do kada

02.07.2021.

će biti prepucavanja na blogu i ima li smisla sudjelovati u obrani nekoga kada te kasnije smatraju da si u klanu a svako može birati što će čitati i što će komentirati i s kim će komunicirati preko komentara. Ovdje ima puno kvalitetnih tekstova i blogera, te svi mi imamo svoj odabir jer ne možemo se dopasti svima.
do kada ćemo napadati urednika zato što naš tekst nije na naslovnici i nije nas stavio u top blogere koji su po nečem na toj listi zaslužili biti.
Pokušajmo biti dragi, dobri, prestanimo gledati tko se gdje nalazi, pišimo ono što nam u tom trenutku paše a želimo podijeliti sa drugima i uživajmo u divnim tekstovima i fotografijama drugih blogera koji se nalaze gdje se nalaze zato što se nalaze.
Svi mi imamo omiljene blogere, svi mi pratimo koga želimo pratiti, komuniciramo s kim želimo komunicirati i zato je pitanje do kada, pitanje na koje nitko od nas ovdje odgovora nema.

Pokušajmo se normalno družiti i uživati u pročitanim tekstovima barem dva dana bez napada na urednika jer nije lako izabrati najbolje od najboljih.

<< Arhiva >>