evill angell

Prirodno je umrijeti kao što je prirodno biti rodjen...

Cemu sva strka oko umiranja? Zasto se toliko bojimo tog famoznog "dogadjaja"?

kao sto je svima poznato covjek prolazi kroz odredjene razvojne faze.. U grubo: radja se.. sjedi, puza, stoji uz oslonac, hoda, piski u pelene, guguce, prica... slijedi skola; osnovna pa srednja, faks.. Zatim tridesete, cetrdesete.. taj isti mali covjek postaje djed /baka.. na kraju se vraca "djetinjstvu" ponovo piski u gace, potreban mu je stap za stajanje ili nesto slicno, nemoze vise hodat.. prikovan je uz krevet i to je to.. gotovo.. vraca se na pocetak.. ili na kraj..
To jos neznamo, to je nepoznanica.. i nadam se da ce i tako ostati.

U biti, mozda ce grubo zvucat ali umiranje tj ta crna gospodja kako ju volimo nazivat: Smrt je jedina poveznica izmedju dobra i zla ili bolje da se izrazim, izmedju bogatih i siromasnih.. Siromasnima kao da im je sudbina zapecacena.. onima drugima nije tako, koliko god im sudbina bila zapecacena, mogu ju promjenit, sa novcima.. Jedino sto jos nemogu promjenit je smrt.. Ona dodje kad tad.. bio ti bogat ili ne..

Cesto sam razmisljala o umiranju, no ne na nacin da ga se bojim.. bas naprotiv.. Sta mislite sta se dogodi nakon smrti? Radila sam jednu studiju, tj istrazivanje gdje sam naisla na podatke tj na osobe koje su prozivjele klinicku smrt te su pricale sta su vidjele u tom trenutku.. sve me to fasciniralo.. Mislite li da covjek zaista uskrsne kao sto krscani vjeruju? Ili pak dolazi do reinkarnacije? Neki vjeruju da se nista ne dogadja.. tj neki ljudi misle da iako umires da svejedno sve osjetis.. kremiranje/spaljivanje.. odnosno da osjecas kako crvi puzu po tebi..

Sta mislite o tome?

Kako god.. smatram da je prirodno umrijeti isto kao sto je prirodno biti rodjen.. I to je nesto cega se netrebamo bojati.. bas naprotiv
fino


Image and video hosting by TinyPic

04.12.2008. u 10:33 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Lipanj 2010 (2)
Prosinac 2008 (9)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?



































Festina Lente...















































































Omnia tempus habet