Ateizam

subota, 26.06.2010.

Nema love za referendum!

Demokracija kakvu je upoznao hrvatski narod očito se svodi na preobrazbu interesa manjine u "kolektivnu svijest" Mnogim je metodama kroz posljednjih 20 godina taj fenomen razvijan, no očito se bliži vrijeme otkrivanja istine - iako će za neke jedina istina zauvijek ostati 1941-1945., ne pomišljajući na tuđu ruku u svom džepu, jer "to je oduvijek bila čast u našoj obitelji!"
Jedna od apsurdnih izjava ovih dana je izjava ministra Popijača da nema novca za referendum, te da političari - potpisnici referenduma pronađu novac na nj. Tom izjavom aktualna hrvatska politika po n-ti puta otkriva svoja pravo lice. Država koja je počela svoju afirmaciju referendumom o otcjepljenju od SFRJ, koja je vodila krvavi rat "u ime demokracije", nema novca za jedinu pravu demokratsku metodu upravljanja društvom na temelju neposredne volje građana. Nema planiranih sredstava u proračunu, instant-ministar Popijač, starleta krupnog kapitala. Važno je da novca ima za Crkvu, lažne invalide, "kapitalne projekte" i slične interese raznih lobija, no za volju većine građana novca nema! Narod treba znati da je tu kako bi služio Barba Luki i sličnom plemstvu! To je poraz demokracije, koji može značiti i novo buđenje. Očito je da je "carevo novo ruho" bila kratkotrajna iluzija i sada svi znamo da je car gol! Jadranka Kosor bila je očito loša transseksualna obmana HDZ-a, koja očito nije dorasla situaciji.
Narod je sve gnjevniji, jer uviđa da mora plaćati od svojih usta za nečiji luksuz i nerad. Svima je jasno da se ne živi od 1941. i kopanja po fojbama,već od raspodjele dobara današnjice.
Gladajući na sve to kao na fenomen nasilne tranzicije istočnoeuropskih zemalja (posao je odradila CIA, koja je s tim ciljem i osnovana), mislim da postoji šansa prelaska u neko nad-društvo na tragu nekog pravednijeg socijalizma (kakav već postoji u nordijskim zemljama), ako krupni kapital bude dovoljno glup i dozvoli stvaranje kritične mase obespravljanih nadničara.

- 08:02 - Komentari (10) - Isprintaj - #