četvrtak, 03.05.2018.

ELEVEN Australia

eleven1w

ELEVEN Australia nov je brend za njegu kose na hrvatskom tržištu namijenjen mladim užurbanim ljudima koji znaju što žele. Jednostavnost i kvaliteta proizvoda je ono što ELEVEN razlikuje od drugih brendova na tržištu.

eleven4w

SVJEŽI PRISTUP

“Njega za kosu ne mora biti komplicirana. Dovoljno je da ispunjava svoju namjenu.” – ELEVEN Australia Co-Creative Director, Joey Scandizzo

Radeći u salonu, na snimanjima i modnim revijama, Joey Scandizzo osjetio je potrebu za jednostavnim proizvodima koje bi njegovi zaposlenici i klijenti lako razumjeli. Obuhvaćajući sastojke visoke učinkovitosti sa jednostavnim proizvodima lakima za upotrebu, nastao je ELEVEN Australia.

JEDNOSTAVNOST

ELEVEN Australia proizvodi rade upravo ono što je navedeno na samim pakiranjima. Proizvedeni u Australiji, PETA potvrđeni, nisu testirani na životinjama – tko ih ne bi volio? Određeni proizvodi iz ELEVEN Australia linija proizvoda veganski i ne sadrže nikakve sastojke životinjskog podrijetla.

SASTOJCI

ELEVEN Australia proizvodi napravljeni su od visoko kvalitetnih sastojaka kao što su ulje avokada, ulje makadamije, aloe vera, limeta i mnogi drugi.


KAMPANJA

Za lica kampanje odabrane su jedne od najdugovječnijih i najpoznatijih modnih blogerica i insajderica u Hrvatskoj, Ana Bacinger i Barbara Repe. Kreativke zanimljivog stila, uvijek sjajnih stylinga i nastupa idealno su se uklopile u viziju ELEVEN Australia. Fokus je na zdravoj kosi koja je neopterećena i prekrasna. Pod vodstvom Katice Topčić kreirane su opuštene frizure koje se baziraju na zdravom izgledu kose.
Kampanju je snimila talentirana fotografkinja Karmen Poznić.

PRIZNANJA

AHFA 2016 Most Innovative Marketing Campaign
GIRLFRIEND BEST OF BEAUTY AWARDS 2016 Best Shampoo & Conditioner
AHFA 2015 Most Innovative Marketing Campaign
AHFA 2014 Best New Professional Hair Care Packaging & Design, Best New Professional Styling Packaging & Design, Artistic Team of the Year
POPSUGAR AUSTRALIA BEAUTY AWARDS 2014 Best Body Wash
AHFA 2013 Most Innovative Marketing Campaign

eleven3w

eleven2w


Fotograf: Karmen Poznić
Frizure: Katica Topčić
Modeli: Ana Bacinger, Barbara Repe

- 08:31 - Komentiraj (0) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.