Anderlog

14.11.2005., ponedjeljak

Flickr Pro account

Tvornica u 21h iz redakcije. Slika je u max rezoluciji 1632x1224. Nevjerojatna gužva pred Tvornicom za Steve Vaija. Ne samo da se gužva ne smanjuje već se izgleda povećava, a koncert bi upravo trebao početi (21 je). Organizatori su rekli da će početi točno što baš i nije običaj u Tvornici. Da ne pričam evo odmah sličice sa ulaza na Flickr-u. Štos je da je ta slika nastala i poslana mobitelom.

Zapravo sam se htio pohvaliti da već neko vrijeme mogu na koncerte bez straha da će mi naći fotić i vraćati me. Ovaj Sony Ericsson k750i (koji bi se za koji dan trebao pretvoriti u w800i) ima 2 megapixela i radi sasvim pristojne slike za web (više nego pristojne, odlične zapravo). Daleko je bolji od mog prvog digitalnog fotića, a gotovo jednak predzadnjem.

Od danas imam i pro account na Flickr-u za smještaj fotki (do 2 GB mjesečno i neograničen broj setova) što i nije trivijalna stvar, jer zamisli - pro account na Flickru ne možeš uzeti iz Hrvatske! Mislim, stvarno! Ljubazni poznanici iz Slovenije su mi ga uzeli kao suscription for friend (hvala im još jednom).

Update stanja pred Tvornicom: još uvijek je gužva, malo manja, pa odoh... Ako uspijem poslati fotke (a to ovisi o propusnosti VIP na mjestima sa puno ljudi) moći ćete vidjeti kako je u Tvornici iznutra u živo, na adresi www.flickr.com/photos/anderlon.

Slike se u punoj veličini mogu vidjeti tek ako se ima obični account na Flickr-u (za što nije potrebno ništa platiti).

- 20:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>