09

ponedjeljak

veljača

2015

SEZONA 2014./2015. - Skijaški dan 11 - Kranjska Gora, Slovenija (09.02.2015.)

Bome je ujutro bilo hladno. Puno hladnije nego jučer. Ruke su se bez rukavica brzo ukočile na hladnom kranjskom zraku. Ni nožni prsti u pancama nisu bili bolje. Za razliku od jučer kada se to nije dogodilo, danas sam osjećao kako su smrznuti. I staze su bile tvrde da je u početku trebalo voziti oprezno, pogotovo oni s loše naoštrenim rubnicima. Kasnije u danu je malo popustilo, ali i dalje dosta tvrdo. No, kako je ljudi bilo jako malo, osobito na Podkorenu, danas skoro da i nije bilo ledenih ploha. I hupseri su se mogli izbrojati na prste jedne ruke.
Danas mi je drago da su pogriješili vremensku prognozu. Najavljivali su oblačno jutro, a sunce je trebalo proviriti tek krajem poslijepodneva. Na kraju je ispao prekrasan sunčani dan od početka. Nažalost, problem Kranjske Gore je što je skijalište tako postavljeno da čak i kada je sunce, velik dio skijališta je neosunčan. Prvenstveno Podkoren. Ipak, bez obzira, odlično i danas skijanje.
Zadnja tri dana su bila pravi pogodak.
Sada možda otiđem ovaj tjedan na Sljeme. Volio bih "odraditi" jedno noćno.
A ako ne, u petak pičim na četiri dana za Slovačku i Poljsku (Jasna i Zakopane) pa onda avionom za Gruziju na četverodnevno skijanje na Kavkazu.


UKUPAN BROJ ODSKIJANIH KILOMETARA DANAS - 35.4
UKUPAN BROJ ODSKIJANIH KILOMETARA U SEZONI - 311.5
UKUPAN BROJ PADOVA U SEZONI - 1
NAJVEĆA POSTIGNUTA BRZINA DANAS - 95.3 km/h


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.