Harry Potter 4ever

petak, 30.12.2005.

Pripreme za Novu godinu!!!

Eh, meni je pun kufer šetanja po gradu. Bole me noge k'o nenormalne, ali moram hodati, pa nemam izbora. Danas je bila posveta kuća. Al će me zezati suradnice kada dođem na misu. Da, još nešto. Dečki su rekli "Jao tebi i Iji, Veco, ako izađete danas van. ". 100% će nas namuljati sa snijegom. A ja ću biti pametna pa neću izići. Nadam se da neće nitko vas namuljati, ali se nadam da ćete vi nekoga namuljati. Pusa svima. Pozzz!!!

P.S. Ana, ja sam čula od Tene da je Beki pozvala Tenu, Josipu i Inu na doček nove kod nje u stanu. Ne znam je li to nekakva podvala ili stvarno. Ti se dogovori s Inom, jer mi Tena nije rekla da je tebe pozvala, pa ti možeš, ako će Ina ići kod Beki, dogovoriti se sa Martinama, pa možete zajedno slaviti.
- 14:17 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 29.12.2005.

Nemojte se ljutiti!!!

Ljudi, nemojte se ljutiti na mene. Internet mi nešto šteka pa ne mogu nekada otvoriti ovaj blog. Najdublje isprike. Eh da, bila sam na podjeli svjedodžbi, koooja gnjavaža. I da, frendica i ja samo hodale od 10:30 do jedno 13:30, kako me boooooooooole nooooooge!!! Puse svima koji me čitaju i čitamo se i dalje. Pozzz!!!

P.S. Ako netko zna bilo što o Harryju Potteru neka mi napiše nešto u komentaru, npr. gdje se mogu skinuti nekalve reklame za film, slike, soundtrack...

PUSSA!!!
- 23:26 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 27.12.2005.

Ne znam što da napišem za naslov, pa ga neću ni napisati. Upravo sam došla sa mise. Kako je danas sveti Ivan, morali smo popiti jednu čašu vina. Isuse, gore od toga nisam nikada pila!!! Fujjj!!! Moram izribati jezik. sada me boli i stomak. A u dupe mačkovo. Šta da radim??? Nema mi mame, a ni tate. Sama sam do 15 sati. E, a jedan frend mi se upusava sam' tak. A on uopće ne konta da ja njega muvam. KAKO JE GLUP!!! Eh da, Ina će u četvrtak nositi svećeniku ručnik da si obriše ruke. Uff, kako će je išprdati kada se vidimo poslije na misi. MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE NA ANKETU ( mislim oni koji ih znaju). Hvala unaprijed!!! Čitamo se!!! Pozzz!!!
- 11:18 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 26.12.2005.

Božićna ludorija

Evo, i ja vam se javljam. SRETAN BOŽIĆ SVIMA sa zakašnjenjem!!! Šta ste dobili za Božić??? Ja sam dobila iPod i 600 kuna. Tako sam sretna. A vi??? Molim vas da odgovorite na anketu!!! Sorry onima od kojih sam preuzela ideju. Svi vi koji ste napravili slagalice, SUPER SU!!! Gdje će te slaviti novu godinu??? Ja ću sa prijateljima, ako netko zna, kod Tomića. Bit će Zrine, Ila, Caky, Igor, Perka, Ilijana, Ivana Mihaljević, Ija i ja!!! Mislim da će biti super, ali možda se i posvađamo međusobno.Eh, sad moram ići, tata me tjera s kompa!!!Pusa svima!!!Pozzz!!!
- 18:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 24.12.2005.

Evo, pripremila sam vam puzzle, nije ih baš jednostavno za riješiti, no ako ste uporni, možda i uspijete. Želim vam dobru zabavu!!! Pozzz!!!




pošto se baš ne može riješiti, evo vam ista slika sa većim puzzlama!!!



- 22:20 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Evo, vidite da vas ne zaboravljam!!!

Napokon malo odmora. Upravo ovoga trenutka sam se oslobodila jela. Imali smo ručak na kojemu su bili baka, djed, druga baka, ujko i naravno jaaako dosadna tetka!!! Hvala Bogu, otišli su jako brzo. Sad aidem na spavanac pa na polnoćku. Unaprijed ću vam se ispričati što vam neću ništa napisati za sutra jer nemam vremena. Ako netko zna išta o Harryju Potteru neka mi pošalje e-mail na vvdovjak@yahoo.com ili na barbie_girl007@net.hr. SRETAN BOŽIĆ SVIMA!!! Pozzz!!!
- 16:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 23.12.2005.

NAPOKON JE GOTOVA ŠKOLA!!!!!

NAPOKON JE GOTOVA ŠKOLA!!!! Mrzim školu, iako ću proći s 5, imam 4 iz njemačkog i zemljopisa. A šta da radim, nisam ni ja savršena. Gledam film "Harry Potter i zatočenik Azkabana", jaaako je dobar, a pogotovo Harry... kako je sladak..... jel zna netko kada će se snimati film " Harry Potter i Red Feniksa". Čak sam si skinula nekave pjesme sa soundtracka zadnjeg filma. Totalno sam ovisna o Harryju Potteru!!!
Za Siriusa: Da, bilo bi fora da obojica poginu, ali bi mi bilo malo nemoguće, pogotovo kada je Dumbledore mrtav. Ali htjela bih da npr. Ron i Hermiona, i Harry i Ginny budu zajedno. To bi mi bilo zakon. I htjela bih, ako baš moraju obojica poginuti, da Harry pobjedi Voldemorta, ako je ikako moguće!!! Ha, ha, ha, da bar J. K. Rowling ovo čita!!!

Pozzz svima!!!
- 13:09 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.12.2005.

Žiiiva dosada!!!

Još samo JEDAN BLAŽENI DAN do kraja polugodišta!! Jedva čekam da i dođe taj dan. Bila sam na priredbi, al se Filipa osramotila.... Joooj, bili su neki slatki mališani iz nekog gimnastičkog kluba, jedan mali je bio najslađi.... ŽITO, ŽITO!!!!!!!!! Znam da sam jaako dosadna, ali zna li netko, bilo šta o sedmom dijelu Harryja Pottera??? Ha??? Ha??? Recite da nešto znate!!!! Pa pogledajte onaj kviz "Što bi rekli Harry, Hermiona, Ron, Malfoy, Hagrid i Lupin na vašem pokopu", pročitajte pa mi napišite komentar!!! Da je barem istina što bi Harry rekao ...... ha ha ha

P.S. Kako se promjeni slika kao pozadina, da mi nije više ova crna, početnica sam!!!
- 22:04 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 21.12.2005.

Znam da vam je smiješno što mi je nick i blog pod imenom barbie girl, ali nisam znala što da napišem, ali sam jaaaako veliki fan Harryja Pottera. Ako imate nekave informacije o Harryju Potteru, pisite mi u komentarima. Imam jedno pitanje za one koji znaju: Da li je istina da će Harry umrijeti u sedmome dijelu???
PLIZ!!!! Odgovorite mi, to me pitanje muči odkako sam pročitala šesti dio.

P.S. Napisite koji vam je naj spot da ga stavim na blog
- 15:54 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 20.12.2005.

- 22:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

posveta prijateljici

U neznanju šta da napisem, odlucila sam opisati jedan rođendanski događaj. Naime, ima jedna osoba koja jaaako voli jesti. Doduše, to se ne primjeti na njoj, ali nema veze. Kako se na svakom rođendanu jede pizza, tako se jela i na ovome. Osoba o kojoj pisem je pred sebe stavila pola jumbo pizze i sve pojela. Zato ju svi sada zezamo s: __ __ __ OPET JEDE !!!!!! ( ne zelim napisati njeno ime da se ne bi jos vise javno osramotila)
- 16:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

SKORO PA U BOLNICU!!!

Mrzim ovaj dan. Dodjem u školu i ponavljam za test iz zemljopisa. Dobijem 3, i zakljuci mi 4....... KRAVA JEDNA. Tako sam se naživcirala da sam zvala tatu da dodje po mene. Smirila sam se nakon 2 ili 3 tablete, ne znam tocno.

MRZIM ZEMLJOPIS!!!!!!!

jel zna netko gdje se moze skinuti film Harry Potter i Plameni pehar sa hrvatskim prijevodom???
- 16:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.12.2005.

Pozzz!

Hey, ljudi!!!!!

Dobrodošli na moj blog! Na njemu će te naći sve i svašta ... moje komentare o pjevačima, filmovima, glumcima!!! I naravno o mojoj simpi!! Ostavljajte komentare!!!


PUSA!!!!
- 15:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>