Komentari

arahna.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • majicka

    A stvarno komaaaa!!! Neću se više naslađivati jer znam da ste na rubu sloma!!!
    Ajde jedan pozitiva komentar!!!
    Gledajte lepi moji gimnazijalci drugobegaši... još maaaalo, još toliko malo da dane možete na prste nabrojati (meni je to uvijek nekako olakšanje) i onda je gotovo!!! I onda smo više od dva mjeseca slobodni 24 sata na dan, možete spavat do 6 popodne, možete gledat nogometno prvenstvo kad god je neka dobra tekma (koliko zaposlenih Hrvata bi dalo sve da to može), možete visit po Gorici, ići van 7 dana u tjednu, upisati tečaj vrtlarstva, otić na jogu, otić u Texas,a na kraju krajeva, najbolje je što ne morate ništa!
    Zapravo kad pogledam... pa još samo 4 dana!!! Brojite do 4 puta 24 puta 60 i finitooooo! Kaj vam od toga ne sine sunce odmah?!
    Evo brzo sam gotova, Črnka!:) A najbolje je to da imate najluđu ekipu uz sebe još ta 4 dana koja žizi i muči se i ubija se koliko i vi, znači NISTE SAMI! To je tako šlatko kad gledaš ovako sa strane (ne naslađujem se!)
    A opet kad gledaš... fakat se svi brinemo i ubijamo oko gluposti... Bolnice su pune bolesnih ljudi...jedna moja frendica će ležati nepokretna u bolnici 3(!!!!!!!!!!!!!!!!!) MJESECA! Ajde vi brojite do 90 puta 24 puta 60 ... pa taj broj ni ne postoji!!!
    Šta bi ona dala da je na vašem mjestu, ha?! Sve! Sve! (sad sam kao živčana)
    Zato budite zahvalni na tim mukama jer su na kraju krajeva baš slatke i sjećat ćete ih se jednog dana jer obilježavaju naaaaajljepše razdoblje u vašem životu!
    A zapravo, kaj se vi stvarno žalite, ako za 2 puta 24 puta 60 idete vaaaaaan!!!!:(
    Gotovo!
    Aj bok lepi moji živčani!:)

    avatar

    07.06.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  • črnkica

    pa ideš i ti s nama vanka:) nadam se..bar na cugu prije herca!

    avatar

    07.06.2006. (17:30)    -   -   -   -  

  • • paprichica •

    samo smo te posjetile a sad se bacamo na latinjski!!
    CheErs

    avatar

    07.06.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • Strma

    joooooooj latinski kooma,jel znaš??!!ja sam recimo nešto skužila ali nemam riječi,neda mi se vadit..brijem da ću do jutra učit!!ubija me ova škola,svaki dan si govorim-još samo 5 dana ali neeemogu ni dan više..nabacaju nam toliko ispita zadnji tjedan,to nije normalno..!!

    avatar

    07.06.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • črnkica

    ja se isto sad bacam na latinski! jupi jeeeeeeee!!! bum ja to naštrebuckala!

    avatar

    07.06.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • tweety:)

    Ma izdražat ćeš ti to... i kasnije sve zaboraviti...i alge i papratnjače...samo naprijed...pozz

    avatar

    07.06.2006. (23:47)    -   -   -   -  

  • frknut@mala

    eeeeeeej! joj,napokon je i to prošlo...onak fino elegantno. Kad nam je dala testove iz latinskog dana.Ja sam htjela kriknuti! Onak-yeeeah! dobili smo ih...full sma happy...samo sma riječi naučila a ovo sam par put apročitala..i ostalo mi u pamćenju..he he...i matka nam je dobro prošla..meni 1/4 buda to 3!!! a i ti..vidiš, da si dobila! Ne se živcirati zbog matke, ne! I da, sad čitam komente kod naših nam dragi dečkiju..i vidim tvoj koment...za dotični parfem..i ja ga imam..al mi kvari reputaciju pa...khm..LOL:)))) i jedan od rijetkih slatkih parfem koje ja volim:) ajd, uživaj mi ..vidimo se...pusa, byE*

    avatar

    08.06.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • majicka

    Ej Črnkac! Ja neću moći sutra navečer van prije srca jer mi nema tate i nemam kako doma... Jel ti, vi, svi I K A K O možete na maaaalu cugu poslije škole?! Naravno, ako ne bude pljuštalo!
    A daaaj ajde, stvarno kratko!

    avatar

    08.06.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  • črnkica

    ja nemogu jer idem na frizzzzz...al neznam za druge.ak hoćeš pitat ću ih u školi pa ti javim il se ti čuj s anom,jelenom,strmom il već s nekim.. :)

    avatar

    08.06.2006. (18:12)    -   -   -   -  

  • sega

    da, ovi zadnji dani su fakat pakleni, pogotovo ovaj tjedan. sto nije u redu. mislim da ne smiju inace stavljat testove 2 tjedna prije kraja. al eto, kad je to gvg...i to mi nije jasno, ako oni nama kao zele olaksat, zasto onda stavljaju svi sve zadnji dan... no, JOS MALO!!! :D:D hehe =) i ja vama i ostalima drzim fige da sto smirenije prodju ove dane! byee

    avatar

    08.06.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  • Janić

    Nije mi jasno! ostavljam uporno komentare al me ne prima!! kaj je to!? evo ostala sam i bez misli kaj da napišem...

    avatar

    09.06.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  • Try to be happy and alive

    joj i meni je totalna komaaaa s tim da u srijedu zadnji dan odgovaram povijest...uzasss...i jos na popravni...urgh...sam se nadam da bu sljedeca godina bila bolja...pozdravi seku i cestitaj joj rodendan...kiss

    avatar

    09.06.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...