arahna

petak, 09.06.2006.

još nije kasno..

Ljubomora. Zavist. Smijeh. Dobrota. Suosjećanje. Inteligencija.
Glupost. Spontanost. Domišljatost. Neuspjeh. Hladnoća. Kompliciranje.
Zanimljivost. Toplina. Dosada. Tuga. Ludost. Nepromišljenost. Hrabrost.
Uspjeh. Plač. Kukavičluk. Osobnost. Originalnost. Neumjerenost. Prepotentnost.
Optimizam. Zaljubljenost. Odbojnost. Pesimizam. Strah. Razmišljanje. Nesloga.
Iskrenost. Prijateljstvo. Vjera. Ljubav. Pravednost.


Ovo su osobine. Osobine nas ljudi,bez obzira na to kakvi smo u cijelosti. One nam čine dan,ispunjavaju ga, na dobar ili loš način. Nije ni važno. Koliko se vas prepoznalo u ovome? Jeste li se zapitali koliko ste puta bili ljubomorni,spontani,originalni,neiskreni,pravedni,dobri prijatelji,puni vjere u sebe i druge,zaljubljeni?
Koliko puta niste uspjeli i bilo vam je žao zbog toga? Koliko ste puta požalili što ste u jednom trenutku bili nepromišljeni i napravili grešku koju nije bilo lako ispraviti? Koliko ste puta iznevjerili prijatelja i okrenuli mu leđa kada mu je bilo najteže? Gledate li na sve s ljepše strane ili su vam pogledi na život i njegove okolnosti uvijek puni pesimizma? Odbijate li ljubav? Želite druge natjerati da pate zbog vas kako bi se vi osjećali bolje? Jeste li uvijek vi na prvom mjestu ili ponekad drugima dajete prednost? Vjerujete li u sebe i u svoje mogućnosti?

Zapitajte se malo..koliko je loših,a koliko dobrih osobina skriveno u nama? Promjena nije nužna,ali je poželjna. Promjena može početi običnom isprikom,osmjehom ili porukom. Malim ali neprekidnim koracima u početku možemo kasnije postići velike rezultate. Pa pogledajte samo Blaža i njegov dvokorak u košarci. Za to je trebalo puno truda i malih koraka na početku,a sada je preraslo u to da u 5 koraka optrči cijelu dvoranu. Ok,malo sam skrenula s teme,ali evo,nadam se da je moja poruka jasna.. nikada nije kasno za promjenu! Samo ako to zaista želimo…




pusa od črnkicewave

09.06.2006. u 19:54 • 36 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Malo o meni



LINKIĆI


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
polet
ogranak
dobra,stara gorica
rvg
t-portal
google
deviantart

BLOGERI KOJE ZNAM


koomadi
anći moja