Iskrenost = budala

17.11.2017.

Moja draga blog sestra tražila je istinu i sada jedan dio blogera iznosi svoje mišljenje ali nitko konkretno ne postavlja pitanje niti zna odgovor na pitanje koje je ona postavila jer većina koliko primjećujem čitajući boji se istine, boji se napisati što uistinu misle. Vjerojatno se boje zamjeriti većini a ni ne razmišljaju da su i oni dio većine koja jednom mora saznati istinu.
Svi smo mi tu radi komunikacije u kojoj ne bi po mom mišljenju trebalo biti zajedljivosti ta komunikacija bi trebala biti iskrena ako ne prema sebi samima onda barem prema osobi čiji tekst pročitamo ali jedan dio nas koji pokušavamo biti iskreni ispadamo po drugima budale (jer tko je normalan u vortali mora biti iskren i kulturan).
Ribafish se bio jedno vrijeme trudio da poboljša nešto kako bi svi bili zadovoljniju s najboljim blog servisom po mišljenju onih koji prate blogove ali nije uspio, jedan bloger Siniša organizirao je i skupio dio blogera te je napravljena prva blogerska knjiga ali bilo je i tu poteškoća.
Svjesna sam da veći dio blogera želi ostati anoniman i to je ok ali zar svi mi nismo samo osobe koji pišemo i tako se družimo jer i elektronska komunikacija je odraz nas samih.
Žalosno je što egoizam svugdje pa i u virtualnom svijetu ima bolji prolaz od iskrenosti.
Iskrena osoba ispada budala i to je užasno, to smeta jer takovo ponašanje i odnos nikuda ne vodi osim u debatu koja nema kraja.

Iskrene osobe svoju iskrenost moraju skrivati jer rijetko tko podnosi istinu, a postoje osobe koje se boje i svoje iskrenosti i bježe od nje kao što bježe od iskrenih osoba u blizini. JER ISTINA BOLI

<< Arhiva >>