Kuda idu divlji maltezeri

06.02.2013., srijeda

U ime Oca i ovca

kao mlada mama, liberalna žena, katolkinja po krštenju, mogu reći samo jedno. vjera vam je kao spolni organ, svi imamo nešto, ali se neki s njime razmeću i guraju ga svima u facu, ali ponekad je najbolje sakriti ga u gaće i znati da je tu.

pročitala sam članak o tome kako je neka mačka u ljekarni na dugom ratu odbila pacijentici izdati antibebi pilule na recept jer joj to brani katolička vjera. dakle u opravdanje iste nadam se da ima kod kuće dece deset, jer se otprilike toliko puta seksala za vrijeme ovulacije i ostala trudna, jer naravno kako dragi bogo nalaže, prekinuti snošaj je grijeh jer ne dolazi do produljenja vrste u braku naravno.

u obranu pacijentice, budi u bedu jer se antibebi pilule koriste samo kako bi se spriječilo rođenje malih katolika, a ne za recimo policistične jajnike i akne.

nedavno mi je netko rekao kako sam ja unatoč tome što imam jednogodišnju kćer i dalje vodim kao nerotkinja jerbo se nisam porodila kroz vaginu nego na carski rez. nadam se da bi bilo bolje za moju dušu da sam umrla na porodu, jer isto tako dragi bog nije rekao da se rađa na carski rez nego samo u muci.

nekako sama sebi kažem da mora biti bolje. ako ništa drugo nadam se da će ovaj dvogodišnji ciklus mog cijelodnevnog boravka doma biti uskoro prekinut nekim finim poslićem u uredu.

toliko sam ljuta jer više ne mogu nigdje kliknuti na netu da se ne pojavi crna kronika i ljudska glupost. fejsbuk opsjedaju slike slikane u ogledalu wc-a sa duckface-om, ali tako da se vidi blic, statusi tipa ajme snijeg pada, ili jao koje divno vrijeme, a vani pada kiša i mrak je. ono ljudi, zar nemate ništa pametnije za podijeliti s nama? radije bi pročitala kako ste učinili neko dobro djelo za svoju obitelj, prijatelje, susjede itd.

na kraju dana, jedino što valja je nečiji osmijeh, onda znate da ste nekome uljepšali dan.

meni je super recimo za nasmijati se, kad pročitam kako crkva kaže da su oni sudjelovali u davanju para za malu noru. najbolji od svega je njihov način sudjelovanja, pa kao vjernici su davali. ajme meni, kako će netko gorit u paklu, jer ne kaže se bezveze da je put u pakao popločan dobrim namjerama. što smo mi svi ovce? ići ćemo na misu i davati milodar da bi se neki pederski pop vozio u audiju i gradili se velebni samostani. fuj. nije mi žao što sam krstila dijete, ajde neka, ipak je rođena na carski, ali ću dobro razmisliti hoću li ju usmjeravati tim putem koji je popločan dobrim namjerama.

neki dan mi je tata rekao kad smo pušili na balkonu, da kako se misa čuje dobro kad si na balkonu, ne moraš uopće ići u crkvu. eto da si mi dragi oče to rekao prije 20 godina spasio bi me.

idite u miru, bogu hvala, amen

- 22:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.