Nije kriv samo trener

24.01.2019.

Uvijek zbog neželjenog plasmana smo u stanju kriviti trenera, pa i vodstvo te logistiku cijele ekipe ili pojedinca jer navodno zbog trenera i stožera nisu dostigli rezultat koji smo mi očekivali da će dostići.
Da. istina je da trener odlučuje koji su igrači glavni na terenu ali za neuspjeh nije kriv samo trener i stožer krivi su i igrači koji se nisu ujedinili i bili homogena ekipa nego pojedinci žele napraviti solo akciju zaboravljajući pritom da igraju u ekipnom sportu te da je svaki igrač bitan i da su svi oni dio ekipe koja mora postići svojom borbenošću zadani, željeni rezultat a ne za neuspjeh i ne homogenost optužiti trenera i stožer.
Toliko dugo igraju u ekipama i tamo znaju igrati i postizati rezultate a isto tako borbeno su mogli igrati i zajedno za zemlju koju vole jer trener je tu samo kao moralna podrška dok oni na terenu izvode akcije koje su dogovorene na pripremama prije odlaska na natjecanje po što bolji plasman.
Mnogi sada krive Linu ali i ako on snosi dio krivice zbog slabog plasmana rukometaša tada moramo znati da su podjednako ili možda i više krivi igrači jer ne igraju kao ekipa.

<< Arhiva >>