i proveli svoje vrijeme na najbolji mogući način. A sutra imam školu ujutro.....ja ću se zatući. Totalno sam neispavana.
Eto malo slikica:
Free Image Hosting at www.ImageShack.usnaša kantinicaFree Image Hosting at www.ImageShack.usulaz u to odmarališteFree Image Hosting at www.ImageShack.usprije izlaska(mene se ne vidi od blitza,lol)Free Image Hosting at www.ImageShack.usal nam je zabavno


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
malo bolja slika odmarališta
Free Image Hosting at www.ImageShack.usmalo zezancije
Free Image Hosting at www.ImageShack.us poslijepodnevno odmaranje
Free Image Hosting at www.ImageShack.ustjelovježba

Post je objavljen 24.09.2007. u 20:16 sati.