Apartmani Istra https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

četvrtak, 11.01.2018.

Tri hrvatska aerodroma s više od dva milijuna putnika

Gotovo sve domaće zračne luke bilježe svoje povijesne rekorde po broju putnika
i zrakoplova stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

11.01.2018. u 19:58 • 0 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 06.11.2017.

Infobip je i najveća IT i uvjerljivo najbržerastuća tvrtka u Hrvatskoj

Dvojac suosnivača 'diva iz Vodnjana' nominiran je za vrijedno priznanje za najboljega gospodarstvenika
u protekloj godini.
U Londonu su na svečanoj dodjeli nagrada Global Carrier Awards upravo preuzeli onu za najbolju inovaciju
za prevenciju prijevara na svijetu stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

06.11.2017. u 10:25 • 0 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 04.09.2017.

Mercator ponovno prodaje nekretnine

LJUBLJANA - Mercator će pokušati iskoristiti povoljnu situaciju na tržištu nekretnina kako bi prikupio dio nužno potrebnog novca za poslovanje.
- Dio novca iskoristit ćemo za smanjenje zaduženosti, dio bismo uložili u razvoj poslovanja, najavljuje predsjdnik Uprave Mercatora Tomislav Čizmić.
Dodao je da će se pokušati prodati nekretnine na manje atzraktivnim lokacijama.
Kompanija je fokusirana na rezanje troškova i optimizaciju logistike u trrenutku kad se priprema za povratak na tržište Bosne i Hercegovine.
Čizmić je uvjeren kako bi Mercator sa stabilnim vlasnikom imao sjajnu perspektivu stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

04.09.2017. u 09:08 • 0 KomentaraPrint#^

utorak, 08.03.2016.

Velika Gorica poziva Rimca da kod njih sagradi istraživačko-proizvodni centar

Velika Gorica u svojim ciljevima razvoja, gospodarstvo stavlja na prvo mjesto, jer upravo ono generira razvoj cijeloga grada, izjavio je gradonačelnik Velike gorice Dražen Barišić.
Grad Velika Gorica pozvao je Matu Rimca da na njihovom području gradi istraživačko-proizvodni centar,
jer smatraju da imaju najbolje uvjete za realizaciju tog projekta stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

08.03.2016. u 07:57 • 0 KomentaraPrint#^

petak, 18.09.2015.

Odien Grupa novi vlasnik hotelskog kompleksa Lav u Splitu

ZAGREB - Investicijska korporacija Odien Grupa, sa sjedištem u Češkoj, preko svoje tvrtke kćeri Odien Hotels kupila je splitski Grand Hotel Lav, koji je vlasnik luksuznog resorta Le Méridien Lav Split, te Grand Marinu Lav od austrijske HETA Asset Resolution (HETA), objavili su u četvrtak Odien i HETA. "Izuzetno smo ponosni zbog akvizicije ovog jedinstvenog i vodećeg hotelskog kompleksa na jadranskoj obali. Kroz naš smo portfelj u turističkom sektoru prepoznali imidž Hrvatske te posebno rastuću popularnost Splita kao turističke destinacije i aktivno pratimo daljnje investicijske prilike u Hrvatskoj i regiji", kazao je Michael Saran iz Odien Grupe.
Predsjednik uprave HETA-e Sebastian Prinz von Schoenaich-Carolath kazao je kako je "prodaja ovog velikog hotelskog kompleksa još jedan važan korak u njihovim prodajnim nastojanjima koje žele okončati do 2020. godine".
"Odien Grupa je dala najbolju ponudu, što ujedno osigurava i nastavak te daljnji razvoj ovog, za Split i Hrvatsku, izuzetno važnog turističkog objekta", rekao je.
HETA je tzv. loša banka u koju su izdvojeni problematični plasmani posrnule austrijske Hypo Alpe-Adria-Bank. Na svojim internet stranicama HETA je objavila da je jučer, 16. rujna potpisala ugovor s Odien Grupom o kupnji splitskog Grand Hotela Lav i Grand Marine Lav.
Cijena transakcije nije objavljena, a iz HETA-e navode kako je u procesu prodaje sudjelovao velik broj zainteresiranih.
Hypo Alpe-Adria-Bank je u jesen 2012. godine postala vlasnik Grand Hotela Lav i Marine Lav, a nakon što je aktivirala založno pravo na hotel pa su prijašnji vlasnici morali prepustiti vlasništvo. Hypo je hotel i marinu u Podstrani, kod Splita, neuspješno prodavala i 2013. godine, a poslije su Grand Hotel Lav i Marina Lav prebačeni u HETA Asset Resolution.
Grand Hotel Lav vlasnik je luksuznog resorta Le Méridien Lav Split, kompleksa hotela i marine s 5 zvjezdica. U potpunosti renoviran i ponovno otvoren 2006., Lav raspolaže s 381 sobom, 12 restorana i barova, 30 poslovnih prostora te jednim od najvećih konferencijskih centara u Hrvatskoj, koji se prostire na 2.500 četvornih metara, itd.
Grand Marina Lav, sa 75 vezova, predviđena je za daljnje širenje nakon čega će moći pružiti pristajanje jahtama do 50 metara dužine.
Hotelom Lav upravlja brend Le Méridien u vlasništvu Starwood Hotels&Resorts Worldwide, jednim od vodećih hotelskih lanaca na svijetu s 1.200 hotela u više od sto država.
Inače, Odien je međunarodna investicijska korporacija, sa sjedištem u Češkoj, koja prvenstveno ulaže u srednju i istočnu Europu, aktivna je u raznim branšama
i jedan je od vodećih investitora u regiji u turističkom i sektoru i sektoru nekretnina stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

18.09.2015. u 08:48 • 0 KomentaraPrint#^

srijeda, 26.08.2015.

Zagrebačke garsonijere postaju 'tražena roba'

Obnova studentskih domova, zbog čega će oko četiri tisuće studenata do početka iduće godine privremeno biti bez domskog smještaja, potaknula je dio roditelja da djeci kupe stanove.Obnova studentskih domova,
zbog čega će oko četiri tisuće studenata do početka iduće godine privremeno biti bez domskog smještaja, potaknula je dio roditelja da djeci kupe stanove, piše Večernji list.
Prema riječima agenata za nekretnine, oni koji su u mogućnosti, ušteđevinu ulažu u kupnju i to najčešće garsonijera jer su svjesni da im stan, nakon što im dijete završi studij, kroz najam može donijeti i povrat novca.
No budžeti za kupnju stana uglavnom su između 35 i 40 tisuća eura stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

26.08.2015. u 17:53 • 0 KomentaraPrint#^

četvrtak, 28.05.2015.

Na prodaju robna kuća "Agrokomerca" u Velikoj Kladuši - Početna cijena 2,37 mil KM

Agencija za privatizaciju u Federaciji Bosne i Hercegovine objavila je prodaju Robne kuće "Agrokomerca" u Velikoj Kladuši. Početna cijena ujedno i minimalna cijena za robnu kuću je 2.374.012 KM.
Objekt ima površino od 767 m2, a sastoji se od supermarketa, prodaje tekstilne i ostale robe, skladišnog prostora, pomoćnog i administrativnog prostora korisne površine 1.392 m2.
Razvojna banka Federacije BiH ima založno pravo na objektu po komisionom kreditu Vlade Federacije BiH. Ukupan dug na dan 19.05.2014. godine iznosi 2.791.239 KM, a osnovni dug po komisionom kreditu
iznosi 1.263.382 KM stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

28.05.2015. u 12:23 • 0 KomentaraPrint#^

utorak, 21.04.2015.

Raspisan tender za zakup zemljišta između Njivica i Sutorine

PODGORICA - Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte objavio je međunarodni tender za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom. Zemljište se daje u dugoročni zakup na period od najmanje 31 do najviše 90 godina, sa obavezom finansiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja turističkim kompleksom.
Zainteresovani ponude mogu dostavljati najkasnije do 15. juna do 12 sati, a tendersku dokumentaciju mogu otkupiti po cijeni od deset hiljada eura.
Krajnji rok za otkup tenderske dokumentacije je 8. jun do 16 sati.
Ponuđač uz ponudu mora uplatiti depozit ili dostaviti bankarsku garanciju od 200 hiljada eura naplativu na prvi poziv, izdatu od banke koja ima kreditni rejting najmanje BBB prema Standard and Poor's agenciji ili one koju Tenderska komisija, prema svojoj diskreciji, odobri na osnovu unaprijed dostavljenog zahtjeva.
Učešće na tenderu biće omogućeno zainteresovanima, uključujući i konzorcijume, koji su otkupili tendersku dokumentaciju i potpisali izjavu o povjerljivosti.
Učesnik na tenderu kvalifikovaće se kao ponuđač ako ispunjava kvalifikacione uslove iz grupe A ili B.
Uslovi iz grupe A su da ponuđač mora biti međunarodni hotelski operater i brend koji je poznat i međunarodno priznat kao uspješan operater najmanje dva hotelska kompleksa, kategorije najmanje četiri zvjezdice.
Ponuđač, takođe, mora imati najmanje pet godina neprekidnog iskustva u planiranju, razvoju i upravljanju hotelima sa najmanje četiri zvjezdice.
On mora da dokaže da posjeduje finansijsku sposobnost i sredstva neophodna za realizaciju predviđenog projekta i da je u posljednjoj godini ostvario pozitivan finansijski rezultat i ukupan promet od najmanje deset miliona eura.
Kvalifikacioni uslovi iz grupe A moraju biti ispunjeni kumulativno stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

21.04.2015. u 19:07 • 0 KomentaraPrint#^

petak, 04.07.2014.

Državno odvjetništvo istražuje rušenje Paromlina

Zbog uništavanja kulturnog dobra ta je stranka podnijela i kaznenu prijavu ističući da se kulturno-povijesna cjelina Paromlina ruši bez valjane pravne osnove. Zbog sumnje da je rušenje Paromlina još jedna od "kumskih pogodbi" zatražili su istragu cijelog slučaja te pozvali Ministartsvo kulture da pokrene odgovarajuće prekršajne postupke.
Zagrebački Paromlin stručnjaci opisuju kao jedan od najvažnijih industrijskih kompleksa u Hrvatskoj, u čijem su osmišljavanju i izgradnji sudjelovali neki od najpoznatijih arhitekata s kraja 19. i početka 20. stoljeća. Kompleks je napušten od 1988. kada je stradao u velikom požaru, iako se još od početka 80-tih godina prošlog stoljeća razmišljalo o njegovoj prenamjeni stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

04.07.2014. u 14:40 • 0 KomentaraPrint#^

srijeda, 09.04.2014.

Nastavak smanjenja broja zaposlenih u veljači

U veljači je zabilježen nastavak pada zaposlenosti na mjesečnoj i na godišnjoj razini. Tako je prema posljednjim podacima DZS-a ukupan broj zaposlenih u veljači iznosio 1.310.433 što je za 4.205 osoba manje nego u siječnju te za čak 26.407 osoba (-2,0%) manje u odnosu na veljaču 2013. S druge strane broj zaposlenih u pravnim osobama iznosio je 1.098.836 što predstavlja smanjenje od 14.447 (-1,3%) uspoređujući s istim razdobljem prošle godine. U odnosu na veljaču 2009. godine broj zaposlenih smanjen je za gotovo 470 tisuća osoba od kojih se vrlo veliki dio odnosi na zaposlene u građevinarstvu čiji je broj zaposlenih smanjen za više od 36 tisuća osoba odnosno za gotovo 35%.
Promatrajući kretanje broja zaposlenih u pravnim osobama u prva dva mjeseca ove godine u odnosu na isto razdoblje lani izraženiji rast zaposlenosti zabilježen je u kategoriji poslovanja nekretninama (+11,5) dok blagi rast zaposlenosti bilježe djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane, te obrazovanje i djelatnosti zdravstvene zaštite i socijalne skrbi dok sve ostale djelatnosti bilježe pad zaposlenosti stanovi Karlovac

Oznake: stanovi Karlovac

09.04.2014. u 15:31 • 0 KomentaraPrint#^

četvrtak, 18.07.2013.

Od plastičnog otpada do sintetičkog dizela i proizvodnje povrća

U prostranim pogonima prijeratne OLT-ove tvornice lijevanih kada u prigradskom naselju Brijest, gotovo u potpunosti se zaokružuje proizvodni proces od otpada do novih upotrebljivih proizvoda. Naime, reciklira se plastični otpad i proizvode plastične folije za omatanje robe u prijevozu i skladištenju, te plastične vrećice.
Također, od otpada PET ambalaže izrađuju jednoslojne i višeslojne plitice za ugostiteljstvo te epruvete za puhanje i izradu nove PET ambalaže. No, usprkos velikoj iskoristivosti plastične ambalaže, jedan dio plastičnog otpada tehnološki se nikako ne može reciklirati, a njegovo se pravilno zbrinjavanje ili spaljivanje skupo plaća, objašnjava Zvonko Bede, većinski vlasnik Drave International stanovi Karlovac
Stjecajem novih proizvodnih okolnosti, Zvonko Bede već razmišlja i korak dalje. Naime, kako bi iskoristili toplinsku energiju koja se kao dodatni proizvod javlja u proizvodnji sintetičkog dizela, u suradnji s grčkim investitorima izgradit će u neposrednoj blizini tvornice staklenike na 10 hektara, u kojima će proizvoditi povrće i grijati ih toplinom iz vlastitih proizvodnih pogona.

Oznake: stanovi Karlovac

18.07.2013. u 08:36 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (7)
Siječanj 2020 (9)
Prosinac 2019 (2)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (19)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (19)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (20)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (17)
Studeni 2018 (20)
Listopad 2018 (26)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (10)
Srpanj 2018 (9)
Lipanj 2018 (15)
Svibanj 2018 (12)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (10)
Veljača 2018 (8)
Siječanj 2018 (10)
Prosinac 2017 (8)
Studeni 2017 (6)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (8)
Lipanj 2017 (9)
Svibanj 2017 (9)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (9)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (10)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (9)
Rujan 2016 (10)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)
Veljača 2016 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina apartmana u Istri

Ponuda dana

Linkovi

Iznajmljivanje stanova blog
Nekretnine istra

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123
Apartmani Hrvatska

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Lista Agencija
Lista Agencija

Blog servis
Blog.hr


Real estate blogs
Real estate blogs

Karta Istre