srijeda, 15.02.2012.

You feel the sun comes down

Bok!



Jučerašnje popodne provela sam na kavi sa Milom i počastila sam se prekrasnim oversized džemperom iz Textil housea. Neobične je žuto-zelene boje i bio je potpuno nov. Nosila sam casual kombinaciju savršenu za jurnjavu. Nosila sam i ogrlicu, a sličnu takvu poklanjam. Više na page-u bloga. Možete birati kombinaciju boja i od uplate do vaših ruku je za 2-3 dana.

Na Facebook page-u bloga traje još jedan mali giveaway, do sutra navečer u 23h...poklanjam zlatno crnu oglicu. Checkirajte!

Također, predstavila bih vam brend Ani Ani. Vjerujem da ste već upoznati sa tom našom domaćom modnom markom pod palicom dizajnerice Ane Sekelj, no za one koji još nisu, evo par riječi...

Ana Sekelj opisuje svoju odjeću kao romantične bezvremenske komade, nosive u svakoj prilici i prilagođene vlastitom ukusu i stilu. Vjeruje da svatko može naći neki komad koji se vrlo lako može ukomponirati u postojeće stvari u ormaru. Mnogo pažnje pridaje detaljima i samom kroju odjevnih komada. Kada kreira, vodi računa o svom ukusu, inspirira se stvarima oko sebe te voli stvarati odjeću koju je lako nositi i kombinirati. Voli jednostavnost i efektnost što se odražava ne samo na dizajnu odjeće, već i na samom ambijentu trgovine koja je smještena u centru Zagreba, u Kačićevoj 3. Prostor odiše elegancijom i ugodnom atmosferom te se nadopunjuje sa njenom kolekcijom. Svaki detalj je pomno biran kako bi u potpunosti predstavio brend Ani Ani u svom najboljem svjetlu.

Jednostavni čisti krojevi, nježne boje i zanimljivi detalji su najkraći opis rada ove zanimljive dizajnerice.


Evo nekoliko fotki:

fotografija 1 (1)

fotografija 1

fotografija 2

fotografija 3


Čitamo se!

B. fino

Robica: bunda i sunčane naočale vintage; čizme Bershka: bluza SHS; kardigan H&M; jeggings Zara Kids; prsten Accessorize; torba LV; ogrlica DIY

barbara2 011

barbara2 014

barbara2 013

barbara2 004

barbara2 018

barbara2 019

barbara2 015

barbara2 020

- 11:43 - Komentiraj (32) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.