arahna

četvrtak, 29.06.2006.

ljeto u zraku jeeeee...il gradu...neam pojma...

napokon..došla ja malo do bloga i onak..padne mi na pamet da bi mogla napisat neki novi postić!
ulijenila sam se u zadnje vrijeme šta se tiče toga,al evo, kažu da bi preko ljeta trebalo biti malo manje tehnologije,a više sunčanja,druženja i ispijanja sokića na terasicama pa sam odlučila i ja radit nešt takvog..al fakat je bed šta je vruće pa ne mogu uživat u svemu tome.onak,idem s frendicom na cugu,sjedimo na terasi i ne prođe ni 5 minuta a već smo mokre ko miševi(khm,ne kužim zakaj vele miševi al nema veze)i ne možeš ti više uživat u cugi..no way! još kad mi se kosa nebi nakovrčala u dodiru sa samo jednom vlažnom molekulom u zraku bilo bi dobro..ali NEEEEE!!moram ja izgledat kao da sam upravo izašla iz frizerskog salona moje bake sa neuspjelim minivalom na glavi!mislim ono,zašto bi črnkica jednom u životu imala lijepu frizuru na početku i kraju izlaska?!zaštooooo?!?!
mrzim svoju kosu...
ok sad kad sam izbacila negativne emocije iz sebe mogu krenut dalje..uff...
soba mi je gotova.još moramo kupit neke stvarčice,al uglavnom je to to! i mogu reć da se sad puno bolje osjećam u njoj.nekad je stvarno potrebna neka drastična promjena da bi se mi, komplicirana bića,osjećala bolje!
prošli vikend imala sam hrpu obaveza..imala sam 2 nastupa(jedan u subotu,drugi u nedjelju) po najvećoj vrućini!i uopće nisam bila nervozna,niti sam bila mokra ko miš u nošnji od 55 dijelova,niti mi je bilo bed kad smo skoro izletjeli s poluklimave pozornice! ma neeeeeee! a najmanje mi je bilo bed kad sam već u raspadnom stanju morala ić po priznanje...super je meni to!
a u nedjelju mi je bilo preludo kad smo frendica i ja po najvećoj vrućini morale prodavat majce,knjige i takve stvari..još da smo nešto i prodale u međuvremenu bilo bi dobro..al nismo ni to! jedino šta smo obavile je razgovor sa fosilkom od 90 godina koja nam je prodavala priču o tome kak je u trapericama više vruće nego u nošnjama..aha,da da! malo mi je falilo da joj ne naplatim to njeno pričanje! bi ju ja vidla s mojom nošnjom na sebi..pa opala bi na guzicu isti čas!
katastrofica!!
ovaj tjedan sam počela i radit..!mogu reć da mi je super,i zahvaljujući tome sad sam 100% sigurna da želim ić na novinarstvo!
super su ljudi tamo..neka ležerna atmosfera prevladava!onak,idealni uvjeti za rad..tako nekako sam si i zamišljala svoj budući posao!eto,to me u zadnjih par dana full ispunjava..!

nadam se da svi uživate u ljetu,da niste previše za kompom,da radite nešto kreativno i zabavno!
i nadam se da ćete ići na more..za razliku od mene...šmrrrcccc..ja bi na moreko!!



morala sam stavit ovu sliku ;) ..baš je nekako ljetna.. khm..da..


pusa ljudicerekwave

29.06.2006. u 15:36 • 37 KomentaraPrint#

subota, 24.06.2006.

oprosti...

ne znam kud ću sa sobom.soba mi ne liči na prostor koji služi za nekakvu moju privatnost nego više podsjeća na bojno polje.zbog manjka predmeta i namještaja u njoj,ponovno se susrećem sa onim jezivim odzvanjanjem glasa(mrzim toooo)!!kad se sjetim kako ću ponovno morati sve slagati,namještati i čistiti od ostataka boje pozli mi.uz sve to imam još 50 različitih obaveza koje moram napravit u roku 3 dana.
nego,nisam mislila pričati o tome,ali evo,ponjelo me.izgleda da će ovo biti jedan od onih "o ne,opet brije" postova.na sreću,ovaj put za to nisam kriva ja već netko drugi.ne bi ga imenovala jer me između ostalog nesvjesno naučio da ne pričam o drugima ako oni za to baš i ne znaju..(!?)
nisam sigurna da li ću baš uspjeti u tome,ipak sam cura i kao i sve ostale imam neku potrebu za povremenim komentiranjem.ali bez obzira,ovo je dobar početak.
između ostalog,rekao mi je nešto jako zanimljivo,i mogu reć da me to stvarno puklo!ne znam da li mu je namjera bila ta da mi ta noć ostane neprospavana do kraja,a ako je-svaka ti čast! uspjelo ti je..
nego,da ja više krenem na stvar.
uobičajeno mi je da se nakon neke svađe ili nesporazuma ispričam,ako sam kriva naravno.nakon toga osjećam se dobro,nekako ispunjeno.žalosno je to što taj osjećaj traje kratko,pre kratko da bi iz njega izvukla nekakvu poruku.a trebala bi,zapravo trebala sam već odavno.da jesam,neke bi stvari možda bile drugačije,možda bi i ja bila bolja osoba sa puno više razumijevanja prema drugima ali i prema sebi.
nakon tog našeg razgovora,shvatila sam zapravo što znaći reći nekome "oprosti".nisam baš sigurna koji je najbolji način da vam to objasnim..
u neku ruku ograđujemo sami sebe od drugih,loših stvari koje nas neprestano okružuju.ograđujemo se od onih zlonamjernih komentara jer samom tom isprikom koju kažemo nekome ti postajemo nedodirljivi.loše stvari jednostavno se odbijaju od nas. jer mi smo upravo učinili nešto dobro,iskreno i pošteno,za sebe i druge!
nakon ovoga mogu samo reći da me zapravo nije previše stalo do onih ružnih stvari koje su mi upućene.da nije bilo te famozne rečenice i tog genijalca koji ju je odnekud izvukao vjerojatno bi se još dugo,dugo zamarala takvim stvarima.

evo,hvala ti,stvarno mi je to puno značilo!
hehe,možda jednom postaneš slavansmijeh

Ako ti se nije teško ispričati,onda ti nije teško kada te drugi ogovaraju!


razmislite o tome..cerekwave

24.06.2006. u 18:36 • 17 KomentaraPrint#

utorak, 20.06.2006.

Pravi prijatelj je onaj koji ulazi kada ostatak svijeta izlazi

Vjerojatno već pretpostavljate čemu je ovaj post namijenjen. Znači nema potrebe za kilometarskim uvodom..jeeeee..sreća vaša!!
Mislim da je vrijeme da i ja nešto napišem o ljudima bez kojih u nekim situacijama stvarno ne bi mogla. To je trenutno najmanja stvar koju za njih mogu napravit,ali bez brige,odužit ću se ja vama! Zaslužili ste…
Ana, Matea i Nikola..
Ne znače vam ta imena baš puno,jel da? E meni znače sve… ne mogu ni opisati koliko.!
Pa da krenem ispočetka..onako,kronološki…

Anu sam upoznala u 5.razredu osnovne. Pošto je ona tada išla u 6.razred bila sam faca šta imam stariju frendicu. Nije da nisam danas faca,al ono..bile su to posebne godine(pubertet i potreba da se dokažeš pred svima). Za one koji nisu skužili……ŠAAALIM SE,nisam baš toliko umišljena. Prošle smo kroz puno faza.. od prepričavanja koja je u koga zaljubljena,sitnih svađica,čestih i nezaboravnih putovanja u Mađarsku i Makedoniju,spavanja jedna kod druge(dječaci,bez perverznih primisli:). Naše prijateljstvo gradilo se iz godine u godinu i mislim da je tek nedavno poprimilo onaj svoj pravi oblik. Ana je stvarno posebna osoba,moja plavuša,kako se od milja zovemo. Uvijek se trudi da me oraspoloži,u 5 minuta može me natjerati da se odljubim(da,da..brojeve telefona ne dijelim,ona je samo moja;). Neprestano me nasmijava svojim ispadima, zna me natjerati da se osjećam dobro,takva kakva jesam. Ono što najviše volim kod nje je to šta je iskrena,ne boji se boriti protiv drugih čak i ako duboko u sebi zna da nije u pravu, sve što radi, radi sa užitkom, sa ciljem.. kod nje ništa nije uzaludno.
Njoj mogu reći sve. Svu onu moju jad i bijedu koja me nekad proganja..(khm..sad bi nekaj rekla al nećuuuu). Sve one neostvarive sitnice, ono zbog čega se sama sebe nekad sramim..jer bolje se osjećam ak se ona skupa samnom srami. Bolje je udvoje!
I tak Anči..stvarno te volim,i ne možeš ni zamisliti koliko sam ponosna kad ljudima mogu reći da si TI moja najbolja prijateljica.Nemoj to nikada zaboraviti…



Na redu je moje Strmče..
Moram priznat,na samom početku 1.razreda srednje kada smo se i upoznale,nisam nikada mislila da bi ona mogla biti jedna od onih osoba bez kojih ne bi mogla zamisliti sebe i svoj blondie život. Intenzivnije smo se počele družit u 2.razredu spletom okolnosti(!?) koje su na kraju dale savršen rezultat za nas dvije. Polako smo se sve više počele povjeravati jedna drugoj, sve češće smo izlazile zajedno van i polako ali s vremenom postale smo najbolje prijateljice. Naravno, u svakom prijateljstvu postoje prepreke, razno-razne besmislene svađe,pa tako i kod nas. Samo, mi smo po tom pitanju stvarno posebne. Najduže razdoblje u kojem smo bile „posvađane“ trajalo je svega 3 sata(ako i toliko). Jednostavno mi ne možemo biti posvađane.. i to je ono šta mi je stvarno predobro kod nas. Ono što mi je ostalo u pamćenju kod nas dvije i šta će mi vjerojatno ostati za stalno je jedan od naših izlazaka kada mi je onako iz čista mira rekla: „Črnkica,ti si moja najbolja prijateljica ,stvarno jesi!“
Ovih zadnjih dana to je i dokazala. Zapravo,dokazale smo jedna drugoj koliko smo zapravo vezane. Inače, ona vam je jako vrckasta, luda i iskrena osoba. Nekada stvarno naivna, al evo..ne bi bilo fora da je savršena! Isto kao i Ani,mogu joj reći apsolutno sve,od A do Ž.
Nije da se nekad ne bediram,al nema veze. Pa bilo bi nam dosadno da nema takvih stvari.
Kod nje mi je fascinantno koliko dobronamjerno okrutna može biti(jebate koji izraz). Zbog toga i ja sam bolja osoba. Ne znam šta bi da nemam nje.. Bila bi skroz druga osoba. Tnx strma..zbog puno toga,a najviše šta si mi takva frendica koju drugi mogu samo poželjeti. Suvišno je i govoriti koliko te puno volim..




I na kraju,zadnji ali ne manje vrijedan je moj Nikola. Da se ne bi ostali dječaci ljutili,znate da vas sve volim jednako,al evo Dolački je ipak Dolački.
Nismo si oduvijek bili baš dobri. Ako se dobro sjećam,“skužili“ smo se u osnovnoj,negdje u 6. razredu kad sam ja navodno bila zaljubljena u njegovog frenda iz razreda. I sada javno,pred svima kažem da-NISAM!!
Uh,kad se sjetim samo onih dana kad ste se vozili autobusu prema doma i veselo nam pokazivali razne perverzije. Može te biti sram zbog toga..
On je jedan od onih koji me stvarno dobro znaju spustit na zemlju..onako pošteno! Nekada mi stvarno zna biti neugodno,al evo kako ti kažeš,sve za moje dobro. Aj, nadam se da će biti neke koristi od toga. Osim toga,voli govoriti u šiframa i služiti se uzrečicama šta me nekad stvarno zna iznervirat,pogotovo ako ih ja moram dešifrirat u pola noći. Katastrofa Nikola,katastrofa. Isto tako,stvarno me ljuti šta ne sluša moje savjete,ali evo..sjetit ćeš se ti mene!da,da.. Bez obzira na to,baš ga volim(ok, opet njušim neke perverzne misli). I da,cure,slobodno me tražite njegov broj.. Nije uopće problem. Nek se javi više neka koja će napravit od njega zaljubljenu budalicu,zaslužio je..



Eto,to bi bilo to. Nadam se da sam vam dala do znanja da ste stvarno važne osobe u mojem životu. Da nema vas, ja ne bi bila ona ista mala,plava,zbunjena i šašava Črnkica koja svijet gleda kroz ružičaste naočale. Bila bi mala,plava,zbunjena i šašava Črnkica koja svijet gleda kroz ružićaste naočale ali, koja uz sva razočaranja ne bi imala nikoga da bude uz nju kada joj je najteže. Zahvaljujući vama, ja svijet i dalje gledam pozitivno, ali uvijek sa jednim dijelom sebe stojim na zemlji i ne dopuštam da me ružne stvari previše dotuku. TaJ drugi dio mene ste vi. Da nema vas, moj svijet bi bio ružičast ali i bezbroj puta povrijeđen, i stalno bi se vrtila u krug. Hvala vam šta me trpite kad je to i nemoguće,kad mi 50 puta tupite istu stvar zato šta prvih 49 puta nisam shvatila i šta ste uz mene kada mi to treba..
To je ono što vas čini mojim najboljim prijateljima..
Postoji još puno stvari koje nisam rekla,stvari koje naše prijateljstvo čine jačim iz dana u dan. Nisam ih namjeravala
nabrajati jer jednostavno-bilo bi ih previšesmijeh
Volim vas punocerek

20.06.2006. u 00:36 • 33 KomentaraPrint#

petak, 16.06.2006.

mali osvrt na srijedu..!

zadnji dan odradili smo uz prisutnost raznih emocija(kako to inače i biva kod nas)! bilo je puno smijeha,suza,pjevanja(hehe opet smo si dali truda u tome),fotkanja,papanja,opet smo si malo cugnuli(netko više,a netko malo manje),ma svega je tu bilo!
sljedeće godine u školu ćemo doći sa dvije cure manje..a baš će nam falit curke..
nego,evo i malo fotkica,da vidite kako nam je bilo..

svoje fotosešn započeli smo fotkanjem u razredu..















reklama za poeziju..





zorka-majstor:)) btw,a da ti to počneš naplaćivat??




počasni izlazak iz škole:)




tu su već polako počinjale pripreme za duuuuugu noć:)











runjica uletava once again:)





blažu ovo nije smetalo..



i na kraju,veliko finale!!



sihi je imao potrebu pokazati svoju enormnu snagu..














snage je bilo sve manje i manje..









i to bi bilo to..
šteta šta nemam slike iz srca,al avo,crkla mi baterija tako da nisam mogla slikat..
ljudi,uživajte u ljetu!!!

pusa od črnkicewavecerek

16.06.2006. u 10:25 • 24 KomentaraPrint#

srijeda, 14.06.2006.

i taj dan je došao!

Evo ga…! Zadnji dan škole,.došao kao naručen!
Neki još spavaju da se što bolje odmore za večeras, a neki su se opet probudili u pola 9(mrzim toooooo!!!!!!)..ufff..
Uglavnom,svima nam je cilj jedno:ritualno spaljivanje svih mogućih pomagala za učenje,osim knjiga jer njih možemo prodat i zaradit pare,a onda papanje,opijanje,ludovanje i sve šta uz to ide u nekom od naših dragih parkića!..a baš smo neke propalice..ma,nema veze! Bitno da je gotovoooooo!!
Nadam se da su svi ostvarili onaj uspjeh koji su željeli,ako nisu,ma ima još vremena.. to sada više nije bitno jer ide ljetooo!! Jeeeee!!! Zaboravite na školu i uz nju vezane stvari,uživajte,ludirajte se,idite van..ma iskoristite to!! Ovo se posebno odnosi na nas gimnazijalce,jer naše ljeto je stvarno pravi doživljaj,makar ga proveli gledajući tv! Poslije svih tih mučenja,ono je pravi preporod:)

Na kratko bi se osvrnula i na jučerašnju tekmu., a baš smo bili dobriiii!! Full mi je žao šta nismo dali bar jedan gol da bude makar izjednačeno..al evo ako ništa drugo pokazali smo da se ne damo lako zezat!hrvatskahrvatska
Super tekma,nema šta!!

I za kraj,još jednom vam želim se zabavite danas,nemojte baš pretjerivat u cugi da si na kraju ne pokvarite zadnji dan škole(ah opet se bude sjećanja na Novu..)! al evo,budite veseli,dobri i pametni!partysmijehnjami


pusa od črnkicecerekwave

14.06.2006. u 08:53 • 9 KomentaraPrint#

petak, 09.06.2006.

još nije kasno..

Ljubomora. Zavist. Smijeh. Dobrota. Suosjećanje. Inteligencija.
Glupost. Spontanost. Domišljatost. Neuspjeh. Hladnoća. Kompliciranje.
Zanimljivost. Toplina. Dosada. Tuga. Ludost. Nepromišljenost. Hrabrost.
Uspjeh. Plač. Kukavičluk. Osobnost. Originalnost. Neumjerenost. Prepotentnost.
Optimizam. Zaljubljenost. Odbojnost. Pesimizam. Strah. Razmišljanje. Nesloga.
Iskrenost. Prijateljstvo. Vjera. Ljubav. Pravednost.


Ovo su osobine. Osobine nas ljudi,bez obzira na to kakvi smo u cijelosti. One nam čine dan,ispunjavaju ga, na dobar ili loš način. Nije ni važno. Koliko se vas prepoznalo u ovome? Jeste li se zapitali koliko ste puta bili ljubomorni,spontani,originalni,neiskreni,pravedni,dobri prijatelji,puni vjere u sebe i druge,zaljubljeni?
Koliko puta niste uspjeli i bilo vam je žao zbog toga? Koliko ste puta požalili što ste u jednom trenutku bili nepromišljeni i napravili grešku koju nije bilo lako ispraviti? Koliko ste puta iznevjerili prijatelja i okrenuli mu leđa kada mu je bilo najteže? Gledate li na sve s ljepše strane ili su vam pogledi na život i njegove okolnosti uvijek puni pesimizma? Odbijate li ljubav? Želite druge natjerati da pate zbog vas kako bi se vi osjećali bolje? Jeste li uvijek vi na prvom mjestu ili ponekad drugima dajete prednost? Vjerujete li u sebe i u svoje mogućnosti?

Zapitajte se malo..koliko je loših,a koliko dobrih osobina skriveno u nama? Promjena nije nužna,ali je poželjna. Promjena može početi običnom isprikom,osmjehom ili porukom. Malim ali neprekidnim koracima u početku možemo kasnije postići velike rezultate. Pa pogledajte samo Blaža i njegov dvokorak u košarci. Za to je trebalo puno truda i malih koraka na početku,a sada je preraslo u to da u 5 koraka optrči cijelu dvoranu. Ok,malo sam skrenula s teme,ali evo,nadam se da je moja poruka jasna.. nikada nije kasno za promjenu! Samo ako to zaista želimo…




pusa od črnkicewave

09.06.2006. u 19:54 • 36 KomentaraPrint#

srijeda, 07.06.2006.

preživjet ćemo mi to...

evo i mene nakon par dugih i napornih dana.ne znam za druge ali ja jedva preživljavam,no krenimo redom..
novi školski ponedjeljak uveo nas je u sada službeno najgori tjedan u povijesti našeg školovanja u gimnaziji!ispitivanja niču na svakom koraku,vode se teške bitke sa ocjenama,sve je very very napeto!
prvi sat nam je uletila bašićka sa hrpetinom zadaćnica u rukama vrišteći na sav glas kako je ponosna na nas,kako smo savršeno napisali i ostale cici-mici pohvale.nekima je to podiglo samopouzdanje,neki su bili s razlogom razočarani,a neki su to jednostavno podnjeli onako-"muški" i hladnokrvno!
sljedeći sat nosio nam je malo zagrijavanja za današnji test iz matematike!nakon laganog trčkaranja po piramidama,valjcima,stošcima i prizmama počeli su se oblikovati oni nevini pogledi "ja niš ne kužim" i oni malo nastraniji "kog vraga će mi to sranje"! jeah!!partyburninmadroflbangpartythumbuppuknucunamcornoblablaeeknonozalivenpartynjami
na latinskom je usljedila nova runda emocija!naizgled mirna,spokojna i sabrana profesorica napokon je pokazala svoje pravo lice...samo jedna sekunda bila je dovoljna da se pretvori u okrutnu i nemilosrdnu zvijerku...uuuuuuuu...spookymadmad
taj isti dan,nakon što je zazvonilo zadnje zvono,svi su se mahnito razbježali doma i bacili na učenje.neki su u zadnji čas čitali lektiru i pisali je,neki su pak vježbali žiFčeke na zadacima iz matke,neki su učili biologiju,a neki su se jednostavno pomolili Bogu da sljedećeg dana budu nevidljivi od strane profesora.ja sam bila u grupi "čitača na brzinu" i biologičara!ali,bilo je uzaludno,nitko me nije dirao...a niš,bar znam razmnožavanje papratnjača,i znam nabrojit crvene i smeđe alge..aha..znam nešto i o gljivama.! jer sam faca!smokin oujea!i znam da pola vas to ne zna i da ste sad ljubomorni na mene! ne...nisam ni mislila..rolleyes
stigla je i srijeda a s njom i "dražesna" nam matematika! ako želite da vam pobliže dočaram naše emocije prema njoj samo kliknite OVDJE,i pročitajte komentar papričice pod nazivom "oda matematici"! riječi su suvišne..
teško je govorit kak je prošlo,nadam se samo da će u moru tih bezveznih,nelogičnih i golim okom nevidljivih stvari moji drugovi iz razreda izvući ocjenu koju si priželjkuju..držim nam fige!
a ako se razočaramo,nadam se da će profa biti dobre volje kad će zakljućivat ocjenethumbup

i evo za kraj htjela bi sa malim zakašnjenjem čestitat svojoj sekici ročkas,jučer joj je bio,na 06.06.06',a rođena je 06.06.96',.opakoooopartysmijehcerek

i da,sretno svima u školi ovih zadnjih dana,držite se ljudi,možemo mi tooooo!!!partycoolsmijehnutyespartywink

pusa od črnkicecerekwave

07.06.2006. u 16:34 • 12 KomentaraPrint#

subota, 03.06.2006.

tv program-zabava ili čisti gubitak vremena?!

evo baš maloprije dok sam čistila po kući razmišljala sam o našem raznolikom ali i neoriginalnom tv programu.pitam se dal su te misli bile potaknute osjećajem dosade dok sam brisala 2 centimetra prašine koja se nakupila u garaži ili je uzrok bila sama želja za tv-om koji bi mi bio dobra zamjena za trenutne poslove...kad bolje razmislim,ma nije ni bitnorofl
nego, htjedoh reći... danas je na tv-u sve više napornih i "već viđenih" stvari,a sve manje onih originalnih i zanimljivih.najgore je to što se takav program ponavlja već godinama.evo na primjer dnevnik.sada imamo 3 različita programa(nova,rtl i hrt) i svaki od njih ima svoje vijesti,vremensku prognozu,sportske vijesti...sve bi to bilo u redu ali zašto rade tako da je razmak od tih emisija na svakom programu po pola sata!taman kad završe vijesti na rtl-u počnu one na na novoj,kad završe na na novoj počnu na hrt-u.šta bi trebala reći moja baka kod koje deda gleda vijesti i na rtl-u i na novoj i na hrt-u.jedne za drugima...i tako svaki dan...pa poludiš nakon nekog vremena.a da ne spominjem da na svakima kažu istu stvar!



serije najrađe ne bi komentirala...još kao klinka sjećam se onih meksičkih sapunica kao što su Marisol i Esmeralda.to je bilo ok.na čitavoj televiziji to je bila jedina serija takvog tipa,tj.sve serije koje su se prikazivale bile su različite.neke humoristične,neke su bile krimi,i na kraju te meksičke! a danas.... ako zbrojimo sve te meksičke,španjolske i brazilske serije ima ih negdje oko 15! jedna za dobro jutro,druga za dobar dan i treća za laku noć! i tako na svakom programu iz dana u dan.



izuzev takvog tipa serije na rtl-u se već 3.godinu za redom ponavlja "Dadilja", "Roseanne" i "Bračne vode".da se razumijemo,svaka čast tim serijama,ali već su nakon tolko godina ponavljanja počele ić na živce i Bogu i ljudima!



od filmova se tu i tamo nađu neki zanimljivi,nekada me stvarno znaju ugodno iznenaditi!još uvijek su mi ostale najbolje one znanstvene emisije u kojima iznose najnovija znanstvena istraživanja i prilozi o duhovima,prorocima i takvim freaky stvarima!šta se tiče serija,nađe se tu i tamo koja pametna i zanimljiva.od humorističnih su mi najbolji bili i ostali "Prijatelji" koji se na žalost više ne prikazuju..nakon njih dobra mi je serija "Sutkinja Amy","Opet iznova" i sl..
uglavnom,da zaključim sve to..kvaliteta našeg programa je sve manja i manja,sve što je bilo dobro nestalo je ili se polako gubi u moru glupih,meksičkih sapunica za koje i bez gledanja znamo kako će završiti!hvala Bogu na videotekama i kinusmijehpartysmijeh

i eto za kraj,zanima me vaše mišljenje o svemu tome..koje su vam ovak fora serije,emisije..? možda otkrijem nešto novo:)

pusa od črnkicewave

03.06.2006. u 13:39 • 30 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Malo o meni