ponedjeljak, 25.09.2017.

MOJA NOVA KNJIGA "NA BRANIKU ŽIVOTA"Image and video hosting by TinyPic
slika: Nenad Grbac

http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic9.php

ISBN kod NSK 978-953-354-066-5


''Nova knjiga na portalu

http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php

Zbirku poezije "NA BRANIKU ŽIVOTA", Anđe Jotanović, predstaviti ćemo vam uz pomoć predgovora i recenzije knjige:


Image and video hosting by TinyPicRIJEČ AUTORICE


Poštovani čitatelji,

nemojte otvarati ovu knjigu pjesama. Ne, nemojte! Na početku ove knjige slijedi odricanje od samih sebe, od dvojnosti naučenih formula koje nas obilježavaju kao niža bića nedostojna, da sami određuju svoj život. Ovakve pjesme nikad niste čitali, to ogorčena duša kroz pjesmu kaže: "dosta je bilo! Sada ja stvari uzimam u svoje ruke i slažem svoj život onako kako mislim, da je najbolje za mene pa tek onda za moju obitelj, okolinu, društvo i kolektivnu svijest planeta Zemlje."

U ovim pjesmama duša upire svoj pogled u sve kutke unutarnjeg i vanjskog svijeta, ona je kraljica majka svih bića i prirode koja je okružuje. Ne, ne otvarajte ovu knjigu ako ne želite biti kraljice i kraljevi svog života i obraniti taj svoj život od negativnog suda zemaljskog svijeta!

Ova knjiga je za hrabre, poštene, pozitivnosti naklonjene i dobre ljude koji svoje živote kreiraju po svom iskustvenom znanju, svijesti i savjesti. Hvala vam što svojim životom svjedočite ove ljudske vrijednosti.

Ovo je po redu moja dvanaesta knjiga, sedma knjiga pjesama, sa kojim se moja duša usklađuje sa vanjskim i unutarnjim svijetom. Hvala Bogu, koji me je samilosno pogledao i pokazao mi put preobrazbe u čovjeka dostojnog ravnopravnosti, samopoštovanja, samopouzdanja, spoznaje života kroz osobna životna iskustva. Hvala životu, što me je osposobio da mijenjam ono što mogu promijeniti i prihvatim ono što ne znam i ne mogu promijeniti.

Svima vama hvala koji ipak odaberete pročitati ovu knjigu sa razumijevanjem, prihvaćanjem i poštovanjem iskustava koja su me oplemenila, da budem bolji čovjek danas, nego sam bila jučer.

Sretno vam bilo sučeljavanje s odricanjima od formula koje nas drže u zarobljeništvu osobnih i grupnih uvjerenja.

Anđa Jotanović, 10.09.2017. RijekaImage and video hosting by TinyPicOSVRT NA ZBIRKU POEZIJE "NA BRANIKU ŽIVOTA" ANĐE JOTANOVIĆ


Živjeti svoj život, taj život prepun jednostavne kompliciranosti, to je ono što čitam u Anđinim pjesmama, to je ono što doživljavam u njenim stihovima.

I u tim stihovima vidi se blistavost njene duše koja svojim duboko jednostavnim riječima poziva na promišljanje o ljudskom životu, a to je Anđina vječna inspiracija: život, u svojoj punoći i praznini, u svom bogatstvu siromašnog duha ili u svom siromaštvu bogatog duha - život, koji će uvijek blistati u Anđinim stihovima i podsjećati me, zašto volim čitati stihove ove divne pjesnikinje i zašto volim biti u njenom životu.

Jadranka Varga, pjesnikinja, Zagreb, 10.09.2017.Image and video hosting by TinyPic


Onako uz put ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link:

http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic9.php

te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php

Kontakt:

Mobilni telefon: 095 / 853-03-40Image and video hosting by TinyPic
slika: Nenad Grbac


09:04 | Komentari (2) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.