četvrtak, 26.09.2013.

Romantic dress and cowboy ankle boots

U utorak navečer posjetili smo dva zanimljiva eventa. Nike je predstavio novi projekt Nike+ Run Club za trkače koji već postoji u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Grčkoj, a od prekjučer i u Hrvatskoj. To je klub za sve trkače i entuzijaste koji trče zajedno i dijele strast prema trčanju, a pomoću kluba imaju zajednička okupljanja i druženja, osim samog trčanja. Nike+ Run Club će od 1. listopada zajednička druženja organizirati svake srijede u 18 sati, u Nike trgovini u Ilici 10, nakon čega će se članovi kluba preseliti na zagrijavanje u Zagrebački plesni centar. Treninzi N+RC-a će trajati oko sat i pol i uključivat će zagrijavanje, istezanje i trčanje, a sve će to pratiti i nadzirati treneri s Kineziološkog fakulteta.

Postati članom N+RC-a vrlo je jednostavno, objašnjeno je na svečanom otvaranju – potrebno je samo voljeti trčanje, doći u Nike trgovinu u Ilici 10 i besplatno se učlaniti. Zaista zanimljiv koncept za sve zaljubljenike u trčanje!

Osim Nike+ Run Cluba, proslavljen je 30. rođendan maratonskih tenisica Pegasus+ 30 te je prikazan kratki film o samom konceptu tog izuzetno popularnog i poznatog modela te mijenjanja dizajna u protekla tri desetljeća.

Nakon Nike store-a, posjetili smo Heraldi, gdje je bila predstavljena najnovija Joop! kolekcija za jesen/zimu 2013./14. za muškarce. Uz predstavljanje najnovijih komada i modnu reviju, kroz business i casual highlight komade iz nove kolekcije proveo nas je Joop! kreativni direktor, Matthias Rehbeck, koji je objasnio inspiracije za pojedine modele te na koji način se mogu nositi.

Odjenula sam nježnu puderastu svilenu haljinu sa dodacima od mekog tila, koju sam iskombinirala sa kariranom košuljom zagasitih zelenosivih nijansi, a kombinaciju sam zaokružila sa novim gležnjačama koje sam pronašla u ShoeBox-u. U Shoebox je stigla nova kolekcija prepuna neodoljivih modela koji se prodaju brzinom munje stoga svakako posjetite ovo malo carstvo cipela, zasigurno ćete pronaći THE par za ovu jesen. Još jedna novost jest da Shoebox uskoro uvodi i online shop, so stay tuned!

B.

košulja - ChoiesTarget
čizme - Shoebox
ruksak - Topshop

photo by Index.hr, press

KOVA5061

1368886_10201327710588227_255215312_n

- 10:20 - Komentiraj (14) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.