petak, 21.04.2006.

Evo iznenađenja

Evo iznenađenja svi koji misle da ih nemam hmmm itekako ih imam i to velika!! Našla sam još podatke i od US5, Green day-a i Black Eyed Peas-a. Dala bi vam ali dok se antifanovi ne ispričaju, daju mi sami adrese (znam ih već ali neka daju sami kukavice) i obećaju da mi više nikada neće slati kisiće!! Inače ništa!!

- 11:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.04.2006.

Evo vam svi podatci o Tokio Hotelu!!

Pošto nebi bilo antifanova Tokio Hotela na mom blogu nešto sam napravila i to sampo zato kako bi vam dala sve podatke o Tokio Hotelu!! Naravno sada će biti više posjetioca i to samo zato što sam vam dala podatke!! Ali nema veze evo!!:
Billov broj mobaća: nedam jer ima novi a ako bih dala onda bi on opet dao promijeniti broj tako da ću njegov broj reći samo dee light
Tomov vam evo on se voli javljati i pričati sa fanovima to mu je kao hobi: 00491673402499
njihova kućna adresa je: Stralauer Allee 1
10245 Berlin
Njemačka
sve ono što govore da im to nije prava adresa glupani lažu jer imaju samo ovu debili jedni!!
e-mail Toma: tom_kaulitz@hotmail.com.
a Billov je izgubljen među papirićima kada ne znam čuvati svoje stvari!!
eto to je to!!!

- 10:09 - Komentari (29) - Isprintaj - #

srijeda, 19.04.2006.

2. godišnjica grupe Tokio Hotel!

Evo ako neko slučajno nije znao u ponedjeljak je Tokio Hotelu bila druga godišnjica!! Na VIVI je bio poseban program kojeg ja nažalost nisam gledala jer nemam satelitsku no selim se i dobiti ću je u kući jedva čekam!! Eto dala bih vam prijedlog da odete na bloggach od joojoo koja mi je ostavila komentar u dva ili tri posta ispod!! Tužna je jer ju nitko ne komentira a ja sam prva na cijelom bloggachu koja sam ju komentirala!! Ona jako voli Tokio Hotel, a najviše Toma!! Samo da znate takorečeno vrijeđa mog Billića da nema sluha ni glasa ma razbiti ću te pa ga nećeš vrijeđati jer je on moja životna ljubav poslije Ivana!! Eto to je to i nadam se da će imati više komentara pa ju barem posjetite i ostavite jedan komentar i to jedan ali vrijedan da nije tužna jer ju niko ne komentira pusa i pozz ki§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

samo za vas Billa i Ivana!!

- 15:23 - Komentari (30) - Isprintaj - #

ideja

možete li mi dati ideju šta da idućih tjedan dana pišem hehe! ne znam šta ću pisati ako pišem o ljubavi čovječe a moja je smiješna dosaditi ću ako pišem stalno kaj mi se taj neki dan događalo too i kaj da pišem!!! evo jedan post JAVITE MI SE VIŠE NA MOB!!

- 13:54 - Komentari (16) - Isprintaj - #

utorak, 18.04.2006.

Zacijeljeno ljubavno srce...

Evo ovo je istinita priča znači o meni i mojoj ljubavi kako stojim na ljestivici ljubavi...! Evo jučer 17.04.2006. pazite ovo počela sam hodati s jednim dečkom koji mi se jako sviđa!! S njim se još dopisujem i preko SMS porukica i preko mailova di si šaljemo ljubavne porukice i slično. Jako ga volim a nadam se da i on mene. U razredu se puno dečki zaljubilo u mene, a sada ću vam reći koliko njih 6 se začljubilo u mene ito jako joj a kako su tek dosadni i retardirani i...neću reći što. Evo ako posjete moj bloggach neka pročitaju i ovo nikada se neću, a ni nisam bila zaljubljena u vas i prestanite me zezati. Na treningu ih se u mene zaljubilo također 6. Ne znam što da radim kada dolazim na treninge oni mi šalju puse i slično, a ne mogu shvatiti da ih mrzim i da volim samo jednoga dečka. Čak koliko sam "zavodljiva# se u mene zaljubila i jedna cura po imenu Ana i pitala me i za hodati i za seks omg, a ima 15 god. bože ja sam se skoro ubila prvo sam misla da se zeza kada ona se stvarno počela tam kod sebe kući skidati, hehe najbolje je bilo kada sam joj pobjeglča iz kuće, a ona onako glupa i gola izašla iz kuće trčati za mnom majko i više se nikada ne želim s njom vidjeti. Sada pišem odnosno počela sam pisati svoju zbirku ljubavnih poruka i pjesama koje ću ako treba iz tolike ljubavi poslati mom voljenom!! Eto jednoga sam dečka jučer joj kako da ovo kažem tako otpilila pito me za hodati i tako sam ga otpilila da mislim da kada ga budem vidjela morati staviti jaknu na lice od srama ajooj jadan trebala sam mu lijepo reći a ne evo ja sam ovako rekla pa neka kaže neki dečko kako bi se osjećo da mu ovo kažem "govno odvratno kokolersko šta je s tobom pederčino imam dečka ha ti misliš da ću ga varati jel?? ma grdno se varaš kretenčino blesava odi prosit nekog drugog a ne mene zauzetu ti jedno jedno..." neću reći dalje. Kao da je on znao da sam ja u vezi s nekim oh bože!!

- 19:06 - Komentari (10) - Isprintaj - #

molim?

molim pomoć kaj mi se to dogodilo s blogom?? zašto mi je skroz udesno pomaknuto sve što sam pisala šta je ovo?? sranje je sada a ne moj blog!! šta je to?? pomoć zna li ko šta je s blogom i da recite mi da li je kod vas čudan moj bloiggach!!

- 17:37 - Komentari (14) - Isprintaj - #

Evo intervju Billa i Toma iz Tokio Hotela!!

Ako ne znate radnim danom nači od pon-pet prikazuje se na drugom htv programu u 19:35 h VIP DJ gdje su ponekad i Tokio Hotel!! Evo ja sam našla intervju za vas pa čitajte nije to ono baš intervju nego ono ma čitajte pa čete viditi:
1. NJIMA SE SVIĐA TO ŠTO SU BLIZANCI
Tom: ne bih mogao zamisliti svoj život bez Billa. Zajedno smo od samog početka. Mislim da je jako dobro kada imaš brata blizanca-baš je lijepšo kada si s nekim toliko blizak.

2. SANJAJU ISTE SNOVE
Bill: ponekad, kada ujutro pričamo što smo sanjali, shvatimo da smo u stvari sanjali isti san.

3. ISTO SU RASPOLOŽENI
Bill: veselimo se istim stvarima-i iste stvari nas mogu rastužiti. Kada jedan od nas ujutro ustane neraspoložen, onda je obično i onaj drugi neraspoložen...

4. ISTO SU IZGLEDALI KADA SU BILI DJECA
Tom: kada smo bili mali, mama nas je oblačila u istu garderobu. Kada smo krenuli u školu, poželjeli smo nositi različite stvari. Već u 8. godini bili smo totalno različiti.

5. ZAGORČAVALI SU ŽIVOT SVOJIM ODGAJATELJICAMA
Tom: kada smo bili u vrtiću, dovodili smo svoje odgajateljice do ludila. Imali smo majice na kojima je pisalo "Bill" i "Tom", ali smo ih namjerno međusobno mjenjali. Na kraju, kada više nitko nije znao koji je koji, stali bismo sa strane i smijali se. Nažalost ta fora nije mogla proći kasnije u školi-tada smo se već dosta razlikovali...

6. VEĆ U 8. GODINI FURALI SU VLASTITI STIL
Tom: još kao jako mali, osjetili smo potrebu istaknuti razlike koje postoje među nama i pokazati da smo samostalne ličnosti...

7. NEMAJU ISTE HOBIJE
Tom: Bill je kreativniji, voli slikati i kreirati odjeću. Ja ispisujem grafite i vozim BMX. Obojici nam je glazba omiljeni hobi.

8. TOM JE UPORNIJI
Bill: uvijek kada bih želio naučiti svirati instrument, odustajao bih ako mi to ne bi pošlo za rukom nakon jednog dana vježbanja. Tom je uporniji od mene u tim stvarima.

9. TOM ZNA I PJEVATI
Bill: Tom ima dobar glas, ali jednostavno ne smije pjevati. Ja sam ipak bolji pjevač od njega. -Bill tnx naravno Tom ne zna pjevati ali će sada pjevati novu pjesmu "Sex"-

10. TOM NIJE TAKO COOL
Bill: ja sam osjetljiviji i puno razmišljam o svemu. Ali ni Tom nije tako cool kao što izgleda...

11. BILL VIŠE PRIČA ( BILL TAKJVA SAM TI I JA)
Bill: obojica brzo i puno pričamo . Ali ja ipak imam duži jezik. Zato Tom ima dublji glas.

12. TUKU SE
Bill: na svu sreću, često imamo isto mišljenje. pa iskre ne frcaju tako često. Ali, kada se počnemo svađati, onda se znamo i potući. Ali ako se netko pokuša umiješati, onda ga zajedno napadnemo.

13. TOM JE MRGUD
Bill: nastavnici kažu da sam ja pristupačniji i otvoreniji. Tom je mrgud...

14. SVIĐAJU MI SE ISTE DJEVOJKE
Bill: Tom i ja padamo na iste djevojke. Ali ne svađamo se zbog toga. Ostavljamo djevojkama da odaberu-onaj tko izgubi mora to prihvatiti...

15. PRVI POLJUBAC PAO JE S ISTOM DJEVOJKOM
Tom: imali smo devet godina. Ja sam je prvi poljubio, a onda je to učinio i Bill. Ali nijednom se to nije svidjelo!

16. BILL JE MILJENIK ŽENA (I MOJ SI MILJENIK BILL)
Bill: budući da sam frontmen benda, onda fanovi obično pišu meni. Ali ni Tom ne stoji loše. Samo što on to iskorištava mnogo više nego ja.

17. TOM ČEŠĆE IMA SEKS
Bill: ja više volim ozbiljne veze. Žao mi je djevojaka kojima je moj brat slomio srce. On jednostavno ne može ostati u dobrim odnosima s njima. Ja sam imao nekoliko djevojaka (koje ću ja ubiti za tebe)- ali on češće ima seks (cure koje volite Toma imate sreće).

18. ONI NE DIJELE SVE
Tom: ne dijelimo djevojke i garderobu. Nikada ne bih mogao obući Billove hlače, jer se u njima ne bih osjećao lijepo. Bill nosi puo uže hlače. Lako razlikujemo svoj donji veš jer ja nosim široke, a Bill uske bokserice...

19. BILL NE ZNA S NOVCEM (NI JA)
Bill: jednostavno kupujem previše garderobe. Zato na kraju mj. ostanem bez kn što nije slučaj s Tomom. On dobro razmisli prije nego što potroši novac...

20. TOM DUŽE SPAVA
Bill: ujutro mi je potrebno dva sata da se istuširam i nalakiram nokte. Zato Tom ujutro spava jedan sat duže od mene...

21. MOGU ČITATI MISLI JEDAN DRUGOMU
Bill: često Tom kaže baš ono što sam ja htio reći. A kada ga pogledam točno znam što trenutno misli.
Tom: uvijek znamo što će onaj drugi reći. Neke stvari uopće ne moramo ni izgovoriti.

22. GUSTAV I GEORG IH MORAJU TRPJETI
Bill: Gustav i Georg teško se uspijevaju izboriti s nama kada se svađamo. No mi se trudimo da ih ne izlažemo tom pritisku. Ipak dugo se poznajemo i oni dobro izlaze na kraj s tim.

23. SAMO IH SMRT MOŽE RASTAVITI
Tom: da nema Billiya osjećao bih se totalno usamljeno. Jedino što nas može rastaviti je smrt...

eto ima još puno toga ali...
evo još sam nešto da znate jeste li ona koja bi se Tomu i Billu sviđale
Bill i Tom vole: smeđokose djevojke koje imaju smeđe ili zelene oči i nose kratke uske minice znači jednostavno koje se oblaće seksi kaže Bill!!

- 12:53 - Komentari (3) - Isprintaj - #

UFFFFFFF!!

Eto mila majko i svi sveci i papa benedikt 16. dobila sam i najsmiješniji post na čemu sam jako sretna ne znam odf koga ali ću saznati a onda će njegov/njezin komp izjedati mali virusići mali ali puno njih!! Ne zaboravi ti tko već jesi jesam li ja lijepo rekla da sam krvoločna?? Pa i jesam e i da sam da znaš kada se otkrije tko si tam ti dođe i adresa i grad i sve sve o tebi tako da ooupss jadna/jadan ti!! Pozdrav jednom dečku i pusica puno puno puno!! ki§§!! Eto malo novi znakić za kiss!!

- 10:22 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.04.2006.

chris "ubit ću te"!!

daj reci bratu da vidi komentar i da mi odgovori i nemoj više pisati jer mislim da smo dovoljno napisale za dans molim te reci mu to i da odg!!!!!!! please!!

- 00:16 - Komentari (19) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.04.2006.

BEA, ZOVVVVVIIIIIII!!!!!!!!!!

No daj me više nazovi ja još uvjek čekam!!!!!!!!Image Hosted by ImageShack.us

- 23:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Evo još slika od tokio hotela!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:53 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Evo nešto za sve vas!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
....i jel vam se sviđa??,Bea nazovi me na kučni to ti je jeftinije!!!!!!!!!!!!!Sad moram te nekaj pitat!!!!

- 23:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Samo za vas


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
  

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



eto posjetite me još!! Dosadno je!! Uskrs je, a ja nekoga od vas moram koknuti jer ne dolazite u tom slučaju su to dva dečka!!

- 16:23 - Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 15.04.2006.

Dosadno mi je...!?

Dosadno mi je iako je sutra Uskrs!! Nitko se ne javlja niti ne piše...!! Tužna sam...?! Zašto? Jer mi se nitko ne javlja i ne piše...To su moji današnji osjećaji moj broj mobaća imate u boxu nešto o meni...javite mi se na mail ili na mob molim vas dosadno mi je a kako je vama ne znam!!? Dobila sam cd od Tokio Hotela "Schrei"! Molim vas javite se dosadno je da ne može biti dosadnije

- 14:19 - Komentari (14) - Isprintaj - #

Samo za Billa!! Ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



evo Bill koliko te volim!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi amore!!!!!!!!!!!!!!! Ich liebe dich!!!!!!!!!!!!!!!

- 14:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Evo i ja moram malo objavljivati slike pa evo!!

Slike od TH-a i Bill!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

a Tom
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

dva najslađa twinsa na svijetu!!
Image Hosted by ImageShack.us

Tokio Hotel prima nagradu Echo!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nagrada Echo izgleda:!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

i malo Bigoo natpisa za Tokio Hotel!!
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

to je to ali će biti još sam da ih još više nakupim!!

- 13:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Virus na kompovima vlada Hrvatskom!!

Eh dragi moji čuvajte se jer na mailove dolaze virusi!! Ako vam dođe mail kao krediti.hr ne otvarajte ga već ga odmah izbrišite meni je nekoliko puta došao i vama će ako još nije bolje vam je ali se čuvajte!! Sretan Uskrs!! Evo još da se pohvalim ja sam za Uskrs dobila cd od Tokio Hotela i to Schrei-so laut du kannst pržilicu nemam ali kada ju sada dobijem svi koji žele cd prepržim vam i dam ne trebam niš za uzvrat jer vas sve smatram prijateljima!! pusa!! kiSsSsSsSs!!cerekwavethumbupcerekcerekyeswinkroflkisszujonutnaughty

- 13:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Eh i Tom kak ti se sviđaju moji novi boxovi??

Eto Tom kao što vidiš napravila sam nove boxove i nadam se da ti se sviđaju jer su posvećeni tebi a ne Tomu iz Tokio Hotela!! Ida pokušala sam napraviti pjesme ali ne mogu i nikmako mi to ne uspijeva!! Evo i što mi se danas sve dogodilo!! Probudila sam se u 13:00 i pogledakla "Ljubav nema cijene" što inače ne gledam! Planirala sam i navila sam budilicu u 7:00 jer sam htjela gledati vip dj gdje pjevaju i Tokio Hotel!! Ali sve sam mislila još ću malo ostati u krevetu i probuditi se i tako sam vam ja ostala spavati do 13:00 h. Oprala sam zube, umila se, doručkovala i shvatila da se selim na Vojak i u drugu školu. Stavila sam s bakom robu sušiti i tako dva puta lud. Zatim sam si dosađivala i napokon otišli smo vidjeti stan brat i ja svako će imati svoju sobu di ću moći raditi i party!! Jedva čekam a i ne čekam zbog moje sis Eme jer se nećemo moći tako puno viđati jer ću u školu ići na dve smjene jedan tjedan ujutro a jedan popodne. njami sam paradajz juhu i ne sjećam se više šta... . Onda sam kako ste ja mislim vidjeli čitavo vrijeme bila na svome i tuđim blogogvima i uređivala si blog!! I eto tako je došla i ponoć i ja sam isto uređivala bloggach!! Novo mi je : boxovi posvećeno Tomu ali ne iz Tokio Hotela, kako se to već zove strelica miša i ne znam baš sada što sve ne...headbang! Gledala sam Pasiju i obećala sama sebi da ju više nikada neću gledati jer kada ju gledam mi mrak padne na oči i sva se naježim kada Isusu bodu čavle u ruke i noge. Što još da napišem osim javljajte mi se imate moj broj mobaća moju e-mail adresu u boxu o meni imate adresu mog bloga i javljajte kako god samo javljajte jer mi je dosadno bez vas! Svaki dan barem oko 10-ak puta idem viditi ima li šta na mome bloggachu i ponekad ima yes a ponekada ne no!! Svima hvala na komentarima na pomoći jer je i još mnogima trebala i dobro im je došla blabla. Pitala je moja frendica isto ima bloggach ali to ne zna jer joj je bloggach novi a ni ja ne znam sam meni to ne treba recite mi sam da joj mogu prenijeti ona želi da joj pozadina bloga bude neki Eddie iz Iron Maideakojeg ja mrzim ali svejedno ja i ona bismo vam bile zahvalne ako joj možete pomoći kiss!! Tom cerek kiss eto i niš posjetim vas danas sam oko popodne i tak jer ne smijem van ne znam zašto čovječe ko u cirkusu sam zatvorena i urlam po kući pjesme od t.A.T.u. a pogotovo one 4 mislim iste su sam su dvije na english a dvije na ruskom jer su one ruskinje a te 4 pjesme su:not gonna get us, all the things she said te su na engleskom a ove na ruskom: ya soshla s uma i nas ne dogoniat u prijevodu 1. znači poludjeti ću a 2. nas neće uloviti eto oh sis eto ja naučila i malo ruskog i njemačkog malo sam danas naučila i francuskog pa znam na japanskom brojarti do deset pa učim talijanski i engleski o bože to kada nabrajam koda se nemam vremena za družiti i izlaziti,a zapravo imam više vremena nego moja frendica Franka koja se bavi sa manje toga nego se ja bavim ufff ali svejedno praznici su i ja sam slobodna i svi...barem se nadam da tako i vi mislite!! Ali sam se dana raspisala ali sam ja tznam zašto jer kada pomislim na tu osobu odmah mi se piše a to je onaj o kome stalno pišem i o kome sam objavila i novi box! Ajme meni majčice pomozi i svi sveci koga još da prizovem da svjedoći moju ljubav?? Heheh!! cerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek i'am ludludludludludludludlud
za Tomom!!

- 00:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 14.04.2006.

Svim dečkima i curama!

Image Hosted by ImageShack.us
eto to je to!

- 20:59 - Komentari (7) - Isprintaj - #

evo za tebe Tom slikica

Image Hosted by ImageShack.us hehe ma zekam se jedino ak...nemaš nekoga ali hmmm...!!

- 19:38 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Tužna sam

Dans sam jako tužna nemam niš za čitati na blogu nema komentara...koda ste svi izumrli evo sada ću sve ove koji su mi komentirali staviti pods linkiće a ak oćete možete i vi mene!! sam dajte i na mail mi pišite i mob i na blog i prek pisama kada si damo adrese i svakako kako god sam dajte go go go!!

- 19:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Eh

Edajte mi ak želite i br. mobaća preko maila naravno pa da se i preko moba dopisujemo ako želite!! moj mail je: thfangirl@gmail.com a ja ću vama kada vi meni date jer će mi onda ostati vaš mail na mom mail serveru i sam se na kraju maila kojeg mi budete slali podpišite!! da znam ko mi šalje pusa kiSsSsSsS!!!

- 17:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Uffffffffff

Čovječe nisam znala da ću imati tolko komentara a blog sam napravila prije tri dana!! Majko mila dok to pročitam što ste napisali vidim još tri komentara!! U svakom slučaju hvala na komentarima i ostavljajte ih još a ja se nadsam da ću preživjeti s tolkim komentarima!! Oni koje zanima Tokio Hotel ostavila sam Billov i Tomov broj mobaća i e-mail adresu još ću toga staviti but i don't know kada!! ostavljajte i slikice!! Đek: hvala na savjetu!! Tom: i ja sam radoznala i to jako!! Celaaa: dođi još koji put tvoj blogač je too supač and cool!! Punkgirl: obožavam tvoj blog iako na njemu nisam dobrodošla!! Oriu9inal_roots: također kao i punk!! I svi ostali obožavam vaše blogogve!! Evo izmislila sam nešto može li da svaki mj. bude neka anketica na mome blogu a da vi onda u komentarima ostavljajte odgovore!! Može li?? Samo vi odlučujete za odgovore i za to da napravim anketicu ili ne!!! Posjetite me još koji puta ako želite!! Ja ću malo pisati i o Tokio Hotelu jer je blog o njima a ja još ništa o njima nisam napisala!! Ako vam to smeta recite!! lud cerek blabla thumbup greedy!!

- 14:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.04.2006.

Eh

Eh hvala vam svima na komentarima i hvala na pomoći mislim da ću pomoću vas sada to naučiti i napraviti točno!! punk mail imaš u postu o meni imam tri maila ali mi piši na onaj sa gmailom!! blabla thumbup lud

- 20:48 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Hmm...pomoć dobro došla!!

Pomoć pošto sam tek 11. stavila blog ne znam baš raditi na blogu!! Može li mi tko reći kako da hostam slike i kako da stavim onak linkove da kada stisnem na njeg odem na njegov blog!!! Pomoć hmm...!! tnx svima na komentarima!!
p.s. happy easter time!!!!!!!!!!!!!

- 18:06 - Komentari (14) - Isprintaj - #

O meni

Evo neš malo o meni:
ime: Beatris
god: 12
živim: u rijeci
slušam: mamu i tatu hehe ma t.A.T.u. Tokio Hotel i Black Eyed Peas
volim: dečke hehe billa iz tpokio hotela dobre ocjene mjuzu
mrzim: loše ocjene green day hmmmmmmm
želim postati: veterinarka
moj životni moto: budi svoj
kućni ljubimac: 5 pasa
bavim se: judom, plesom, napredni matematičari, likovna radionica, literarno-recitacijska grupa, prometna nastava i ne znam da li još nečime...
moj mail: thfangirl@gmail.com
th_fun_girl@net.hr
jvarosci@globalnet.hr

- 16:10 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Evo TH

Ja sada idem na forum THi to su baš sada tam idu tamo oko tri pa do četri pet ostanu ajde by

- 15:27 - Komentari (6) - Isprintaj - #

srijeda, 12.04.2006.

Prometna nastava

Šmrc umjesto da slušam THi pišem o njemu ovdje ja i sis smo dobile iz prometne nastave 40 testova na kojem je po 20 pitanja ajme i to moramo riješiti u 20 dana praznika!! šmrc!!

- 18:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 11.04.2006.

TH evo i još nekih podataka!!

Hi evo vam i nekoliko web str. i tomov broj moba: www.tokyo-hotel.tk
www.tokiohotel-online.de
eto a tomov broj moba je: 00491673402499

- 20:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Box

Vam se sviđaju novi boxevi love SMS?!

- 19:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ah te sisterke

Ah kak te mrzim sis nikada te nisam ni voljela zekam se!! znaš onu izrku: mama je mama tata isto rodbina također ali sestre su blago one su nešto nerazdvojivo to smo mi e da sjetila sam se da bih htjela imati naš simbol!!! Koji će biti?? Eh kada je ovo već blog o TH-u zašto ne bih i o njemu pisala??

- 18:53 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Zahvala

Hi crkvena mišica stvarno mi je žao kaj se dogodilo s tvojim frendom Markom ajme meni jadan teško je naći frenda poput tebe ali ja ju imam i to je moja sis!! Ajme sam da znaš ja sam se rasplakala na tvome postu!!zalivenšmrc!! Sis tnx na komentarima zekam se nisam se ja naljutila!!rofl!! A ti funny_girl sorry but nikada nisam ni čula za tebe ni za tvoj blog ali hvala na pohvali mog bloga!! Ajme mišica io ti si prije slušala Tokio Hotel ajme meni Bill i Tom su dva najlijepša twensa na svijetu!!cerek

- 18:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Promjena

Evo sis promijenila sam dizajn ti se sviđa?? Jako sam ljuta na tebe burninmad

- 18:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Komentiranje

Hmmmmm!! Sis niš mi ne komentiraš, ha glavno da ja tebi da??!!

- 18:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Moja tvrdoglava dama od sis

Hi nadam se da ste išli na blog ema666 jer to je blog moje sis mi nismo prave sis već naj frendice toliko drage i privržlene jedna uz drugu da smo se tako nazvale!! Ona vam je jako tvrdoglava kada nešta kaže to je zadnja!! Čak voli i naređivati ufff a ja to ne volim!! Frendica joj je jedna cura Beti koja je meni bila frendica ali više nije već je s mojom sis!! Nju sam već nekoliko puta pokušala ubiti (Beti) gurnuti po stepenicama u školi i na ulicu čak i nožem ju ma zekam se nožem ne ali sve ostalo sam pokušala samo da se makne od moje sis jer ona prema mojoj sis ispušta negativne energije!!
Sis štitit ću ja tebe od insekata bez brige!!

- 17:07 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Pjesma: Gegen Meinen Willen

'Gegen Meinen Willen
Wie soll es mir schon gehn
Ihr guckt euch nicht mehr an
Und ihr glaubt ich merk das nicht
Wo soll ich jetzt hin
Was habt ihr euch gedacht
Sagt es mir jetzt in mein Gesicht
Sagt wofĂĽr das alles hier zerbricht
Es macht mich fertig

Es ist gegen meinen Willen
Es ist gegen jeden Sinn
Warum mĂĽsst ihr euch jetzt trennen
Euren Namen umbenennen
Unser Ende ist schon hier
Und ihr sagt es nicht vor mir
Ich hasse euch dafĂĽr
Es ist gegen meinen Willen

Dagegen
Bin dagegen

Habt ihr schon vergessen
Wie es einmal war
Habt ihr unsre Bilder schon verbrannt
Ich hau Bretter vor die Fenster
Verriegel meine TĂĽr
Ihr sollt nicht sehen
Dass ich nicht mehr kann
Eure Welt
Tu ich mir nicht mehr an
Sie macht mich fertig

Es ist gegen meinen Willen
Es ist gegen jeden Sinn
Warum mĂĽsst ihr euch jetzt trennen
Euren Namen umbenennen
Unser Ende ist schon hier
Und ihr sagt es nicht vor mir
Ich hasse euch dafĂĽr
Es ist gegen meinen Willen

Dagegen
Bin dagegen
Dagegen
Dagegen
Dagegen
Dagegen
Dagegen

Spart euch eure LĂĽgen
Ich will sie nicht mehr hĂren
Den letzten Rest an Liebe
Braucht ihr mir nicht mehr zu schwĂren
Ich will euch nicht mehr länger stĂren
Ihr macht mich fertig

Gegen meinen Willen

Es ist gegen meinen Willen
Es ist gegen jeden Sinn
Warum mĂĽsst ihr euch jetzt trennen
Euren Namen umbenennnen
Unser Ende ist schon hier
Und ihr sagt es nicht vor mir
Ich hasse euch dafĂĽr
Es ist gegen mainen Willen

Dagegen
Bin dagegen
Dagegen
Dagegen
Bin Dagegen
Dagegen

- 16:36 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Podaci

Evo vam neki podaci o TH-u:
evo vam Billov broj moba: 00491621849865

- 16:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Neuspjeh

Molim vas kako mogu staviti da mi za dizajn umjesto ovih bude neka slika oh TH-a

- 15:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hmmmmmmm...!?

Da promijenim dizajn ili...??!! Hmmmmmmmm...!?

- 14:41 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Hi!!

Ajme meni probala sam napraviti 1. blog pa sam zaboravila zaporku i korisničko ime pa sa krenula na 2. i zaboravila odnosno ne želi prihvatiti korisničko ime i zaporku i sada 3. put pod kojim se nadam da će uspjeti!!

- 14:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.