utorak, 28.07.2015.

Voi'Sa Festival 2015.

POSTER-ZADNJE_BEZ-PODLOGE

Srpanj lagano curi, do Voisa festivala brojimo sitno!
Trenutak je da se ponovi gradivo i uvjerimo se da imate sve prave informacije, te vas podsjetimo zašto je Voisa ‘place to be’.

Ono na što su organizatori posebno ponosni ove godine je bogat Brugalov dnevni program koji počinje u 12 h, te završava zalaskom sunca. Kupanje, sunčanje, stand up paddle contest, kokteli uz odličnu glazbu, recept su za maksimalnu relaksaciju i uživanje na gradskoj plaži Acapulco. U 22 h kreće i cijelonoćni program uz line up, pomno biran za vas!(

3 headlinera jedva čekaju rasplesati vaša tijela pod okriljem zvjezdane supetarske noći. Festival u petak otvara legenda UK scene Greg Wilson, subota je rezervirana za set Joey Negra, a nedjelja za još jednu legendu, neponovljivog Breecha. Da vas malo razveselimo, baš smo jutros otvorili poštu u kojoj je dragi naš Ben najavio i live act nastupom pod imenom Ben Westbeech. I to samo za vas.

Karte možete kupiti u Splitu na tri lokacije Optike M, u Supetru na otoku Braču u TZ Supetar i Idi i Vidi Putničkoj agenciji, a iznenađenje je da svaka ulaznica vrijedi i kao poklon bon od 150 kn za naočale!

Također karte se naravno mogu kupiti i ONLINE
Croatia tickets:


Iz Zagreba direktni bus vozi za Supetar svaki dan, a iz Splita trajekti idu svakih sat i pol vremena, tako da možete doći na tri dana plesa i kupanja, ali i na samo jedan jer trajekt u ponoć kreće iz Splita, a već u 5h ujutro odmah po završetku nazad u Split.

Tako da zaboravite na gradsku gužvu, doplovite na Voisa i uživajte u svom ljetnom glazbenom getawayu!

Sve dodatne informacija možete pronaći OVDJE ili na Facebook stranici festivala.

Vidimo se? :)

B.

IMG_8002

IMG_9733

- 12:50 - Komentiraj (1) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.