srijeda, 23.11.2011.

Besplatna radionica "Poslovna moda" :)

Bok sretan

Danas se održava besplatna radionica gdje će se raspravljati o raznim zanimljivim temama koje se tiču poslovne mode, zadržavanja osobnog stila u poslovnom svijetu te raznim faktorima koji utječu na prvi dojam pri razgovorima za posao, raznim svečanostima i ostalim segmentima poslovnog svijeta. Bit će govora o neverbalnoj komunikaciji, načinima odijevanja i ponašanja u interaktivnom tonu.

O raznim zanimljivim temama raspravljat će Aco Momčilović (Rukovoditelj ljudskih resursa, Billa Hrvatska), Branka Vučetić Atletić (Ravnateljica modnog učilišta Profokus), Lidija Marošević (Voditeljica obrazovanja modnog učilišta Profokus), Saša Matijašević (Voditelj projekata, MojPosao i EduCentar portal i na poslijetku nas nekoliko modnih blogerica (Mila, Petra, Ana i moja malenkost).

Radionica je podijeljena u tri dijela, u ukupnom trajanju od 11 do 13h. Održava se na Tribinama grada Zagreba, Kaptol 27.

Teme koje će radionica obuhvatiti:

1) Poslovno odijevanje i šminkanje za razgovor za posao

2) Odijevanje za poslovne svečanosti

3) Kako zadržati stil u poslovnom svijetu

Ukoliko vam se sviđa ideja i koncept, odvojite tih par sati i pridružite se!

Za prijavu na Radionicu kliknite ovdje: http://bit.ly/s6yY7Z

Facebook link na event: https://www.facebook.com/event.php?eid=133454723428300

Nefinancijski pokrovitelj radionice je Grad Zagreb, partner radionice je trgovački lanac Billa Hrvatska, medijski prijatelj je EduCentar.net portal dok će najbolju poslovnu kombinaciju napravljenu na trendMe.net nagraditi poznata modna kuća Varteks – kolekcija Di Caprio M&W.

Nadam se da se vidimo!

Čitamo se!

B. fino


p.s. outfit post će uskoro, čekam fotke zubo

- 07:33 - Komentiraj (6) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.