Kuda idu divlji maltezeri

25.08.2011., četvrtak

kako naučiti psa da ode sam van?

moj frenki, mrcina po kojoj sam nazvala blog im problema s mjehurom, jako je mali. tako da bijeli želi svako malo ići van pišat. idiot, vani je 38 stupnjeva. baš sam mu sad rekla da se strpi dok muž ne dođe kući, za nekih 6 sati.
stvarno ne znam više kako da mu lijepo objasnim da sam ode van. 100 puta sam mu rekla da ću otvoriti vrata, a on neka izađe van i kad obavi svoje pseće stvari neka se vrati, ali ne, izađe van, pa ga nema nigdje.

naime, on se ne zna vratiti kući, a živi ovdje već 3 godine, skoro pola svog života, gluperda. vjerujem da me mrzi zbog toga, ali neka shvati da sam ja trudna i da se jedva mogu podignuti s kauča. razmišljali smo o tome da mu nabavimo wc u stanu, da tu obavlja svoje, no, bilo bi ko i prije, on bi samo čekao pred vratima da ga se izvede.

nemojte nikada kupiti maltezera, jer to nisu psi koje možete izdresirati kao terijera ili sličnu pasminu, s njima se ne možete igrati donesi loptu ili štap, oni su kao mačke, imaju svoju nepokorenu volju, čak se i tako protežu i kreću...e da i ne znaju izaći sami van!

želi li netko štene :) frenki će postati tata uskoro, a mama je iste pasmine, zabava s odgojem šteneta zajamčena :))))
- 16:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

20.08.2011., subota

savjeti za trudnice koje nikada ne poslušaš

što reći, udala sam se prije tri mjeseca, za 4 mjeseca ću posati po prvi puta mama. o da, ako se dobro sjećate mojih dogodovština sa zaručničkog tečaja, naša će se princeza roditi kao plod seksa izvan braka. uf! samo čekam da me grom opali :))

nakon što su me prošle mučnine, vrtoglavice, povraćanja, primisli da nikada više neću voditi ljubav s mužem itd, na red su došle babe, friške mame, ostale trudnice, neznanci u dućkasu i ini drugi da me nauče pameti i ponašanju za vrijeme trudnoće i naravno pipkaju po trbuhu s najglupljim izrazom na licu.

ja sam kako bi se to reklo, jedna od onih žena kojoj je za vrijeme trudnoće narastao samo trbuh, obzirom na mršavost mojih nogu, izgledam kao packman. to isto valjda stvara jednu određenu dozu ljubomore kod onih koje su se udebljale puno. što reći, pazim što jedem, jer ne želim biti trudna i debela, a i genetika čini svoje. jako mi ide na nerve kad mi netko kaže da se ne prežderavam u čokoladi jer mi je zato beba nemirna (navodno se neke žene utapaju u čokoladi, jer su ju volile jesti i prije, a ne i ja, nikada nisam volila jesti čokoladu, a pogotovo ne sada u trudnoći kada mi smrdi na željezo) i da moram jesti za dvoje. moram jesti za dvoje....NE. dokazano je da beba iz majčinog tijela preko krvi uzme sve što njoj treba ito ajmo reći jednu kavenu žličicu od svega što proždrljiva mater utrpa u sebe. dakle, sve što pojedete, uključujući mekdrek u pola noći i cijelu čokoladu ide vama u guzicu, a beba iz toga uzme tek 0,000000002 posto masti i ugljikohdrata is vega drugog što joj treba, a vama ostane salo na trbuhu i guzici te debele ruke i podbradak nakon poroda. eto žene savjet kojeg nikada neće niti jedna trudnica poslušati: JEDEŠ NORMALNO, NE ZA DVOJE! da ne bi kasnije morala kukati kako si debela i mučiti se. treba začepit usta i biti zgodna mama, a ne tenk.

otkako smo saznali da će biti curica, svaku večer ju sanjam u rozoj dekici kako ju držim u naručju, moja mala sreća. jedva čekamo svaki novi pregled da ju u 4D vidimo kako izgleda i koliko je narasla još nismo odlučili kako ćemo ju nazvati, možda jadranka :D.

baš sam si sretna i vesela! evo boksa me, ponekad imam osjećaj da radi kolut naprijed unutra :)


- 09:00 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.