28

četvrtak

veljača

2013

Bezidejno stanje


...... a što sad?ala dosade toliko mi dosadno da sam poša blog pisat...a o cemu pisat??? lančana dosada,100 postotni udar bezideje (bezideja, milsim da je to nova riječ)
Odradia posa, večera,odigra igricu na pc-u,Odradia top eleven na fazbuku-spušia...mislim da me to ubilo i dovelo do ovog stanja....

Papa se odrišija...pa jbt sve nešto depresivno ..da nije to oni najdepresivniji dan u godini,ako nije onda je dan posli tog.
Evo i pas mi se na ruku naslonia dok tipkam (napaljenko mali).

Sidim s ćaćom i materom u blagovaoni na pustom otoku.... alternative ni na fantasticnom filmu... poc lec ili gledat s njima 4 dnevnika redom kako koji zavrsi.

....pa ide sulejman pa politička emisija....nać će se već nešto ..na što će ćaća zinit i govorit muči,muči ne čujem... a nezna ni o čem se priča...

enivej... šuti i trpi makar si u toplom...ako odem u sobu gledat tv- moram skinit robu i obuć skafander prije ulaska u krevet jer gore na katu je -30 C.
Kad legnem pokrijem se do nosa nabijem šubaru na glavu i molim Boga da mi se ne počne pišat prije jutra.....

Nariktam program i ne mjenjam jer nisam lud vadit ruke van deke....fora je sto svake prestupne godine uspijem promjenit program upravljacem ispod deke..al to je rjeđe nego mogućnost zaposlenja u RH.

Evo uvalio mi se ćaća do mene na kauč..teror centralizacije i diktatire tv programom u tjeku.... odo ja u svoj mali Sibir.
U sobu...iz milja zvanu Mordor....pisao bih vam još al neda mi se tipkat na lapich ispod deke...

Dobro mi stojte... L.N.



A.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.