Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/banela

Marketing

8.3

Žena...

Ženka, ljudska...kad uđe u pubertet postaje tempirana bomba...od tada pa dok ne eksplodira u menopauzi otkucava tika-taka i jadnim mužjacima otežava put do međunožja... do srca.

Stvar je u hormonima, čista kemija...žene na PMS-u, žene na menstruaciji, žene na ovulaciji...ukratko žene na hormonima koji ih pucaju jače od najboljih drogica.
Krenimo redom...PMs.....gggrrrrrrrrrrrrr... ne diraj me...jebi me...plače mi se....grizi me. Koktel razarajućih emocija u koje se bolje ne dirat ako hoćeš sačuvati zdrav razum, a glavu čitavu...žene obično pretjerano piju, smiju se ili plaču tih dana...stvarno ih treba ostaviti na miru...ne postoji recept za oraspoložit ženu na PMs-u. Pustiš je da radi što hoće, pa ako ti se svidi, dobro...ako ne, zovi Hitnu pomoć.

Menstruacija, mjesečnica, menga, neočekivani dolazak tetke iz Rusije koji te vadi sa sata hrvatskog kad treba odgovarat i ne moraš trčat 6 minuta na tjelesnom jer si INDISPONIRANA. Vadilica za sve, ali samo dva tri dana, nakon toga si pohotna smrdljiva pička. Babske priče...ne smiješ se kupat, prat kosu, a smrdiš ko' kuga. Jebeš mi mater ako ima koja da izdrži, a da se ne opere u tih 4-5 dana, onako napaljena i sigurna da ako se kresne neće ostat trudna...samo da nađe mušku jedinku voljnu za ronjenje Crvenim morem. Žemske su iznimno narajcane za vrijeme krvarenja jer su kao nabujak...sufle...sisice, guze, klitoris, sve je nabujalo, titra, izražajnije je i punije...

Mmmmmmmmmmm, ovulacija...tjeranje.....miiiiiiiiiijjjjjjjaaaaaaaaaaaooooooo, ppprrrrrrrrrrrr, žene su kao mace, nježne, koketne...
Znanstveno je dokazano da im glas postane mekan, kretnje graciozne, pogled bistar i sjajan. One kreću u lov, traže tog posebnog mužjaka koji će im podariti svoje sjeme kako bi mogle produžiti vrstu i postati majke, hraniteljice, čuvarice ognjišta...
Ovo je posebna vrsta narajcanosti..u ovakvim slučajevima žena gubi razum, sve što joj je u tom trenutku bitno je kurac među njenim nogama... parenje...alfa mužijak u znoju i po mogućnosti standardizirani atmosferski uvijeti za začeće.

Uz sve hormonalne promjene, PMS, mengu i tjeranje, na koje otpada otprilike 20 dana mjesečno, ostaje vam onih 10 gdje se predpostavlja da je žena «normalna». Mislim nekako da nije ni svijesna toga da su joj normalni dani, već se prepušta emociji.
Meni je stvarno žao svih muškaraca koji iskreno ljube i vole svoje ženske jedinke...stvarno im nije lako vječno hodati po minskim poljima...pitajući se ponekad što rade krivo... zašto njihova izabranica plače u kupaoni jer su zatražili soli...zašto riječi koje su palile nedavno sada nerviraju i zašto je njihova naj majca sada krpa za pod.

Složimo se onda svi da su žene teške i da kompliciraju bespotrebno ali im dajemo hormonalnu olakšicu i volimo ih, kao što one vole muškarce. Uz sve nervoze i provociranja, one ih beskrajno, neizmjerno vole...što bi rekla ona pjesma:
«..one ih mole, one ih mole, da ih vole...da ih vole...
žene su ženstvene,
žene su majke,
žene su ukras prirode...
muškarci su pravi muškarci.....
(mazno): muškarci!



Post je objavljen 09.03.2007. u 03:16 sati.