Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (12)
Veljača 2011 (12)

Jesi pametan? Da/Ne
design by: iwa

Opis bloga

Welcome MySpace Images


Za moje srce!!!



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Free Site Counter
Free Site Counter

Linkovi



xat radio player




MySpace Profile Counter at TweakYourPage.com

Animated Glitter MySpace Images

Sexy MySpace Images

Srce Ledeno bloger.ba



'

'


'




Shoutboxcollecting coins



petak, 25.02.2011.

Moje slike!!!!

19:54 | Komentari |0| Print | #


četvrtak, 24.02.2011.

Moje slike

Sve u jednoj....
Slika hostovana na Fotorola.com

09:43 | Komentari |0| Print | #


Cura na losem glasu

Uloge:
Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Dan Byrd, Lisa Kudrow, Stanley Tucci
Režija:
Will Gluck
Scenario:
Bert V. Royal
Producent/i:
Zanne Devine, Will Gluck
Naslov originala:
Easy A
Žanr:
komedija, romansa, satira, teen
Trajanje:
92'
inejdžerska komedija o gimnazijalki (Emma Stone) koja izmisli da je izgubila nevinost, pa ju tračevi pretvaraju u pravu školsku flundru.
Olive Penderghast (Emma Stone) je bila obična američka srednjoškolka dok jednoga dana nije odlučila prestati biti toliko tipična. Što bi trebala napraviti prosječna djevojka kad njena prijateljica Rhiannon (Aly Michalka) poželi doznati što je radila preko vikenda, a ona joj nema apsolutno ništa za ispričati? Može li anonimna djevojka poput Olive smisliti sitnu laž koja će joj donijeti barem malo onoga za čime mašta svaki tinejdžer – popularnosti?
Neke se glasine jednostavno ne mogu zaustaviti, pogotovo kad Marianne (Amanda Bynes), koja je najutjecajnija cura srednje škole Ojai, krivo protumači Olivine riječi koje je usput načula. Vrlo brzo, šuškanja o Olivinom promiskuitetu postaju top tema. Iako nije maštala baš o takvom tipu popularnosti, 'slave' se prilično teško odreći pa Olive odluči ne negirati glasine. Čak naprotiv, i sama ih podupire svojim novim seksi izgledom i sarkastičnim ponašanjem.
Njezin omiljeni profesor, gospodin Griffin (Thomas Haden Church), izražava zabrinutost, a njegova žena (Lisa Kudrow) je školska savjetnica koja Olive nudi uobičajene savjete. Olive se drži svoje priče jer, na kraju krajeva, ona zna pravu istinu, a i njeni joj roditelji (Stanley Tucci, Patricia Clarkson) vjeruju.
Dok se njena priča nastavlja i polako započinje svoj vlastiti život, Olive nema drugog izbora nego identificirati se s likom iz romana 'Grimizno slovo' i prihvatiti starozavjetnu ulogu bludnice na koju svaljuju sve grijehe...

09:22 | Komentari |0| Print | #


srijeda, 23.02.2011.

Asi_Bir_Asi_Ask_Prevod_Bosanski.avi

12:33 | Komentari |2| Print | #


VICEVI

Ggdje ide policajac kada mu je hladno?
- Ide u ćošak.
- Zašto?
- Zato što je tamo 90 stepeni

Dolazi mali cigan kući iz škole, pa će roditeljima:
- Danas zamalo da ne dobijem peticu!
A oni začuđeno:
- Kako?
- Pa dobi dečko do mene!


Hvali se srecna plavuša svojim komšinicama:
- "Znate, moj sin ide na časove engleskog, francuskog i algebre."
- "Ma nemojte."
- "Jeste, jeste. Sine, kaži tetama nesto na algebarskom."

Došla baba kod doktora. Upita je doktor:
• Gdje te boli?
• I ovde i kod kuće - odgovori baba.

Tražio Huso žvaku od Muje:
Huso: "Daj mi žvaku Mujo!"
Mujo: "Ma ne dam!!"
Huso: "Mujo daj mi jednu žvaku!"
Huso: "Halloooo ne daaam!!"
Mujo: "Ma daj neću ti je pojesti!"

11:06 | Komentari |0| Print | #


Tiramisu kolač

Sastojci:
4 jaja
1/2 l mleka
3-4 kašike nes kafe
8 kašika šećera
40 piškota
500 gr. Mascarpone sira
malo ruma
Kakao koji služi za dekoraciju
Belance penasto umutiti sa 4 kašike šećera. U drugoj činiji umutiti isto tako 4 žumanca sa 4 kašike šećera.
U žumance dodati mascarpone sir, umutiti, a zatim u to dodati belance i promešati da se ravnomerno sjedini.
Način pripreme:
Nescafe rastopiti u toplom mleku, dodati rum i onda piškote umakati ali toliko da se ne raspadnu, već umereno. Ređati red piškota red krema odnosno fila.
Slika hostovana na Fotorola.com

10:17 | Komentari |0| Print | #


MOJIM PRIJATELJIMA!!!

10:12 | Komentari |0| Print | #


Kako do boljeg seksa – novi načini predigre

Otkrijte neke iznenađujući osjetljive dijelove tijela; samo nekoliko dodira ondje i oboje ćete biti ludo napaljeni

Znamo da vi i vaš dečko ili suprug imate nekoliko "poteza" kad ste u horizontali (ili verikali, kako to već više volite) koji vas zagarantirano uvijek dovedu u dobro raspoloženje za akciju. I dok je dobro znati kako funkcioniraju vaša tijela, držati se stalno istih starih stvari (malo grickanja uha, malo lizanja bradavica...) neće dovesti do finala u kojem "vidite sve zvijezde". Kada se svaki put dodiruje na poznat način svaki put, vaše tijelo postaje neosjetljivo, a to znači da s vremenom više neće biti toliko uzbudljivo.

Kako biste malo osvježili svoje intimne susrete s dragim otkrit ćemo vam erogene zone koje ste do sada možda previdjeli. One su prepune snažnih živčanih završetaka i već i blago dodirivanje moglo bi vas lansirati u galaksiju užitka.
1. Ultraosjetljivo područje oko usana

Ok, znamo da se znate ljubiti. Ali ono što vjerojatno ne znate jest da postoji tajni odašiljač ekstaze, bukalni živac, koji se nalazi oko rubova ustiju.

"Ovo područje je vrlo osjetljivo na dodir, no vrlo ga se često preskoči jer se većina ljudi koncentrira na same usnice. Ako probate lagano vrškom prsta ocrtati vanjske rubove ustiju, osjetit ćete trnce, gotovo škakljanje.

Kada ste ljubite s partnerom ne trebate lizati oko cijelih njegovih usana kako biste ga uzbudili. To bi bilo... naprosto čudno. Umjesto toga ga poljubite kao i obično učiniti, a zatim vrhom svog jezika lagano ocrtajte rub njegove gornje usne. Povucite se, a zatim da ponovo zaigrano poljubite i jezikom ocrtajte rub donje usnice. Ovo će ga, uz žmarce mkoji će ga prolaziti, podsvjesno podsjetiti na to kako vaš jezik kruži/će kružiti oko njegovog penisa. Ova najbolje tehnika djeluje i kada on to učini vama – što će potaknuti misli o tome što njegov jezik može učiniti vama ispod struka.

2. Ona seksi udubinica gdje se susreću vrat i prsa

Cijelo područje između ramena i čeljusti je erogena zona, ali postoji jedno određeno područje koje će izazvati više žmaraca nego bilo koje drugo. To je ono malo udubljenje gdje vrat spaja s ključnom kosti. Tamo je koža tanja i ispod ne postoji toliko je masnog tkiva, tako da su osjeti jači. Drugim riječima, dodirivanje tog područja izaziva jako, jako ugodne osjećaje.

Dakle, ljubite ga niz vrat, i istovremeno ga vršcima svojeg kažiprsta i srednjeg prsta gladite od jednog ramena prema sredini, zadržite se tamo i kružite prstima po udubini. Zatim se približite usnama, liznite ga i lagano puhnite, a nježno poljubite.

Kombinacija dodira i daha opušta tijelo, te vas napaljuje. Uz to, kada on vas dodiruje ovdje, vaš cijeli prsni koš, uključujući i vaše grudi, postaje osjetljiviji što povećava užitak.

3. Erotski putevi na stranama torza

Od dna rebara do kukova proteže se snažan živac koji se, kada ga se stimulira, povezuje direktno na vaš klitoris ili u njegovom slučaju na penis. Kada dodirujete ovo područje, to refleksno uzrokuje da se karlični mišići (mišići donjeg dijela zdjelice) stegnu i kod muškaraca i kod žena, što povećava uzbuđenje.

Ovdje je poželjno koristiti čvršći dodir, jer je ovo škakljivije područje od ostalih Krenite na jednoj strani, tik ispod rebara te - ili gladite područje rukom ili naizmjence ljubite (primjenjujte malo veći pritisak usnama nego uobičajeno) i lagano grickajte od gore prema dolje sve do bokova.

Na muškarcu ćete moći vidjeti kontrakcije penisa i testisa. A vi ćete, ako on to učini vama, osjećati kontrakcije vaginalnog zida i područja klitorisa. Sve ovo ne samo da će biti jako, jako ugodno tog trenutka – već su te kontrakcije mišića jako dobra priprema za nevjerojatni orgazam.
4. Nagib užitka na donjem dijelu leđa

Područje na dnu kralježnice prepuno je živcima i izazvat će nevjerovatne užitke. Kako biste iskoristili potencijal tog područja, jedno drugom pružite seksi masažu. Od lopatica krenite prema dolje lagano "gnječeći" prema dolje. Na donjem dijelu leđa koristite mekše dodire i lagano i kružno prstima prelazite po tom području na dnu kralježnice. Ovo područje je toliko osjetljivo da ćete i najnježnijim dodirom poslati žmarce duž njegovog tijela.

Druge seksi ideje: Lako "okrznite" svoj obraz na ovom području – dodir neočekivanog dijela tijela potaknut će porast dopamina, uzbuđenja hormona. Zatim nježno poljubite i jezikom ocrtajte to isto područje (ako on to radi vama – neka se pobrine da je dobro obrijan). Ovdje ga možete dodirivati i nadraživati vršcima svoje kose.


5. Put strasti duž bedara

Jedan od "najeksplozivnijih" živaca u tijelu nalazi se na vrhu unutarnje strane bedara. To je ilioingvinalni živac i nevjerojatno je osjetljiv na dodir. U stvari, najbolje ga je ostaviti za kraj. Poliznite prst (vlažnost povećava stimulaciju) te polako i nježno njime ocrtavajte zamišljenu crtu od sredine unutrašnje strane bedra do vrha. Zatim taj isti put ocrtajte jezikom, zadirkujući ga u gornjem dijelu bedra.

Budući da je koža ovdje jako osjetljiva, važno je obratiti pozornost na to kako će on reagirati. Ako se on trgne – znači da živac podražujete do te mjere da je on jako osjetljiv i škakljiv. Riješenje je – da u tom području primijenite malo čvršće poljupce.

Kad vas vaš dotakne ovdje, primijetit ćete da će vam dah postati sve brži, a mišići u zdjelici početi stezati na onaj dobar "želim te odmah sad u sebi" način. Razlog: Milovanje ovom području indirektno stimulira genitalije, jer živci oko njega odašilju signale zadovoljstva mozgu. Sada je vrijeme da njegovu ruku ili nešto drugo njegovo stavite točno ondje gdje žudite da bude... i uživajte u vožnji.

10:00 | Komentari |0| Print | #


ZAR SAM KRIVA

Zar sam kriva sto volim tvoje
oci crne boje
Zar sam kriva sto si u moje srce
usao lep i tih
Zar sam kriva sto neznam da te
pogledam u oci i sto znam
da nikad necu moci
Zar nisi primjetio da bi uvjek rekla DA
zar nevidis da te jos uvjek volim JA

09:26 | Komentari |0| Print | #


Nismo iste vjere

Majko za ljubav sam ga molila
zasto majko ja sam ga volila
Kako da od njega odem majko
kad ja njega volim jako
Volim ga majko ko citav svijet
a ti ga tjeras ko uveli cvijet
Svati me majko
od njega otici nije lako
Reci mi majko
dali si ti oca voljela tako
i dali je tako volio svako
Znam majko ceznja ti srce dere
jer nas dvoje
NISMO ISTE VJERE

09:20 | Komentari |0| Print | #


srijeda, 16.02.2011.

Srebrna kiša anđela

Na ljetnoj kiši stojiš ti…Stojiš i kisneš…Gledaš u mene svojim velikim plavim očima…Nisam sigurna što mi želiš reći, nisam sigurna želiš li mi prići, ili samo stojiš i čekaš…
Tvoje usne polako se razdvojiše, rukom prođeš kroz plavu, mokru kosu, te se kapljice rasprše…
Traperice su ti razderane, krvariš…Da li plačeš?
Krećeš…Pokret ti je tako mekan…Ali, zašto sije sunce dok pada kiša? Zašto je srebrna…? Vidim svijetlost na nebu, čudna je…Zove me…Gledaš me…Zašto? Zašto ništa ne govoriš, samo hodaš prema meni i lomiš se…
Zašto ne odgovaraš?…Plačem, želim te zagrliti, ne mogu se pomaknuti, što je to? Pomozi mi…Prolaziš kraj mene, sjedaš na mokar pod, dodiruješ sjenu…Što ti je?
Tu sam…kraj tebe…ne gledaš me više…
« Dođi…» - govoriš…» Dođi mi opet nazad brzo…»
Ne razumijem…
« Naše vrijeme, nedostaje mi…Naši poljupci utisnuti su na mojim usnama…» - pričaš mi i bacaš crvenu ružu u bezdan…Što je to…» Ne boj se…Sada si gdje želiš biti…Nedostajem li ti?»
Hvata me strah…Što to pričaš…Želim te, boli me…Praznina u meni je…
Srebrna kiša te i dalje moči, ti se ne opireš…Razdvajaš usne, ljubiš me, otvaraš ruke, grliš me, diraš moje lice, diraš moje usne, smiješ se…» Oh, kako volim te…» - govoriš…Sretan si, ali, odlaziš…Opet odlaziš…Okrećeš se…» Ne zaboravi me»
O, živote moj, ne idi od mene…
Pogled skrenem prema dolje…Vidim dugu, ali kako? Vidim anđela, o moj Bože…
Kiša me dodiruje, lakše mi je…Otvaram usne, izgovaram « Volim te «…U svijetlu polako nestajem, čujem te kako govoriš, a nema te, zašto? Čujem kako plačeš, osjećam miris ruža i svijeće.
Plovim kroz nebo, letim iznad otoka, zelenila…Vidim plavi vodopad, zove me…Spuštam se…Biserno more, okružuje me…Ali ne, ja nisam na zemlji…Što je to?…Ne bojim se, dobro mi je…
«Ne boj se» - okrenem se, anđeo i vila rastvoriše krila, i odvedoše me pred sud Božji…Ne vjerujem, ja sam umrla, od boli ja sam mrtva…A ti tek sada plačeš za mnom, tek sada me trebaš i želiš…
Ali ja ne mogu bez tebe…Dođi i poljubi me, dođi i voli me…
Jer srebrna kiša anđela odavno je prestala…moja bol opet je stvarna postala…Dođi i oslobodi moju dušu…Dođi, zagrli me…
Ljubavi, trebam te!

22:47 | Komentari |0| Print | #


Dragana Mirkovic Sve bih dala da si tu

Kao senka sa tobom idem
u stopu te pratim
osmehom bih da te ljubim
nevinost dodira pozlatim

Zastani da ti tugu izbrisem
sa dlana svog srecu ti prepisem
zastani da ti godine darujem
slabosti svoje pod noge ti prostirem

Ref. 2x
Sve bih dala da si tu
sunce, kise i mnogo vise
potrazi me

Sve bih dala da si tu
a sumnja u meni
da neces doci plasi me

Od prvog dana jos uvek cuvam
tvoj miris u kosi
cuvala bih svu ljubav tvoju
da traje, da vremenu prkosi

Zastani da ti tugu izbrisem
sa dlana svog srecu ti prepisem
zastani da ti godine darujem
slabosti svoje pod noge ti prostirem

Ref. 2x

22:43 | Komentari |1| Print | #


Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.