Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Raspisan tender za zakup zemljišta između Njivica i Sutorine

PODGORICA - Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte objavio je međunarodni tender za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom. Zemljište se daje u dugoročni zakup na period od najmanje 31 do najviše 90 godina, sa obavezom finansiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja turističkim kompleksom.
Zainteresovani ponude mogu dostavljati najkasnije do 15. juna do 12 sati, a tendersku dokumentaciju mogu otkupiti po cijeni od deset hiljada eura.
Krajnji rok za otkup tenderske dokumentacije je 8. jun do 16 sati.
Ponuđač uz ponudu mora uplatiti depozit ili dostaviti bankarsku garanciju od 200 hiljada eura naplativu na prvi poziv, izdatu od banke koja ima kreditni rejting najmanje BBB prema Standard and Poor's agenciji ili one koju Tenderska komisija, prema svojoj diskreciji, odobri na osnovu unaprijed dostavljenog zahtjeva.
Učešće na tenderu biće omogućeno zainteresovanima, uključujući i konzorcijume, koji su otkupili tendersku dokumentaciju i potpisali izjavu o povjerljivosti.
Učesnik na tenderu kvalifikovaće se kao ponuđač ako ispunjava kvalifikacione uslove iz grupe A ili B.
Uslovi iz grupe A su da ponuđač mora biti međunarodni hotelski operater i brend koji je poznat i međunarodno priznat kao uspješan operater najmanje dva hotelska kompleksa, kategorije najmanje četiri zvjezdice.
Ponuđač, takođe, mora imati najmanje pet godina neprekidnog iskustva u planiranju, razvoju i upravljanju hotelima sa najmanje četiri zvjezdice.
On mora da dokaže da posjeduje finansijsku sposobnost i sredstva neophodna za realizaciju predviđenog projekta i da je u posljednjoj godini ostvario pozitivan finansijski rezultat i ukupan promet od najmanje deset miliona eura.
Kvalifikacioni uslovi iz grupe A moraju biti ispunjeni kumulativno stanovi Karlovac

Post je objavljen 21.04.2015. u 19:07 sati.