PJESNIČKA VEČER

17.10.2017.






U organizaciji Srpskog kulturnog društva ''Prosvjeta'', Pododbor Viškovo, sinoć je održana pjesnička večer u kojoj su sudjelovali pjesnici:

Nikolina Čaović
Sara Atlagić
Mila Landur
Milenko Vasiljević
Zdravko Pejaković
Slavica Petrović
Mirjana Stojaković
Božo Malić
Margita Rekić Grolmusova
Anđa Jotanović


Ovo su peti pjesnički susreti na Viškovu, a osnovani su prije pet godina na inicijativu pokojnog Obrada Z.Maleša. Cilj im je da okupe pjesnike srpske nacionalne manjine i daju im priliku, da se izraze kroz pjesničku riječ te pokažu raskoš idejnog književnog stvaranja i pjesničkog izričaja običnih malih ljudi velikog srca.

Hvala svim pjesnicima koji su svojim prisustvom uveličali ovu pjesničku manifestaciju, svim posjetiteljima koji su došli i dali podršku svojim prisustvom i pažnjom oplemenili ovo druženje.

Hvala organizatoru, Srpskom kulturnom društvu ''Prosvjeta'', Pododbor Viškovo na organizaciji, mješovitoj pjevačkoj sekciji Pododbora SKD ''Prosvjete'' iz Viškova koji su nas popratili svojim nastupom i divnim pjesmama, kuharicama koje su nas nahranile divnim delicijama i napojile raznim napitcima, redarima na održavanju reda i svima koji su željeli prisustvovati ovoj manifestaciji, a iz nekog razloga su spriječeni.


Image and video hosting by TinyPic










































Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.