umor prsta

četvrtak, 29.03.2007.

Lisac

Lisac ima plave oči i čudnovatu, račvastu pločicu na repu, poput dredloksa...umilno govori, elegantno se kreće...upoznali smo se pred kazalištem.

Za vrijeme trajanja te komedije del arte, sjedio je ispred mene, zaklanjajući mi pogled svojim dugim repom i kad sam ga upozorila samo je iskesio zube, nakašljao se, te upitao smetaju mi li možda njegove uši... i zaboravio.
«Zločesta životinjice!», pomislih, a ljudi su ispuštali piskutavo: «Tiše!»
Čitavo me vrijeme užasno živcirao, krzno mu je mirisalo na trulo lišće, vlažnu zemlju, šumu, vabilo me da zarijem nos i udišem punim plućima...smijao se zvonko, a ja sam pomislila kako bi bilo da ga poslije odvedem na pileća krilca u obližnju krčmu.
Pred kazalištem, čekao me otpuhujući guste kolutove dima iz ručno rezbarene lule, sa mirisom meda. Pozove me na partiju stolnog nogometa.

Odlično igra... kad je u ekstazi ozljeđuje me šipkama...uvijek kada propadnem u plesnoj izvedbi, on me lagano pridigne i kaže : «Okej!», bariton/basom.

Kad mi je htio ukrasti ustrjeljenu prepelicu, uperila sam sačmaricu ravno među plave oči i naslonila kažiprst na oroz...Naslonio je njušku na kamen i zabuljio se, a meni su grašci znoja vlažili čelo. Usudila bi se pucati. Jato fazana proleti...Ja očarana, pretvaram se u miša, zeku, kokoš ili jaje...poliže me i pobjegne.
Trčala sam za njim, padala i glibila u blato samo da ga sustignem. Na poslijetku ga uhvatim i svom se snagom bacim na nj, pritiskajući ga sačmom da ne umakne.
Derala sam mu kožu dok je on glodao moju bedrenu kost. Jezik mu je bio krvav kao moj nož. Oderan, bio je spreman za spavanje. Rekoh: «ćaaaaoooo!», obrisah nožić i zagrnuh se liščevim krznom.

29.03.2007. u 02:28 • 3 KomentaraPrint#

petak, 16.03.2007.

++++

Već par tjedana imam gadan neurodermitis... Sve je počelo s desnom ušnom resicom koja me nije mučila još od djetinjstava. Onda su usljedile uobičajene kritične točke na licu...kut desne usne, desni kapak i podočnjak, čelo...pa se moja cijela desna strana lica pretvorila u jednu veliku krastu, a sad i obe ruke, od ramena do zapešća.
Moja je majka to odmah pripisala ne viđenom stresu, ne zdravom načinu života uz manjak vitamina i naravno magičnim frulicama, a ja sam joj odbrusila da nisam frulaš iz Hermelina koji paradira gradom vabeći pacove, već samo jedna zbunjena persona na pragu tridesetih. Otići ću dermatologu koji će mi prepisati dvije vakcine u dupe, tablete i kremusine...probat ću homeopatiju...možda se i odselim...sa Spalatoa III u Varoš, sa bloga.haer na maj.spejs.kom......ha ha ha ha ....

Javljm, ostavljam, zamjenjujem, glumim, konobarim, vodim programe, ispirem keramiku na suncu u Saloni...zapadni zid...novootkrivena nekropola...ima i zubi...odlučujem....donosim krive odluke...zaljubljujem se... «vaginini monolozi» ostavljaju trag...cabaret...previranja...rekla bi Rašeljka dipl.soc. kulture.
Valjda je to proljeće, ono tjeranje u mjesecu....za popizdit...počinjem razmišljati o gluposti ovog društva, masovnoj histeriji, hipohondriji, moralu...feromonima i hormonima...penisima kako se njišu na vjetru...bezbrižnosti...gluposti...
Tamo često sretnem Lisca....

16.03.2007. u 02:25 • 3 KomentaraPrint#

petak, 09.03.2007.

8.3

Žena...

Ženka, ljudska...kad uđe u pubertet postaje tempirana bomba...od tada pa dok ne eksplodira u menopauzi otkucava tika-taka i jadnim mužjacima otežava put do međunožja... do srca.

Stvar je u hormonima, čista kemija...žene na PMS-u, žene na menstruaciji, žene na ovulaciji...ukratko žene na hormonima koji ih pucaju jače od najboljih drogica.
Krenimo redom...PMs.....gggrrrrrrrrrrrrr... ne diraj me...jebi me...plače mi se....grizi me. Koktel razarajućih emocija u koje se bolje ne dirat ako hoćeš sačuvati zdrav razum, a glavu čitavu...žene obično pretjerano piju, smiju se ili plaču tih dana...stvarno ih treba ostaviti na miru...ne postoji recept za oraspoložit ženu na PMs-u. Pustiš je da radi što hoće, pa ako ti se svidi, dobro...ako ne, zovi Hitnu pomoć.

Menstruacija, mjesečnica, menga, neočekivani dolazak tetke iz Rusije koji te vadi sa sata hrvatskog kad treba odgovarat i ne moraš trčat 6 minuta na tjelesnom jer si INDISPONIRANA. Vadilica za sve, ali samo dva tri dana, nakon toga si pohotna smrdljiva pička. Babske priče...ne smiješ se kupat, prat kosu, a smrdiš ko' kuga. Jebeš mi mater ako ima koja da izdrži, a da se ne opere u tih 4-5 dana, onako napaljena i sigurna da ako se kresne neće ostat trudna...samo da nađe mušku jedinku voljnu za ronjenje Crvenim morem. Žemske su iznimno narajcane za vrijeme krvarenja jer su kao nabujak...sufle...sisice, guze, klitoris, sve je nabujalo, titra, izražajnije je i punije...

Mmmmmmmmmmm, ovulacija...tjeranje.....miiiiiiiiiijjjjjjjaaaaaaaaaaaooooooo, ppprrrrrrrrrrrr, žene su kao mace, nježne, koketne...
Znanstveno je dokazano da im glas postane mekan, kretnje graciozne, pogled bistar i sjajan. One kreću u lov, traže tog posebnog mužjaka koji će im podariti svoje sjeme kako bi mogle produžiti vrstu i postati majke, hraniteljice, čuvarice ognjišta...
Ovo je posebna vrsta narajcanosti..u ovakvim slučajevima žena gubi razum, sve što joj je u tom trenutku bitno je kurac među njenim nogama... parenje...alfa mužijak u znoju i po mogućnosti standardizirani atmosferski uvijeti za začeće.

Uz sve hormonalne promjene, PMS, mengu i tjeranje, na koje otpada otprilike 20 dana mjesečno, ostaje vam onih 10 gdje se predpostavlja da je žena «normalna». Mislim nekako da nije ni svijesna toga da su joj normalni dani, već se prepušta emociji.
Meni je stvarno žao svih muškaraca koji iskreno ljube i vole svoje ženske jedinke...stvarno im nije lako vječno hodati po minskim poljima...pitajući se ponekad što rade krivo... zašto njihova izabranica plače u kupaoni jer su zatražili soli...zašto riječi koje su palile nedavno sada nerviraju i zašto je njihova naj majca sada krpa za pod.

Složimo se onda svi da su žene teške i da kompliciraju bespotrebno ali im dajemo hormonalnu olakšicu i volimo ih, kao što one vole muškarce. Uz sve nervoze i provociranja, one ih beskrajno, neizmjerno vole...što bi rekla ona pjesma:
«..one ih mole, one ih mole, da ih vole...da ih vole...
žene su ženstvene,
žene su majke,
žene su ukras prirode...
muškarci su pravi muškarci.....
(mazno): muškarci!

09.03.2007. u 03:16 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


Za jačanje srca, smiruje i jača živce, čisti pluća i krv, za iscrpljenost, potiče rad rad želuca, za miran san, pročišćava dišne organe, za vid i sluh, za bubrege i crijevne bolesti, za čišćenje jetre, jača krv...
Župnik posebno preporuča za masažu zdravog i bolesnog tijela...



How to make a banela
Ingredients:

1 part anger

5 parts courage

5 parts beauty
Method:
Layer ingredientes in a shot glass. Top it off with a sprinkle of emotion and enjoy!


Username:


Personality cocktail
From Go-Quiz.com