vrganji u pećnici
Klobuke vrganja prepržimo namalo maslaca 5-6 minuta.Usitnjene stručke na kockice izmješamo s isjeckanim češnjakom , peršinom, soli i paprom, pa time napunimo prepržene klobuke. Poslažemo ih u maslacem namazanu tepsiju, polijemo s malo juhe i vina, te pospemo mrvicama. Još na kraju na svaki klobuk komadić maslaca, pa u dobro zagrijanu pećnicu nekoliko minuta. Vino lagano bijelo, a može i lagani opol. (600 g vrganja, 50 g maslaca, 0,5 dl suhog bijelog vina, režanj češnjaka, žlica peršina, sol, |
Veljača 2011 (5)
Kolovoz 2010 (1)
Siječanj 2010 (4)
Studeni 2009 (4)
Lipanj 2009 (6)
Travanj 2009 (5)
Veljača 2009 (3)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (3)
Listopad 2008 (7)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (8)
Veljača 2008 (7)
Siječanj 2008 (8)
Listopad 2007 (8)
Kolovoz 2007 (4)
Lipanj 2007 (10)
Svibanj 2007 (14)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (11)
Veljača 2007 (39)
Siječanj 2007 (19)