Sve o sportu

nedjelja, 03.05.2015.

Boateng: za Barcelonu se moramo popraviti..

Njemački reprezentativac upozorava svoje suigrače da bi bila katastrofa ponoviti igru kao protiv Borussije Dortmund u kupu.



Branič Bayerna Jerome Boateng je upozorio svoje suigrače da se ne trebaju brinuti oko puta u Barcelonu na polufinale Lige prvaka, ako će ponoviti igru kao što je bila ona protiv Borussije Dortmund u polufinalu Kupa Njemačke.

Momčad Pepa Guardiole je već ranije osigurala naslov prvaka Njemačke, a u domaćem kupu je u utorak ispala nakon jedanaesteraca od Dortmunda.

Boateng traži drastične promjene nabolje uoči prve utakmice polufinala Lige prvaka.

Barcelona je jedna od najboljih momčadi na svijetu i moramo odigrati vrhunski, kazao je za Kicker.

"Ako ćemo igrati kao protiv Burussije Dortmund, ne trebamo ni putovati u Barcelonu. Kao da nas nije bilo briga. Moramo ponovni svi zajedno napadati i svi se zajedno braniti. Napravili smo previše pogrešaka kada smo vodili.

"Davali smo loptu prebrzo i igrali smo previše dugih lopti. Imali smo veliku šansu protiv Dortmunda i razočaran sam kako su se stvari razvijale."

Bayern u subotu igra protiv Bayera i očekuje se kako će Guardiola odmarati dosta igrača iz početne postave kako se popis ozlijeđenih eventualno ne bi povećao.

- 13:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #