Komentari

ar-ar.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Ina

    Super outfit,crvena pravo osvježenje. Pa i nije ti tako loša kosa,vidi se da je boja malo drugačija ali ok je.Izgleda da nije bio tjedan za kosu,i ja sam odlučila izjednačit boju jer sam imala dvije boje i ombre na glavi,pa je ispalo još gore,htjela sam laganu smeđu boju,a ispala sam tamna sa odvratnim mahagonij i crvenkastim odsjajima,tako da te utješim ima i gorih situacija.

    avatar

    02.03.2013. (21:44)    -   -   -   -  

  • tajdić

    pa što se dogodilo? kako je mogao stavljti blajh ako je dogovor bio-blago osvježenje?? čudno mi je tu nešto..

    al da te utješim, kosa ne izgleda loše, iako je manja promjena vidljiva.. bude se sve sa vremenom sredilo, bez brige. maske, pakunzi, vitamini i da vidiš promjene! ja bi ti preporučila prirodna ulja (makadamija, argan, ricinus, pšenične klice, čičak, suncokret). meni su dala najbolje rezutate!

    avatar

    02.03.2013. (22:22)    -   -   -   -  

  • lil

    E zato ja ne idem frizerima već godinama,kao da ne žele slušat mušterije,ne vjerujem im uopće koliko god dobri i poznati bili,za svake posebne prilike su me uništili,ja htjela punđe oni mi pravili gnjezda,ja htjela kovrče,oni napravili neke zapletene cirkuse,ja htjela biti pepeljasto plava oni me ofarbali žuto,ja htjela bit medeno plava oni mi oblajhali i spalili kosu,ja htjela tople smeđe,oni mi stavljali neke s crvenim odsjajima,šišali me uvijek krivo...da ne nabrajam Ugl.već dosta godina sama sebe(i još dosta prijateljica i rođakinja) farbam,šišam i sve,pohađala sam neke tečaje a i imam ruku i smisla za to i tako sam najzadovoljnija,i svi uvijek hvale moju kosu ;)

    avatar

    02.03.2013. (23:04)    -   -   -   -  

  • tina

    Razumijem muke s firzerima, kažeš im da ti ošiša centimetar, al ošiša bar 5. Uvijek moram tjekom šišanja pazit i gledat što mi radi po kosi.

    Mislila sam da izgleda uništeno kak si i napisala, a ubiti nije loša, lijepa je odotraga, samo je malo tamnija.

    I slažem se s gore kometarom, ulje ulje i ulje. I malo maski i seruma, plus domaće maske.

    Outfit mi izgleda kao da ideš na neku tekmu navijati :D

    avatar

    03.03.2013. (00:50)    -   -   -   -  

  • Lalala

    Imaš prelijepu kosu, možda je sad na dodir takva od silovanja bojama i svime time...Žao mi je što ti se to dogodilo, jest da je samo kosa i da će narasti nova, ali pogađa i mene bi pogodilo, ja se uskoro idem bojati u prirodnu, nadam se da mi frizerka tu neće ništa zeznuti ili će bit svađe...

    Outfit je super, ali je li ti malo hladno? Jest da je sunce, ali još je zima plus imaš cipelice neke gdje se vidi koža (ne vidi se imaš li hulahopke) pa se nadam da si prošla bez prehlade :))

    avatar

    03.03.2013. (02:09)    -   -   -   -  

  • Barbara

    @tajdić - e da bar znam što mu je bilo u glavi -.- nije se ni ispričao niti ništa! pravi se lud i glup i tvrdi da ne zna što se dogodilo što je stvarno neprofesionalno i ružno. uopće me nije slušao, ni ja ne znam kako mu je uopće palo na pamet stavljati skidače boje i to tako nanositi, kao što mi nije jasno zašto mi je išao stepenasto šišati kosu :/ kad je skužio da je napravio glupost išao mi je na silu frčkati kosu iako sam mu rekla da ne treba i da samo suši ravno. eto, super jelda -.- uživo se vidi da je uništena kosa...

    @Lalala - nije mi bilo hladno jer sam imala 4 sloja u gornjem dijelu te najlonke ispod traperica :)

    avatar

    03.03.2013. (09:04)    -   -   -   -  

  • mija

    Baš sam gledala što ti je s kosom na onom postu gdje nosiš šešir,totalno je oblajhana bila,skoro kao perika.Ljepša ti je ova prirodnija boja,doduše kosica izgleda tanašno,ali oporavit će se.
    Outfit je fenomenalan,i sviđa mi se što si složila tako super kombinaciju od ne previše skupih stvari i vidim dosta je toga s Hrelića.Ti definitivno potvrđuješ da lijepo i stilski nije nužno najskuplje.Fenomenalna si,bolja od većine blogerica koje su u Zari od glave do pete i slijepo jure trendove.Nemoj se nipošto mjenjati,samo furaj svoj film!

    avatar

    03.03.2013. (12:28)    -   -   -   -  

  • xy

    Vidi se i na slikama da je kosa tanka,a vrhovi su katastrofalni,trebalo bi ošišat barem 10 cm . Do ljeta ti se kosa možda malo i oporavi ako budeš tretirala pravilno,ali kad dođe ljeto,ako ideš na more-sjeti se što sunce i sol rade kosi. Zato ti dobronamjerno savjetujem da radije sada ošišaš malo,pustiš preko ljeta i onda na jesen opet ošišaš,tako nećeš previše izgubit na dužini jer će u međuvremenu narast koliko si ošišala. Ali ako ovo ovako sad ostaviš,na kraju ljeta te očekuje spaljena slama.

    avatar

    03.03.2013. (12:40)    -   -   -   -  

  • Barbara

    @mija - u tom postu je još uvijek bila moja kosa, samo što je zbog svjetlosti/obrade ispala svjetlija nego što je bila zapravo...ako želite vidjeti horor prije ovog popravka, mogu uploadati na flickr pa da tamo vidite...

    @xy - ošišano je i popravljeno koliko se moglo. nema smisla šišati više jer će sad tek krenuti pucati ma koja dužina kose bila...mazim i pazim kosu kao luda, a narednih mjeseci ću puno pojačati njegu i izbjegavati dugo izlaganje suncu, što ionako ne radim zbog izuzetno svijetle puti :) ljeto ću, kao i svako drugo provesti u debelom hladu sa +50 zaštitnim faktorom na koži i ovog ljeta i zaštitnim faktorom na kosi :D

    avatar

    03.03.2013. (15:20)    -   -   -   -  

  • lee

    Jel' ti to na ruci piše expecto patronum? :) Predobro.
    Slobodno napiši čime oporavljaš kosu, mislim da bi to zanimalo više cura, između ostalog i mene, i ja sam imala katastrofalan susret sa frizerkom prije koji mjesec. Rezultat = odvratna boja, glupe šiške i 15 cm kraća, superstanjena kosa. K-o-m-a.

    avatar

    03.03.2013. (15:30)    -   -   -   -  

  • Barbara

    @lee - daaa :D :D

    super ideja, mogla bih idući tjedan napisati popis preparata koje ću kupiti za obnovu :D sutra ide na kosu jedan dobar stari recept kojeg mi je preporučila moja frizerka - izmješati jaje i maslinovo ulje i nanijeti tu smjesu na mokru kosu, zamotati u stari ručnik i držati bar 2 sata te kasnije normalno oprati kosu sa šamponom i regeneratorom :)

    stvarno mi nije jasno zašto ima frizera kojima nije neugodno tako nešto napraviti...jer na kraju priče, klijenti su "hodajuća reklama" za iste te frizere i mogu privući nove potencijalne klijente...ovakvim ponašanjem samo gube i kredibilitet i stranke :/

    avatar

    03.03.2013. (15:44)    -   -   -   -  

  • Aura

    Daj reci koji te to frizer unistio da znamo izbjeci! A pohvali i koja te frizerka spasila da i mi mozemo otici!!

    avatar

    03.03.2013. (16:28)    -   -   -   -  

  • Barbara

    @Aura - jedan mladi frizer koji se trenutno probija na sve strane, krasno, jelda?

    Studio S, Frankopanska, u dvorištu :) Sneki mi je spasila kosu :)

    avatar

    03.03.2013. (19:29)    -   -   -   -  

  • Tina

    Svi samo o kosi,narast će nova. Nitko nije pohvalio super outfit,ovo mi je baš super i posebno. Podsjeća me na one cure iz sestrinstva u američkim filmovima iz 90tih,kad su sve predmete na sebi usklađivale skoro u istoj boji,još ti samo fali goli trbuh. Ova tvoja verzija je dakako bolja,ukusna i bez trash prizvuka 90tih,ali eto podsjetilo me na to zbog jakne i toga što je sve u istoj boji.

    avatar

    03.03.2013. (22:33)    -   -   -   -  

  • Kiki

    Možda mu je konkurencija potplatila da ti namjerno uništi kosu XD hahaha. Nisu uspjeli kako god,ok ti izgleda kosa,samo da malo dobije na volumenu.

    avatar

    04.03.2013. (13:04)    -   -   -   -  

  • lee

    Malinovo ulje i jaje isprobavam već danas. Možda dodam i malo ricinusovog ulja unutra. Ovoj "frizerki" više neću prići ni mrtva, i naravno da sam sve frendice upozorila da ne idu kod nje.
    Veselim se sljedećem postu!

    avatar

    04.03.2013. (13:18)    -   -   -   -  

  • neo

    ekipa,evo savjeti za maske za kosu :)

    http://zena.hr/clanak/frizura/cudotvorna_ulja_za_lijepu_i_bujnu_kosu/436 5

    http://www.sminkerica.com/kosa-nokti/njega-kose-prirodne-maske-i-problemi/

    pa izaberite koje vama paše :)

    avatar

    04.03.2013. (15:50)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit-5

    Zašto se mediji boje pozvati mene u jednu od svojih emisija u studij?!

    GLEDAM TO LICEMJERSTVO I NE MOGU VJEROVATI - KAKO ONO UBIJA SAMOPOUZDANJE I VOLJU ZA ČINJENJE PRAVIH STVARI.

    Ja između ostaloga stječem dojam da svi novinari su isti: bez obraza, časti i dostojanstva. Da oni su korumpirani i bez odgovornosti. Odakle tako malo sluha za istinu i pravdu, kad ovaj svijet strmoglavce pada i urušavanjem nestaje. Novinarski mentalni sklop je jako zagađen sa svim vrstama smeća. Gotovo bih rekao da sa tim "medijskim svijetom" upravlja sotona i đavo... Tko veli da poznaje istinu, a ne ljubi je svim srcem i njen smisao ne čuva, lažac je i pravi licemjer.

    Svjetlo treba da svijetli u tmini i nikakva crna tama ne smije ga obuzeti. Čudimo se, zašto se naše društvo raspada, jer u njemu nema pravih ljudskih vrlina i vrijednosti. Mnogi novinari su uzeli sebi pravo da budu "anđeli svjetla" a ne rade svoj posao kako treba. Oni motivirani su sa najgorim stvarima - a postali su i tuđe zle sluge: od bogataša, zvanih tajkuna, te zlikovaca i zločinaca... itd. Sa svojom smutnjom truju javno mnijenje, tj. šugave narod, jer mu ne donose prave vrijednosti. Vijesti uglavnom služe za obmanjivanje i lažne informacije.

    No, strah od istine je velik, na taj način određene "elite" dokopali su se kontrole nad velikim masama ljudi. Stvarnost je postala ono što oni prezentiraju svakodnevno. Tako zaokupljaju pažnju ljudi, brojnim medijskim ponavljanjem im sugeriraju "teme dana". Iako mediji siju zle laži - one su zamotane u "najlonski celofan". Mediji uživaju ugled - koji im ne pripada. Zanimljivo je, da mase ljudi slijede te "prljave svinje", koje rokću i kopaju s njuškom zemlju. Iza toga ne ostaje nikakva korist za čovječanstvo... Kopaju zemlju iz koje izlazi smrad đubreta - mnogi to udišu i misle da im to fino miriši.

    Takva situacija iziskuje intervenciju vlasti, ali u vražiju mater - kad vlast ne dolazi iz naroda, nego je ona dirigentska palica za opsjednute robove i poslušnike. Mediji su bili huškačka mašinerija za vrijeme rata. Zato dio krivnje, odnosno "krvi" pripada i njima; muke, znoj, suze i smrt... Na toj "Babilonskoj kurvi" počivala je politika, koja je išla pod ruku sa svećenstvom. Mediji baš nisu bezazlene institucije, koje uz muziku hvataju svoje "zmije koje plešu" u transu i ritualu.. Opčinjeni su sa demonskim notama. Sve je to jedna vrsta ništavila, gdje "trube" drže na okupu opsjednute i bolesne ljude. Njihova sugestija: nagovaranja, iskušavanja i obećavanja, je iluzija ovoga naivnoga svijeta. Prokletstvo hipnoze nam suklja iz televizijskih ekrana i radio prijemnika..

    U Bjelovaru, 19. travanj 2013. godine

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 19.04.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ----------------------------------------------

    avatar

    19.04.2013. (13:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...