Roštilj u prirodi

30.07.2019.

od danas bez planiranja

29.07.2019.

Odlučila sam da od danas neću više ništa planirati unaprijed jer kada god nešto isplaniram ništa se od toga ne napravi i onda sam zbog neispunjenog plana ljuta sama na sebe i ništa, baš ništa mi se ne radi jer ono što sam planirala nisam napravila i sve mi se prolonigiralo za nekoliko dana.

Put koji vodi do Kupe

28.07.2019.

Nakon dugih trideset godina provesti dan pored divne rijeke Kupe neopisivo je odmoran jer zrak je čist i miris prirode opušta

uživala sam u prirodi i lijepim uspomenama iz djetinjstva sjedeći u hladu i gledajući ljepotu rijeke

MOJ SIN I JA

27.07.2019.



Ne volim se slikati ali na zamolbu sina napravili smo zajedničku fotografiju uživajući u jednoj pizzeriji u Dubravi.

Izlet na Kupu

25.07.2019.

Možda jednom


Voljela bih da znam o modi i modnim detaljima, o kulinarstvu i vinima, da napišem dvadesetak pjesama ali... ja ništa o tome ne znam osim osnovnih stvari jer nismo svi jednaki i nismo svi stvoreni za sve oblasti koje nas okružuju u našem životu jer da to sve znam i mogu onda bih bila multipraktik ili vundrkind ali ja to nisam ja jedino to znam je moja istina koju često napišem i podijelim sa nekolicinom virtulnih prijatelja i poznanika jer lakše je tako nego zadržavati u sebi.
Istina je bolna svakome od nas jer je naša istina ali ponekada ili često (to je kod mene slučaj) tu bolnu istinu pišem jer pisanjem smanjujem bol, svoju bol.
Znam da nisam zanimljiva većini ali to sam ja, da ja ona koja se oblači blentavo, koja o kulinarstvu zna osnove, o vinima ništa, a stihove koliko god da se trudim mogu samo pročitati u nekoj od knjiga na polici.

Sretno lasti

23.07.2019.

1 EURO

19.07.2019.

Danas dok sam igrača igricu na fb pronašla sam oglas za jedan stan i gospođa je napisala da prodaje za 1 euro što je meni čudna cijena jer stan je nov i nalazi se na dobroj poziciji s toga sam je u inbox postavila upit te saznala pravu cijenu što mi je logičnija od istaknute cijene od 1 euro

zanima me dali je vlasništvo čisto

Da
09:31
još čeka odgovor.
kako to da ga prodajete za 1 euro i na kojem je katu

Stan vam je na Tresnjevki, Pociteljska ulica, stan vam je od 47.08m2 ide uz garazu od 25.90.m2,prizemlje je, cijena za sve je 118.tisuca eura lp

hvala na informaciji

Trakavica

18.07.2019.

Mislila sam ići napuniti svoje baterije negdje barem dva dana ali nakon konačno donesene odluke suda jednostavno ne stignem jer teško je uopće gospođi u poznim godinama shvatiti da nakon ove odluke nas dvije imamo ista prava. Jučer smo bile zajedno nakon dugi niz godina i razgovarajući s njom shvatila sam da je dementna i da će ni zbog dementnosti njene biti pakao, nadam se da će je njezin odvjetnik urazumiti jer on ipak bolje razumije dementnu osobu od mene.
Sva sreća da sam bila cool kod susreta s njom jer bih u suprotnom ja napravila kraval a to mi nije potrebno jer ova trakavica duga pet godina konačno je finito i sada samo treba imati strpljenja da stavimo točku na i.

treba mi snaga

17.07.2019.

Danas mi treba snaga jer bez tvoje pomoći danas ne mogu. Molim te budi uz mene jer bez tvoje snage danas ne mogu. Pomozi mi molim te jer ti si mi uvijek pomagala kada je pomoć tvoja meni bila potrebna.

za blogo prijatelje

16.07.2019.

BLOG MI JE PRVI ODABIR

13.07.2019.

Jedino od društvenih mreža koristim blog i facebook a sada ću u dva do tri retka sama sebi a i vama koji pratite moj blog objasniti zašto. Blog mi je terapija jer volim pisati, na blogu ima toliko zanimljivih stvari tako da mi nisu potrebne novine nikakvog oblika, uz pročitane blogove mogu biti sretna ili tužna sve ovisi o tekstu autora bloga kojeg pratim kada blog ugledam na naslovnici jer ona opcija da spremim omiljeni blog ne funkcionira a zašto još nisam otkrila jer nisam baš ekspert za tehniku.
Facebook koristim samo za igranje jedne igrice koju mogu igrati cijeli dan ako imam volje i na fb me ništa više ne privlači.

ovo sam ja

10.07.2019.

u novom izdanju

x x x

09.07.2019.

Da se bar vrijeme može zaustaviti i vratiti nazad kao što se mogu vratiti kazaljke sata dio toga u tom vraćenom vremenu napravila bih drugačije jer ne bih si dozvolila ništa što sam dozvolila, sve bi ni bilo ljepše i bolje no sada. Vrijeme života se vratiti ne može kao što se vračaju kazaljke sata ali život se mora znati živjeti a ja to ne znam i nikada naučiti neću.

Jurica

07.07.2019.

Danas cijeli dan nešto mrmlja i baš mi ga je zabavno slušati, možda mi uskoro kaže i "lepi jurica pusu da"

ROKOTOK

06.07.2019.

Bilo bi lijepo kada bi se blogeri pridružili /koji su u blizini etapa/ kojima pliva naš Ribafish i tako mu dali snage da izdrži sve dionice u spomen na sina.
Ja ću mislima plivati pored tebe.
Moja iskrena sućut.

https://www.facebook.com/udrugaRokOtok/

odustati ili ne

04.07.2019.

Razmišljam sada da li odustati ili se boriti jer trakavica traje pet godina i sigurno će još toliko trajati s obzirom na to da suprotna strana dokaza nema a na svakom zakazanom ročištu događa se isto. Prisutne su stranke, rasprava se odgađa za sljedeće ročište i tako svaki puta jer njezin odvjetnik ni na jedno ročište nije donio zatraženo, ali se zato podnescima buni na dokaze koje imam ja.
Nadam se da ću odlučiti.

bez naslova

03.07.2019.

Gledam sada u bijelu podlogu i razmišljam kako volim druženja i komunikaciju koja ponekada krene u krivom smjeru ne zato što taj krivi smjer izazovem ja nego se u toj normalnoj komunikaciji javi netko kome normalna komunikacija smeta i onda izbije nepotrebna svađa kojoj se ne nazire kraj ako ja ili bilo tko drugi ne zašuti.
Znam da nitko od nas nije voljan slušati tuđe gluposti ili nametati svoju volju bilo kome ali druženja i komuniciranja s grupom ljudi mora biti. Možda nisam u pravu ali smeta me vrijeđanje osoba koje su mi drage a ima ih dosta.
Od kada pamtim znam da volim pričati, da volim slušati, da podnosim uvrede na moj račun, a isto tako znam da ne podnosim kada bilo tko vrijeđa meni drage osobe, te ću ponoviti poput papige jednoj osobi
vrijeđaj mene koliko ti drago a druge ostavi na miru ako ne voliš normalnu komunikaciju.

Vrijeđanje

01.07.2019.

na bilo kojoj osnovi nije dozvoljeno ni osobno ni elektroničkim putem. Znam da se adminitratori blog servisa trude urazumiti osobu koja vrijeđa blogere ako mu kod pojedinog blogera nije nešto po volji.
Većina blogera pokušavala je normalno komunicirati s tom osobom ali uzalud, znam da će sada zbog ovog napisanog biti popljuvana s njegove strane ali to njegovo stanje bijesa mi je poznato ali neka ne vrijeđa druge jer njega koliko mogu primijetiti nitko nigdje ni ne spominje.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>