pišete životopis?
[ # ]



agencija Harris Interactive provela istraživanje među menadžerima koji se bave novim zapošljavanjem u tvrtkama te su otkrili neke zbilja bizarne pogreške u životopisima. ima

Od 2.627 u najmanju ruku čudnih životopisa, evo deset najglupljih:

Bilo je tu kandidata koji su...

1. ...priložili pismo majke

2. ...koristili svijetloplavi papir s otisnutim medvjedićima na rubovima

3. ...objašnjavali tri mjeseca nezaposlenosti zbog prebolijevanja smrti mačke

4. ...napomenuli da petkom, subotom i nedjeljom nisu uvijek sto posto dostupni na poslu jer su za njih dani vikenda 'vrijeme za izlaske i pokoju čašicu'

5. ...priložili svoju fotku u uniformi 'cheerlidersica'

6. ...nacrtali automobil na vanjskoj strani omotnice i rekli da će taj auto biti dar menadžeru koji ih zaposli

7. ...sastavili listu hobija koji uključuju i posao sjedenja noću na obali rijeke pazeći na aligatore

8. ...pripomenuli činjenicu da je njihova sestra svojedobno pobijedila na natjecanju u jedenju jagoda

9. ...konstatirali da dobro rade goli

10. ...objasnili da su kažnjavani 'zato što smo ukrali svinju, ali to je bila stvarno mala svinja'.

Osjećate li se bolje nakon ovoga?

26.04.2007. ...20:56 [ Komentari (0) ] Isprintaj

::..... vic .....::
[ # ]

Studenti na Filozofskom fakultetu dobili su zadatak da napišu kratku priču sa što manje riječi, ali je morala sadržavati tri pojma:

1. religija
2. sex
3. tajna

Samo jedna priča dobila je najvišu ocjenu, a glasi:
"O Bože, trudna sam! Da barem znam tko je?"


Koliko je policajaca potrebno da uhite Crnca?
=> Trojica. Jedan da ga privede, a dvojica da nose kazetofon.


Došao mali Turčin iz škole i kaže mami da je učiteljica rekla da je on za nju od danas pravi Nijemac i da on zna bolje u školi od nekih pravih Nijemaca. Kada je mama Turkinja to čula, uhvati kaiš i ubije boga u malome. Kasnije došao tata Turčin sa posla. Kad je to čuo i on uhvati kaiš pa po malome! Na to će mali:
- Nisam ni tri sata Nijemac, a već imam problema s Turcima!!!

23.04.2007. ...23:09 [ Komentari (2) ] Isprintaj

LUPKANJE NOGOM
[ # ]


Image Hosted by ImageShack.us



evo kako novinari interpretiraju znanstveno objašnjenje:

Ne bi bio/la ti da ne lupkaš nogom. To ti je poput nekakvog zaštitnog znaka? Bilo da čekaš bus ili sjediš za klupom i čekaš školsko zvono, noga ti ne miruje. Možda to neke ljude oko tebe nervira, no slijede dobre vijesti: kažu da nije nervozan onaj tko lupka, već onaj koga to nervira. Tvoje lupkanje je svjestan ili nesvjestan način da iz sebe istreseš neku nervozicu ili iščekivanje i pomaže ti u pronalasku ravnoteže. Rješavati se nečega što ti zapravo pomaže zato nećemo ni predlagati.

hmm.. da.. takva sam ja... e, Winky, ko je sad tu nervozan, ti ili ja?.. hihismokin

19.04.2007. ...17:37 [ Komentari (1) ] Isprintaj

najluđi razlozi zbog kojih zovemo help desk
[ # ]

Image Hosted by ImageShack.us

korisnici najčešće zovu zbog zaboravljene lozinke te zahtijevaju dodjeljivanje nove. Jedan od korisnika nazvao je broj 08009000 upravo iz tog razloga, operater mu je odredio novu lozinku, korisnik ju je unio, no potom je opet nazvao i rekao da ne valja jer se njemu prikazuju samo - točkice!


ako se brojni korisnici interesiraju za MAXtv, jedan od njih je nazvao korisničku službu zato što je htio istaknuti da on ne želi tu uslugu. Operater je u sustav unio njegov broj telefona i izvijestio ga da on nije ni predao zahtjev za uslugom, na što mu je korisnik rekao: Ja to znam, ali sam vam samo htel reći da mi ne bi došli to slučajno instalirat.


Kao glavne likove anegdota operateri T-Comove službe za podršku navode i korisnike čija računala pokreću, kako oni tvrde, Windowsi HP ili Windowsi 92, no jedna od njih definitivno spada u kategoriju nevjerojatnih – jedan je zabrinuti korisnik nazvao 08009000 i od operatera pokušao saznati hoće li mu prilikom premještanja računala s jednog mjesta na drugo ispasti ikone koje ima na desktopu ako monitor okrene naopako.

...12:17 [ Komentari (1) ] Isprintaj

rock 'n' roll baby !!
[ # ]

tu se nema koj za dodati... slika govori 1000 riječi... deadwink

yo man !!!! smijehsmijehsmijehsmijeh

Image Hosted by ImageShack.us

14.04.2007. ...22:40 [ Komentari (4) ] Isprintaj

1. travanj prošao, al šale ostale...
[ # ]

Tradicija prvotravanjskih šala u američkim medijima ima dugu i lijepu povijest. Objavljeno je 9 najboljih prvotravanjskih šala koje su ikada izvedene, a ocijenio ih je 'Muzej prijevara' u San Diegu.

1. Godine 1957. televizija BBC, objavila je informaciju da su Švicarci, zahvaljujući blagoj zimi, uspjeli uzgojiti stabla špageta. Rečeno je da su švicarski farmeri brali svoje špagete, što je ubrzo prouzrokovalo lavinu telefonskih poziva gledatelja, koji su željeli saznati kako da i sami uzgajaju špagete.

2. Godine 1985., časopis 'Sports Illustrated' objavio je priču da će baseball igrač, Finch koji je bacao loptu brzinom od 270 km/h, prijeći u ekipu 'New York Mets'. Također je rečeno da je svoje vještine bacanja usavršio u jednom tibetskom samostanu. Radost Metsovih fanova nije dugo potrajala.

3. Švedska je 1962. godine imala samo jedan državni kanal a emitirao se u crno-bijeloj varijanti. Jedan tehnički stručnjak pojavio se na televiziji i kazao da, zahvaljujući novom tehnološkom razvoju, gledatelji mogu primati signal u boji ako televizor prekriju najlonom.

4. Godine 1996., američki lanac brze hrane 'Taco Bell' izjavio je da je donio 'Liberty Bell' iz Philladelphije, povijesni simbol američke nezavisnosti i da će mu dati ime 'Taco Liberty Bell'.

5. Britanski 'The Guardian' objavio je priču na sedam strana o desetoj godišnjici San Serriffe, maloj republici u Indijskom oceanu koju do tada rijetko tko i da je poznavao.

6. Američki radio je 1992. objavio da se Richard Nixon ponovo kandidira za predsjednika. Rekli su da je slogan njegove kampanje 'Nisam učinio ništa loše i neću to ponoviti'. Čak su imali i Nixonove izjave kako najavljuje svoju ponovnu kandidaturu ali to je bilo djelo imitatora Richija Littlea.

7. Godine 1998., objavljeno je pismo u kojemu je rečeno da je država Alabama izglasala izmjenu matematičke vrijednosti Pi koja iznosi 3,14159... u 'biblijsku vrijednost' koja je 3,0.

8. 'Burger King' je u novinama 'Today' objavio da je dizajnirao hamburger za ljevake. Novi burger sadržavao je iste sastojke kao i original samo su začini zarotirani za 180 stupnjeva. Iz 'Burger Kinga' su rekli da su dobili bezbroj narudžbi za novi proizvod.

9. 'Discover Magazine', 1995. godine je objavio da je uvažena biologistkinja, April Pazzo (što na talijanskom znači travanjska šala), otkrila novu vrstu na Antarktiku: brzopletu snježnu bušilicu.

10.04.2007. ...11:07 [ Komentari (5) ] Isprintaj

Otvorena klinika za liječenje ovisnosti o internetu
[ # ]

Chen Cheng, kojemu nekontrolirano drhte koljena, jedan je od 2,5 milijuna Kineza oboljelih od ovisnosti o internetu što je njegove roditelje navelo da ga smjeste u specijaliziranu kliniku za odvikavanje u Pekingu.
---
Chen Cheng (17), je mogao provesti do tri dana bez jela i spavanja igrajući neprestance igrice te pojašnjava da u to vrijeme "nije nalazio nikakva zadovoljstva u stvarnome životu", ali se u virtualnom identificirao sa Supermanom.

Centar za odvikavanje otvorio se 2004. i bio je prvi takve vrste u Kini i u njemu se, sa 70-postotnim uspjehom, dosad liječilo 1.500 pacijenata od 14 do 36 godina.

Većina ovisnika dolazi iz imućnijih obitelji jer troškovi liječenja stoje i do 1.300 dolara mjesečno, što je gotovo godinu dana plaće većine Kineza.

U Kini danas djeluje oko trideset klinika za liječenje ovisnosti o internetu te je vlada, prenose kineski mediji, zabranila otvaranje novih cybercafea 2007. godine kako bi se borila protiv tog fenomena.

Službena agencija Nova Kina tvrdi da je 33,5 posto mladenačke delinkvencije u Pekingu povezano s pretjeranim igranjem agresivnih računalnih igrica.


jel treba to i vama?

01.04.2007. ...16:59 [ Komentari (2) ] Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

::::::a kaj tu ima::::::

  • Image Hosted by ImageShack.us


    dosađuj na msn ;
    black_pirate6
    @hotmail.com



    ak vas zanima kaj ima na ovom blogu, čitajte ga pa budete vidli...


    thumbupthumbupthumbupthumbupthumbup
    KLIKNI ME !!!
    thumbupthumbupthumbupthumbupthumbup





    mah
    imaš prijedlog, komentar?? pošalji mi mail...
    black_pirate666@yahoo.com

    wave


    i once had a life...
    now i have a computer...
    and a modem

    Image Hosted by ImageShack.us

..::;; zanimljivi linkovi ;;::..