DORA 2019

17.02.2019.

Divno je to se u lijepi grad Opatiju vratila glazba i što prije biranja pobjednika za Euroviziju možemo slušati dobru glazbu, ali kada krene onaj natjecateljski dio koji će pjevač, tekstopisac, kompozitor predstavljati našu zemlju na tom natjecanju tada je najbolje raditi nešto drugo jer naš žiri a ni mi koji imamo pravo glasa nemamo sluha da na Eurosong pošaljemo neku pjesmicu koja će zabavljati publiku diljem Europe.
Ovogodišnji naši kandidati izgledali su ni kao da se više žele zabavljati u Opatiji nego predstaviti sebe i svoje pjevačke sposobnosti a o pjesmama da i ne pišem jer po meni je samo Nižetić morao pobijediti s obzirom na to da je na pozornici pokazao uz glasovne sposobnosti i svoje plesačke sposobnosti a takva vrsta pjesme na Eurosongu može uči u finalni izbor, a što se tiče stvarnog pobjednika naše Dore po mom sudu neće ući ni u polufinalnu večer jedino ako predstavnici drugih zemalja dobe virozu i izgube glas tada se možemo nadati da će taj mladić doći na glavnu binu Eurosonga u Izraelu.
Ona Lili da je pobijedila tada bi barem pokazala kakvo kvalitetno donje rublje postoji u našim trgovinama i prodaja tog donjeg rublja imala bi za nas veliku korist jer konačno bi naša tekstilna industrija imala posla i veliku dobit.
Obitelj Huljić bi trebala promijeniti svoj cijeli aranžman jer sve su pjesmice rađene po kalupu a taj kalup je istrošen.


Već godinama nemamo kvalitetnog predstavnika za Eurosong a imamo kvalitetnih pjevača samo što nam žiri ni publika koji glasaju nemaju sluha te zato već godinama ne ulazimo ni u polufinalnu večer Eurosonga ma gdje se god taj Eurosong održavao.


Pobjednik je užas ali tko sam ja da sudim, bilo bi bolje da je pobijedio Brutalero a pjeva Nižetić i puno je veselija pjesmica od Sna koji pjeva Roko sa velikim anđeoskim krilima i bijelim frakom.
Nisam sigurna da ćemo sa pobjedničkom pjesmom ovogodišnje Dore ući u finalnu večer Eurosonga koji se održava u Izraelu.


Oznake: Video skinut sa youtube

<< Arhiva >>