Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackpirate

Marketing

najluđi razlozi zbog kojih zovemo help desk

Image Hosted by ImageShack.us

korisnici najčešće zovu zbog zaboravljene lozinke te zahtijevaju dodjeljivanje nove. Jedan od korisnika nazvao je broj 08009000 upravo iz tog razloga, operater mu je odredio novu lozinku, korisnik ju je unio, no potom je opet nazvao i rekao da ne valja jer se njemu prikazuju samo - točkice!


ako se brojni korisnici interesiraju za MAXtv, jedan od njih je nazvao korisničku službu zato što je htio istaknuti da on ne želi tu uslugu. Operater je u sustav unio njegov broj telefona i izvijestio ga da on nije ni predao zahtjev za uslugom, na što mu je korisnik rekao: Ja to znam, ali sam vam samo htel reći da mi ne bi došli to slučajno instalirat.


Kao glavne likove anegdota operateri T-Comove službe za podršku navode i korisnike čija računala pokreću, kako oni tvrde, Windowsi HP ili Windowsi 92, no jedna od njih definitivno spada u kategoriju nevjerojatnih – jedan je zabrinuti korisnik nazvao 08009000 i od operatera pokušao saznati hoće li mu prilikom premještanja računala s jednog mjesta na drugo ispasti ikone koje ima na desktopu ako monitor okrene naopako.

Post je objavljen 19.04.2007. u 12:17 sati.