subota, 30.03.2013.

You want me down on earth, but I am up in space

Ovaj outfit nosila sam prije nekoliko dana. Dugo sam čekala ovaj sako koji je na kraju ispao bundica i malo mi je žao što je tako. Očekivala sam pernati sako koji bi bio idealan za proljetne outfite, no od umjetnog je materijala i poprilično je topao pa sam se skoro skuhala u njemu. No dobro, efektan je i sigurno ću ga isfurati puno puta. Iskombinirala sam ga sa omiljenim mi Zara gležnjačama i prugastom majicom te Lanvin 4 H&M ogrlicom :)

Jučer sam posjetila Ruža Essentials, novi trendovski frizerski salon i fenomenalno su mi sredili kosu, no o tome više u idućem postu :)

Za kraj bih podijelila s vama super popust na Romwe-u, koji kreće 3. travnja te traje do 5. travnja. Mislim da ste gotovo svi čuli za ludo dobar izbor tajica s printom na njihovom site-u te mogu reći da su baš tajice njihov najprodavaniji proizvod. Romwe je odlučio u narednim tjednima stalno izbacivati nove modele, a i nagraditi kupce sa ovim popustom - 18$ za lude tajice je sasvim ok cijena, a mogu se nositi na bezbroj načina :D u krajnjem slučaju u teretanu :D


LINK na tajice :)


image001

Uživajte u ovom dugom vikendu!

B.

Što sam nosila:

jakna/bunda - Sheinside
haljina (nošena kao suknja) - MinaUK
majica - Zara
cipele - Zara
torbica - vintage
ogrlica - Lanvin 4 H&M
sunčane naočale - Giant Vintage

008

009

011

013

015

- 18:02 - Komentiraj (9) - Link na post

petak, 29.03.2013.

Now and then it seems that life is just too much

Dugo sam se premišljala oko ovog sweatshirta i na kraju mu ipak nisam uspjela odoljeti. Udoban je i mekan, ali sad mi je žao što ga nisam prije naručila jer je ipak za malo hladnije vrijeme pa ga neću moći nositi kada zatopli. Naručila sam ga sa dobrog starog Sheinside-a. Iskombinirala sam ga sa čipkanom suknjom iz H&M-a, Cavallino Shoes gležnjačama i vintage bundom.

Danas sam vam pripremila jedno iznenađenje, a to je Siren London giveaway! Siren London poklanja čak 5 ovih preslatkih mišić prstena, a u giveaway se možete uključiti OVDJE.

Image and video hosting by TinyPic

Pravila:

1. Lajkajte Siren London Facebook page
2. Sign up-ajte se za njihov newsletter na SirenLondon.com
3. Ostavite komentar sa svojom e-mail adresom ispod fotke giveawaya na mom Facebook page-u - KLIKNITE OVDJE

Giveaway traje tjedan dana, do 5. travnja u podne. Random.org će izvući 5 sretnih dobitnica.

Good luck! :)

B.

Što sam nosila:

bunda - vintage
sweatshirt - Sheinside
suknja - H&M
cipele - Cavallino Shoes
torbica - second hand
ogrlica - Romwe
kapa - H&M

001

003

002

005

006

- 07:35 - Komentiraj (5) - Link na post

utorak, 26.03.2013.

It's all about the shoes!

U protekle 3 i pol godine vidjeli ste na ovom blogu hrpetinu najrazličitijih outfit postova – ljetnih, zimskih, casual, a i šašavih i poprilično dobro znate da su cipele moja strast i veselje. Prije 2 godine zamolili ste me da napravim post o svojim cipelama i bilo je mnogo pozitivnih reakcija, stoga sam ponovno odlučila napisati post o omiljenim mi modnim dodacima, ali na malo drugačiji način. Ispričat ću vam kako je sve krenulo.

003

Moja ljubav prema cipelama seže daleko u prošlost, dok sam nosila broj 26 i maštala o cipelama na petu, a u međuvremenu kradom sam vadila mamine štikle iz ormara i ponosno ih vukla po parketu ostavljajući nimalo zabavne tragove. Bila sam toliko opčinjena štiklama da sam ponekad hodala na prstima i zamišljala da imam neki ludi par na nogama. Sjećam se da sam redovito „provjeravala“ koliko mi još treba da mi budu taman. Smiješno, zar ne? Nisam voljela tenisice i obožavala sam svoje lakirane čizmice „na petu“ , koje su se vezale skroz do koljena. Taj dio mi je bio mrzak, ali su bile toliko lijepe da mi nije bio problem potrošiti i do 10 minuta na vezanje te na ponovno odvezivanje dolaskom u školu ili na ples.

004

Prvi par dugo željenih cipela na petu dobila sam negdje krajem osnovne škole. Sad mi je smiješno kako su izgledale, ali ja sam ih obožavala. Tog dana se rodila velika ljubav zbog koje sam ponekad spremna izdvojiti posljednji novac i „gladovati“ do kraja mjeseca. Znam da je suludo, ali svako ima svoje veselje.

006

Zanimljiv par cipela može transformirati kombinaciju iz casual u večernju, odjevna kombinacija odmah izgleda skladnije i ženstvenije, kao i sam stav. Doista rijetko nosim tenisice jer iako su udobne, nisam neki fan.
Teško mi je izdvojiti koji mi je omiljen par cipela, sve ovisi o trenutnom raspoloženju, ali crvene špic štikle su definitivno must have u mom ormaru! Svoj stari raspadnuti par iz Bershke zamijenila sam novim Jessica Simpson, nijansu tamnijim i spremnim za milijun novih kombinacija, koje sam nosila u prošlom postu. Također, izdvojila bih svoje crne H&M gležnjače, koje su također već u raspadnom stanju i još uvijek vrebam po internetu zamjenski par. Mislim da se svi sjećate i mojih Zara „palmica“, s kojim sam vam dosađivala dobar dio ljeta te jeseni, a koje čekaju prvi topli proljetni dan da ih prošećem.

005

Na ovu malu pričicu potakla me zabavna anketa ShoeBox-a te portala Budi.in – naravno, o cipelama. Prebrojavala sam cipele, prisjećala se trenutaka i kombinacija, poprilično dobro se zabavila te odlučila podijeliti s vama svoje odgovore.
Svoju anketu možete ispuniti OVDJE , a moje odgovore možete pronaći ovdje niže.

p.s. ShoeBox te portal Budi.in nagradit će jednu čitateljicu koja je ispunila anketu sa vrijednim poklon bonom od 1000 kuna za potrošiti u vašem najbližem ShoeBox-u, taman za novi omiljen par cipela, zar to nije sjajno?

anketa


Moja anketa o cipelama


01. Spol: Ženski
02. Dob: 18-24 godina
03. Stupanj obrazovanja: Završena srednja škola (SSS) (studentica)
04. Bračni status: Slobodna
05. Imaš li djecu: Ne. (samo Kmiceka haha)
06. Jesi li zaposlena? Da. (Plesni studio Edite Cebalo)
07. Koju veličinu cipela nosiš? 36 :D
08. Koju vrstu obuće najčešće nosiš? Platforme / štikle
09. Koju vrstu obuće najviše voliš nositi? Platforme / štikle (vrlo neočekivano :) )
10. Koliko pari cipela trenutno posjeduješ? od 80 do 89 pari (previše, ali nikad dosta...ah, žene)
11. Koji novčani iznos prosječno izdvajaš za novi par cipela? Između 200 i 500 kuna
12. Najveći iznos koji su dosad potrošila na jedan par cipela? Između 1.000 i 2.000 kuna
13. Što ti je najvažnije kod odabira i kupovine novog para cipela? Izgled cipele (što ću, slaba sam na to)
14. Razlog zbog kojeg se odlučuješ na kupovinu novog para cipela najčešće je: Ljubav. (dugogodišnja haha)
15. Koliko pari novih cipela kupiš svake godine? 10-20 novih cipela godišnje
16. Kojom dinamikom kupuješ novu obuću? Mjesečno
17. Koju visinu potpetice preferiraš? „Mid heel“ ( 7 – 12 cm ) (šteta što nije ponuđeno „all above“)
18. Koliko često nosiš cipele s potpeticom? Nekoliko puta tjedno (nekada i svaki dan, ovisi o obavezama i koliko trebam juriti gradom)
19. Ukoliko nosiš cipele s potpeticom, navedi s koliko si ih godina počela nositi? 13 :D
20. Gdje najčešće kupuješ nove cipele? Podjednako u trgovinama i na internetu (veliko carstvo prepuno cipela)
21. Jesi li ikad kupila cipele pogrešne veličine? Jesam, i nosila sam ih.
22. Koliko često čistiš svoju obuću? Jednom tjedno
23. Što radiš sa svojim starim cipelama? Čuvam ih (ne apsolutno sve, neke su završile na otpadu, ali čuvam većinu, pogotovo one koje su mi posebno drage)
24. Prije pet godina imala si: Manje cipela nego što imam danas (skupi se s godinama :D )
25. Koliko vremena u prosjeku provedeš odabirući cipele za odjevnu kombinaciju? 1-5 minuta
26. Slažeš li se sa izjavom: Cipele su osnova svakog stylinga? Da
27. Bi li se nazvala ovisnicom o cipelama? Da. :D
28. Da moraš odabrati jedan par cipela koje ćeš morati nositi do kraja života, to bi bile: Platforme / štikle
29. Koliko različitih brendova obuće nosiš? Nosim puno različitih brendova cipela
30. Koje hrvatske modne časopise čitaš redovito? ELLE, Cosmopolitan, V magazin, Ostalo
31. Koje hrvatske modne portale posjećuješ redovito? Budi.in, Fashion.hr, Index Rouge, Buro247, Moda.hr, Ostale
32. Pratiš li hrvatske modne blogove? Da.

Ispunite i vi svoju anketu! :)

B.

- 09:13 - Komentiraj (8) - Link na post

petak, 22.03.2013.

I know you hear me but can you reach me

Ova haljina stigla mi je prije nekoliko dana i moram priznati da će biti jedan od mojih ljetnih favorita. Retro print sa autićima odaje zaigranost i savršena je za pin-up kombinacije, koje obožavam nositi ljeti. Što me dodatno oduševilo jest da je od finog čvršćeg prozračnog pamuka te da zadržava formu. Jedini minus jest što nisam najbolje proučila mjere pa mi je malo preuska u predjelu grudi , no već imam plan kako je malo prekrojiti da bolje stoji. Savjet - naručite broj veću. Naručila sam je sa CozBest-a, malog novog online shopa sa pristupačnim cijenama. Shipping je bio poprilično brz, došla mi je za malo više od 2 tjedna. LINK NA HALJINU

Sjećate li se mojih crvenih špic papak cipelica koje sam nosila u milijun kombinacija? Bilo je vrijeme da odu u mirovinu jer su već u raspadnom stanju pa sam iz zamijenila novim parom iz ShoeBox-a. Nijansu tamnije, superudobne Jessica Simpson su nasljednice mojih omiljenih cipela i vjerujem da ćete ih se nagledati u naredno vrijeme. Slažem se da uvijek treba imati jedan par klasičnih crnih salonki, no crvene su uvijek bolji izbor. I najjednostavnija ležerna kombinacija uz njih izgleda zanimljivo, nosive su u svim prigodama, a tako bezvremenske. Možda zvuči blesavo, ali kada nataknem crveni par cipela, odmah se osjećam bolje, a i ne možete proći nezapaženo, pravi eye-catcher :)

Na koncertu Jessie Ware je bilo divno! Uživo zvuči još bolje, zabavna je, vrckasta i simpatična i sa sigurnošću mogu reći da mi je to bio jedan od najdražih, ako ne i najdraži koncert ikad! Uspjela sam joj pokloniti ogrlicu i bila sam presretna kada je usred koncerta odlučila razmotati poklon i staviti je na sebe. Skroz anbilivbl iskustvo :) Jedva čekam njen nastup u 9. mjesecu na Unknown festivalu :))

0162012

edit: Jessie Ware fan club mi je poslao i video :D




B.

Što sam nosila:

kožna jakna - Sheinside
haljina - CozBest
bluza - Sheinside
torbica - H&M
sunčane naočale - Giant Vintage
cipele - Shoebox

_IGP0001

_IGP0011

_IGP0009

_IGP0003

_IGP0007

_IGP0013

- 11:02 - Komentiraj (14) - Link na post

srijeda, 20.03.2013.

You give me a reason, so I never go

Ovu kombinaciju nosila sam u subotu za druženje sa starom prijateljicom na kavi i rakiji. Odjenula sam neobičan sweatshirt koji mi je stigao sa zanimljivog online shopa FrontRowShop. Romantičan sweatshirt baby doll kroja ima zanimljive detalje poput volana i cijelih leđa od mekog trapera, puf rukave i mogu vam reći da sam se stvarno zaljubila u taj komad. FrontRowShop je prepun interesantnih komada odjeće, checkirajte! Iskombinirala sam ga sa H&M kaputom i Zara Kids jeggings u sivoj boji te razigrala kombinaciju sa eye catching crvenim gležnjačama iz Zare te minijaturnom lakiranom torbicom iz Zare Kids. Za završni touch dodala sam ogrlicu iz Accessorize-a, koju sam nedavno prebojala na shabby chic način akrilnom bojom te lude Giant Vintage sunčane naočale.

Večeras idem na koncert Jessie Ware u Tvornicu Kulture i baš se veselim! Izradila sam jednu ogrlicu za poklon pa mi drž'te fige da je uspijem pokloniti :)

p.s. još uvijek skupljamo curke u grupu početnog jazz dance-a za odrasle u Plesnom studiju Edite Cebalo, počinjemo 4.4. sa satovima stoga se još stignete upisati! :) Termini su čet 19-20h te sub 19,30-20,30h, a cijena 260kn/mj. Ples je idealan oblik rekreacije - ležerno je, a opet puno se uči i dovede tijelo u red za ljeto :D Nisam stroga :D
Javite mi se na e-mail: barbara.arar@gmail.com

B.

Što sam nosila:

kaput - H&M
sweatshirt - Front Row Shop
jeggings - Zara Kids
gležnjače - Zara
torbica - Zara Kids
ogrlica - Accessorize (prebojana)
sunčane naočale - Giant Vintage
sat - Omega Seamaster

007

009

014

015

017

020

022

021

- 11:12 - Komentiraj (10) - Link na post

ponedjeljak, 18.03.2013.

At first sight I left the energy of sun rays

Perwoll Fashion.hr je završio i život se vratio u normalu. Posebno sam sretna što sam dobila priliku nositi zanimljive komade hrvatskih dizajnera i iskombinirati ih na svoj način.

Posjetila sam drugu, treću te četvrtu večer te vidjela neke vrlo zanimljive i inspirirajuće kolekcije te na kraju krajeva, uživala u društvu prijatelja.

photo by: Fashion.hr

Na drugoj večeri Perwoll Fashion.hr-a svoje kolekcije prikazali su I-gle, Ivana Barač, Pavla Aleksić, Petra Vuletić & Saša Hortig te Ivica Skoko.

I-gle su predstavile još jednu geometrijski čistu kolekciju u kojoj su prevladavale monokromatske boje i vrhunski materijali. Spoj avangarde i minimalizma u ovoj kolekciji poigrava se sa seksipilom, a konačni rezultat je vrlo inspirativna kolekcija koja će oduševiti sve koji njeguju pročišćen stil. Druge večeri posebno su me oduševili mladi dizajneri Petra Vuletić & Saša Hortig, koji su prikazali urbanu kolekciju sa zanimljivim konstrukcijskim rješenjima i bazirali se na neoprenu, koji je vrlo popularan posljednjih nekoliko sezona. Revija Pavle Aleksić protekla je u romatičnom i ženstvenom tonu. Nježne boje i krojevi dodatno dočaravaju parški šik, a najviše mi se svidjelo što su komadi nosivi u svim prilikama.

Image and video hosting by TinyPic
I-gle

Image and video hosting by TinyPic
Petra Vuletić & Saša Hortig


Image and video hosting by TinyPic
Pavla Aleksić

Treću večer gledali smo revije Martine Felje, Morane Krklec, Young@Sqaut, Marina Design te eNVy room-a.

Nakon uvijek ženstvene i dosljedne Martine Felje, kolekciju je u sklopu Lift by Perwoll platforme prikazala Morana Krklec, koja je kolekciju bazirala na nenametljivoj, a opet jako snažnoj crnoj boji. Crna boja dodatno je naglasila volumiozne krojeve koji su konstrukcijski bili ženstveniji nego u prošloj kolekciji, a razigranost kolekciji dodao je otmjen damask uzorak koji mi se posebno svidio. Spoj muških cipela i ovih haljina bio je pun pogodak i mogu reći da jedva čekam iduću kolekciju. Marina Design je predstavila divnu minimalističku kolekciju koja je odisala prozračnošću. Njena kolekcija bi mogla postati uniforma mladih urbanih žena koje vole biti nesputane, a opet zanimljive i cool. Najviše su mi se svidjele pelerine, koje su posljednjih sezona poprilično aktualne i jako zanimljive za kombiniranje na najrazličitije načine. Treću večer Perwoll Fashion.hr-a zatvorio je dizajnerski dvojac eNVy room i koji je ponovno oduševio publiku. Najfiniji materijali i romantični krojevi - sama revija ostavila me bez daha! Uz prekrasne haljine dubokih izreza na leđima, eNVy room je predstavio i luksuzne suknje pencil kroja u nježnoj puderasto rozoj boji, kombinirane sa šljokastim topovima. Izuzetno ženstvena kolekcija sa romantičnim detaljima. Teško mi je izdvojiti omiljeni komad, ali ipak najzanimljiviji komad je bila bijela vjenčanica sa hlačama i lepršavim šlepom - nešto novo i pomalo riskantno za vjenčanice, ali potpuni pogodak! Uz kolekciju bile su predstavljene i Coded Edge pismo torbice jake neon žute boje, koje su dale kontrast i dodatnu svježinu samoj kolekciji. Jako sam ponosna na svoje prijatelje Jure Perišića i Silvia Ivkića, koji stoje iza imena Coded Edge, što su dobili ovu genijalnu priliku za prikazati svoj brand na najbolji mogući način.

Image and video hosting by TinyPic
Morana Krklec

Image and video hosting by TinyPic
Marina Design

Image and video hosting by TinyPic
eNVy Room


Posljednju večer Perwoll Fashion.hr-a svoje kolekcije predstavili su AMR by Ana Maria Ricov, Aleksandar Žarevac, Jovana Marković, Branka Donassy i IK STUDIO.

AMR kolekcija zaintrigrirala nas je geometrijskim printevima na jednostavnim krojevima, upotpunjena zanimljivim detaljima u kontrastnoj crnoj boji. Komadi su kombinirano i zasebno vrlo uočljivi i statement te su zasigurno predmet žudnje mnogih hrvatskih modnih zaljubljenika. Vrlo uočljiva i intrigrirajuća kolekcija. Aleksandar Žarevac napravio je zaokret te se vratio istraživanju u avangardnijem smjeru. Ove sezone u fokusu je bilo pletivo iskombinirano sa dominantnom kožom. Pomalo rockerska kolekcija koja podsjeća na buntovnu modu devedesetih godina. Pletivo je volumiozno i odličan je kontrast koži. Najviše mi se svidjela kratka dolčevita, koja se može genijalno uklopiti uz raskošne suknje punog kruga. Nakon zanimljive
Jovane Marković, koja je predstavila svoju kolekciju u sklopu regionalne platforme Zona45, na pistu je stigla kolekcija Branke Donassy, koja nas uvijek iznova oduševljava svojim vizijama. Uvijek je vidljiv odabir najboljih materijala i vrhunskih krojeva, no ono što je posebno kod Branke Donassy jest konzistentnost - u svakoj kolekciji osjeća se nit vodilja te su sve kolekcije uvijek potpune i savršeno realizirane. Oduševili su me kaputi koji su zasigurno jedna od najboljih investicija za prave modne znalce. Pervoll Fashion.hr zatvorio je IK Studio Ivice Klarića, koji je slavio desetu godišnjicu rada te privukao mnoštvo na svoju reviju. Reinterpretacija najuspješnijih i najzanimljivijih komada iz proteklih kolekcija bio je pravi potez za ovog etabliranog modnog dizajnera čija odijela muškarci naprosto obožavaju. Ivica je također jedan od dizajnera kojima su krojevi u malom prstu te je ponovno oduševio publiku nimalo dosadnim, već naprotiv vrlo interesantnim komadima. Sve u svemu, još jedna uspješna kolekcija ovog talentiranog dizajnera.

Image and video hosting by TinyPic
AMR

Image and video hosting by TinyPic
Aleksandar Žarevac

Image and video hosting by TinyPic
Branka Donassy

Image and video hosting by TinyPic
IK Studio



Drugu večer Fashion.hr-a nosila sam Pop Couture maxi pamučnu haljinu, koju sam iskombinirala sa Sheinside kožnim prslukom, Cavallino shoes čizmicama te Coded Edge krunom iz prošle kolekcije, koja je razigrala kombinaciju. Isplela sam malo neobičnu pletenicu koja se lijepo uklopila i dala ležerni touch kombinaciji.

IMG_1468

IMG_1472


Treću večer sam imala priliku nositi prekrasnu čipkanu eNVy Room suknju te T-shirt koji sam presavinula i napravila kratki top. Te komade iskombinirala sam sa Sheinside kožnom jaknom i pelerinom, Cavallino shoes čizmicama, MixMoss okruglom torbicom te Lanvin4H&M bogatom rozom ogrlicom. Odlučila sam se za retro frizuru i make-up i zadovoljna sam kako je ispalo s obzirom da sam sve radila u zadnji čas.

IMG_2181

IMG_2183


Posljednju večer Fashion.hr-a odjenula sam zaista genijalnu haljinu Aleksandra Žarevca. Cijeli tjedan sam jedva čekala da je napokon stavim na sebe i prošećem. Haljina je doista posebna i neobična te pravi eye catcher. Iskombinirala sam je sa Cavallino shoes čizmicama te vintage ringovima koje sam nedavno pronašla na Hreliću. Odlučila sam se za tamne usne te neurednu nisku punđu, kako bi haljina bila u prvom planu. Osjećala sam se sjajno u toj kombinaciji, kao da je stvorena za mene.

IMG_2896

IMG_2901


Hvala eNVy Roomu te Aleksandru Žarevcu!

Photo by Jure Perišić , Fashion.hr

- 09:59 - Komentiraj (16) - Link na post

četvrtak, 14.03.2013.

Would you hold my hand like the air it's so gently here?

Divno proljetno vrijeme opet je zamijenio grozomorni snijeg, a ja vam danas donosim fotke outfita od utorka. Provela sam divno poslijepodne sa prijateljima, a pred suton me pofotkala prijateljica. Hope you like it!

Večeras je druga večer Fashion.hr-a i jedva čekam vidjeti revije. Imala sam u planu obući jedan veseli proljetni outfit, no morat ću smisliti nešto drugo :D

B.

Što sam nosila:

pelerina - Sheinside
košulja - second hand
traperice - Diesel
cipele - Cavallino Shoes
ogrlica - Lanvin4H&M
torbica - second hand

IMG_0631

IMG_0659

IMG_0623

IMG_0667

IMG_0642

IMG_0677

IMG_0665

IMG_0629

- 10:29 - Komentiraj (16) - Link na post

subota, 09.03.2013.

Still dancing on my own

Puno puta sam pisala o svom plesnom studiju, no ovaj put imam zaista odličnu vijest. Dobila sam priliku oformiti novu grupu početnog jazz dance-a za odrasle te ukoliko se skupi minimalno 10 polaznika, krećemo odmah sa radom! Uspjela sam pronaći slobodne termine - četvrtak 19-20h te subota 19,30-20,30h. Postoji i par termina u nedjelju pa ako većini ne paše subota, može se i to srediti. Također, ukoliko pronađem rupu tijekom tjedna, probat ću prebaciti sat od subote unutar radnog tjedna, no zasad nema. :D Satovi su koncipirani od zagrijavanja na sredini dvorane, zatim učenje jazz tehnike te koraka te učenje i izvedba kratkih koreografija. Plesni studio Edite Cebalo nalazi se u centru Zagreba, u Medulićevoj ulici. Jazz dance je idealan za ljude koji mrze teretanu, a željeli bi učvrstiti tijelo te oblikovati mišiće te na kraju krajeva, dobro se isplesati :)

Zainteresirani, pliz mi se javite na moj mail: barbara.arar@gmail.com

Čim se skupi 10 ljudi, krećemo sa satovima :)

Ovo mi je bila velika želja i nadam se da će se ostvariti! :)))

Jučer me frendica pofotkala u studiju poslije treninga. Nosila sam Zara Kids haljinu, koju sam iskombinirala sa Sheinside kožnom jaknom te crnim traper prslukom. Hope you like it.

B.

Što sam nosila:

kožna jakna - Sheinside
traper prsluk - Hrelić
haljina - Zara Kids
cipele - H&M
torba - second hand
sunčane naočale - Giant Vintage
naušnice - Hrelić

016

015

007

009

018

013

011

- 11:38 - Komentiraj (13) - Link na post

petak, 08.03.2013.

Feelin' the same way all over again

Jučerašnje popodne provela sam sa svojom starom prijateljicom Nikom i njenim prekrasnim samojedom Jackie koja se obožava fotkati pa smo odlučile da i ona mora biti na fotkama.

Nosila sam casual outfit koji sam podignula sa nekoliko zanimljivih detalja. Nosila sam ogrlicu koju sam sama izradila, arar cipelice iz Zare, Sheinside sweatshirt sa prekrasno ukrašenim rukavima te UdoBuy pelerinu, koju ste vidjeli u jednom u prošlih postova. Torbicu sam slučajno pronašla u Textil House-u i nisam joj mogla odoljeti.

Sretan vam Dan žena! :)

B.

Što sam nosila:

pelerina - UdoBuy
sweatshirt - Sheinside
traperice - Replay
cipele - Zara
torbica - second hand
sunčane naočale - H&M (prefarbane)
ogrlica - DIY
pas - prijateljičin :D

049

039

043

046

042

038

045

050

- 10:56 - Komentiraj (10) - Link na post

četvrtak, 07.03.2013.

Without you there's no way to be

Jučer sam se razveselila i kupila si ulaznicu za Jessie Ware. Koncert je 20.3. u Tvornici Kulture i jedva čekam. Nakon dugo dugo vremena mi se neki pjevač jako svidio i mislim da će koncert biti genijalan. Dobrano sam vas izmaltretirala sa njenim pjesmama po blogu i Facebooku :D

Kosa mi se počela ispirati i sad je tek šarena, ali sredit ću to u skorije vrijeme. Preporučila bih vam home made recept za masku za kosu, kojeg mi je rekla moja frizerka. Treba vam jedno jaje i maslinovo ulje. To dvoje izmješate dok ne dobijete homogenu masu te nanesete na suhu kosu. Stavite kapu za kupanje ili neku tanku vrećicu, lagano zagrijte sa fenom za kosu te na kraju zamotate u ručnik. Držite 2 sata te isperete masku toplom vodom te potom normalno operete kosu. Kosa je doista prekrasno mekana i sjajna nakon te maske. Probajte!

B.

Što sam nosila:

jakna - Marni 4 H&M
pulover - second hand
plišane hlače - s.Oliver (Hrelić)
cipele - Zara
ruksak - poklon
ogrlica - DIY
sunčane naočale - Giant Vintage

006

018

008

015

017

022

- 10:09 - Komentiraj (5) - Link na post

utorak, 05.03.2013.

Promises, will they unfold?

Ovaj prekrasan UdoBuy pelerina-baloner stigao mi je još prije dva mjeseca, u najdebljoj zimi i strpljivo je čekao svoj trenutak za šetnju. Svidio mi
se na prvi pogled jer je klasičan, a opet neobičan bezvremenski komad koji ću nositi godinama. Savršen za bezbrojne proljetne i jesenske kombinacije. Posebno mi se svidjelo dvostruko kopčanje te kapuljača koja se može skinuti/staviti po potrebi, no jedini je minus, kao i kod većine balonera, što se brzo izgužva. Trebalo je 15 minuta sjedenja u busu da više ne izgleda lijepo popeglano. Iskombinirala sam je sa H&M haljinom koju sam nosila na StreetStyleSeconds Supergirl 2012 shootingu te novim Cavallino Shoes proljetnim čizmicama. U Cavallino je došla prva tura proljetne obuće, a ja sam se na prvi pogled zaljubila u cipelice iz prošlog posta te u ove čizmice. Izuzetno su udobne i stabilne i idealne za cjelodnevnu juranjavu po gradu.

Fotke nisu baš najbolje jer je moj fotić definitivno umro pa je fotkano mojim iPhone-om. Mali Sony-jev digitalac je bio moj vjerni prijatelj i pratitelj u proteklih 6 godina i iako nije bio neki nabrijan glomazan fotić, služio je svrsi i zabilježio mnoge divne trenutke te cijelu hrpu outfit postova. Ne mogu si priuštiti novi pa ću sad morati gnjaviti prijatelje da nose svoje fotiće za fotkanje, drž'te fige da sve uspijem izorganizirati.

p.s. u nedjelju smo ItGirl.hr i ja bile na Hreliću, a OVDJE možete pročitati neke korisne savjete ukoliko se spremate posjetiti
ovaj sajam :)

B.

Što sam nosila:

pelerina - UdoBuy
haljina - H&M
cipele - Cavallino Shoes
torba - Prada (second hand)
prstenje - vintage (Hrelić)
sunčane naočale - Giant Vintage

022

038

023

029

025

- 11:26 - Komentiraj (16) - Link na post

subota, 02.03.2013.

Not even they can stop me now

Protekla dva dana obilježena su sa frizerima. Nakon što mi je jedan frizer uništio kosu sa blajhom i tko zna čime, iako je bio dogovor samo osvježenje boje, mog šoka i nevjerice kada sam vidjela fleke, šarenu kosu i izrepane vrhove, slijedio je popravak kod moje frizerke koja je jedva uspjela spasiti kosu. Recimo da dobro da još uvijek imam kosu na glavi :/ Uopće ne želim razmišljati koliko će trebati da se moja kosa vrati u prijašnje stanje :( sad je kraća, tanka, osušena i šarena, no preživjet ću, to je na kraju priče ipak samo kosa...

Današnji dan sam provela sa Milom u ugodnom druženju na sunčanom Britancu. Odlučila sam se za crveni outfit da mi popravi raspoloženje. Da ipak ne bude baš sve crveno, obula sam nove Cavallino Shoes salonke, savršene za jurcanje po gradu zbog udobne srednje visine pete te dobru staru Sheinside bluzu sa zanimljivim spajkovima na kragni. Hope you like it!

B.

Što sam nosila:

jakna - Amadeus
sweatshirt - Hrelić
bluza - Sheinside
hlače - Levi's (Hrelić)
cipele - Cavallino Shoes
sunčane naočale - vintage (Ghetaldus, sa sajma antikviteta na Britancu)
torba - LV

photo 3(1)

photo 2(2)

photo 4(1)

photo 3(2)

photo 5(1)

photo 5(2)

photo 3

photo 3(3)

- 20:32 - Komentiraj (17) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.