ponedjeljak, 05.05.2014.

100 colors

Oduvijek volim boje, razne teksture i uzorke na odjeći te mi je najveći gušt spajati i kombinirati naizgled nespojive komade. U tome nema ništa loše, zar ne? Na prvi pogled. Sjećam kako mi se nebrojeno puno puta uništio neki omiljen komad odjeće, što mojom nepažnjom, što zbog nekih "vanjskih" utjecaja. Koliko puta vam se smračilo kada ste vidjeli mrlje od omiljenog dezodoransa, znajući da je ta majica ili košulja, praktički za baciti i da joj nema pomoći? Da bi se spriječili ti mini horori, Dove je izbacio na tržište jedan praktičan proizvod koji rješava te probleme zauvijek.

Kako bi odjeća ostala sjajna, svakako koristite novi Dove dezodorans koji je testiran na 100 boja. Nova Dove Invisible Dry varijanta dokazano ne ostavlja vidljive tragove na bojama, ne sadrži alkohol i istovremeno njeguje pazuhe s četvrtinom hidratantne kreme. U filozofiji branda Dove je moderna i samosvjesna žena koju će novi proizvod Dove Invisible Dry ohrabriti da nosi odjeću u svojim omiljenim bojama i potaknuti je na izražavanje svoje osobnosti.

Na ovogodišnjem Perwoll Fashion.hr-u u sklopu revije predstavljene su zanimljive raznobojne tunike, koje su nastale kao produkt suradnje našeg poznatog dizajnera Roberta Severa i brenda Dove.
Dobila sam priliku poigrati se te osmisliti dvije zaigrane kombinacije - dnevnu i večernju, koje uključuju ovu jednostavnu, no izuzetno nosivu tuniku koja je dizajn Roberta Severa za Dove.

OSVOJITE TUNIKU DIZAJNA ROBERTA SEVERA ZA DOVE (klik klik na link koji će vas odvesti na nagradnu igru)


dove

Powered by Dove

1a

2a

3a

4a

5a


8a

7a

9a

6a

10a





- 08:34 - Komentiraj (4) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.