|
kruh s češnjakom i peršinom
Ovako nešto dobro trebali bi posluživati uz svaki pravi roštilj! Dakle jedan mali kruh zarežite na kriške, ali tako da donja kora ostane cijela, odnosno da kruh ostane čitav. Dobro izradite maslac s usitnjenim češnjakom i peršinom, time premažite kriške kruha, pa ih natrag stisnite da kruh opet izgleda kao čitav. Omotajte alu-folijom i ispecite na roštilju dok kruh ne postane hruskav. Tko baš hoće može svoju šnitu kruha ispeći i direktno na roštilju. U tom slučaju probajte također i kombinaciju da je malo natopite maslinovim uljem, ispećete i pospete usitnjenim češnjakom. Ova druga kombinacija je ludilo za ribe sa roštilja! (mali kruh, 100 g maslaca, 2 režnja češnjaka, 2 žlice peršinova lišća) |
Veljača 2011 (5)
Kolovoz 2010 (1)
Siječanj 2010 (4)
Studeni 2009 (4)
Lipanj 2009 (6)
Travanj 2009 (5)
Veljača 2009 (3)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (3)
Listopad 2008 (7)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (8)
Veljača 2008 (7)
Siječanj 2008 (8)
Listopad 2007 (8)
Kolovoz 2007 (4)
Lipanj 2007 (10)
Svibanj 2007 (14)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (11)
Veljača 2007 (39)
Siječanj 2007 (19)
