subota, 20.10.2012.

Great escape lost track of time and space

Bok!



U četvrtak sam posjetila Cro a Porter u Westgate-u. Iako nisam planirala ići zbog obaveza, ipak sam stigla i drago mi je da sam prisustvovala baš toj večeri jer sam naprosto oduševljena kolekcijama koje su prikazane. Najviše sam se veselila Jet Lag-u, no moram priznati da su sve revije bile odlične. Iako sam jako puno fotkala, na kraju je ispalo da je moj mobitel uporno odbijao suradnju, nije dobro fokusirao te su fotke ispale poprilično mutno.

Hippy Garden je bila prva revija te večeri. Najviše mi se svidjela upotreba doista kvalitetnih materijala, što se odmah moglo uočiti. Crne teksture, zlatni brokat, čipka i nabori uspješno sjedinjeni u jednu modnu priču. Kombinacije su izgledale moćno, no opet ženstveno.

IMG_1976

IMG_2232

IMG_2166


Sonja Lamut je uspješno prezentirala ovosezonske glavne trendove - bogate prigušene boje, pletivo, krzno, sjajne perle, koje je istaknula jednostavnim čistim krojevima. Predimenzionirane mašne razigrale su pojedine komade i dodale su nepretenciozan šarm kolekciji. Jako nosiva i slatka kolekcija koja će bez sumnje biti rasprodana.

IMG_2536

IMG_2441

IMG_2328


Jet Lag je predstavio i žensku i mušku kolekciju. Dizajnerice su koristile geometrijske krojeve sa zanimljivom kombinacijom tekstura, a crna šilterica kao trendovski detalj se savršeno uklopila u kolekciju i dodala urbanu notu kombinacijama. Kod ženskih komada svidjela mi se uporaba plisea u neutralnoj sivoj boji kao detalja na majici ili kao suknje u kominaciji sa zanimljivom jaknom te prozirni, geometrijski strukturirani rukavi na nježnoj haljini.

IMG_2998

IMG_2877

IMG_2726


Zadnja revija te večeri bili su ELFS-i. Njihova inspiracija je bila Rusija, što se moglo vidjeti u svakom dijelu showa kojeg su priredili. Svidjela mi se uporaba ukrasnih kamenčića u obliku suza u zagasitim bojama na jednostavnoj crnoj mini haljinici, jednostavna siva haljina sa najdražim mi damask uzorkom te dvije zanimljive crne haljine sa perjem.

IMG_3439

IMG_4151

IMG_4048


Nosila sam svoju staru H&M haljinu, koju sam prije dvije godine preradila i otvorila leđa. Dodala sam šljokastu ogrlicu i sandale s printom palmi te maskirnu jaknu koja je dodala kontrast sladunjavoj kombinaciji.

Čitamo se!

B.

Što sam nosila:

haljina - H&M (prerađena)
jakna - Hrelić
cipele - Zara
ogrlica - Abataba - klik na link
torbica - LV
prsten - Accessorize

326

324

323

328

327

325

- 10:20 - Komentiraj (28) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.