Sve o sportu

nedjelja, 03.05.2015.

Sport tvrdi: Rooney, Mata, Herrera i Silva ponuđeni su Barceloni!?



Katalonski list tvrdi da Rooney ima višak kilograma, Mata bi se vratio zbog nostalgije, Herreru Barca želi već dugo, a Silva će stradati u promjenama u Cityju

Katalonski list Sport raspalio je na naslovnici priču kako su Wayne Rooney, Juan Mata, Ander Herrera i David Silva ponuđeni Barceloni! Ali ih Barca ne želi!

Zanimljivo, o Rooneyu zapravo uz informaciju da je ponuđen Barci nude razloge zašto se taj transfer neće dogoditi: Wayne ima ugovor s Manchester Unitedom do 2019., ima previše kilograma i dvojbena je tjelesnog stanja.

Kod Juana Mate Španjolci navode da je nostalgičan pa bi se rado vratio u La Ligu, jako bi volio doći baš na Nou Camp, ali Barca zapravo nema potrebu za njim.

Herrera je na Barceloninom radaru već dulje, no Barca ne bi za njega ponudila više od 25 milijuna eura, dok ga United, nagađa Sport, ne bi pustio za manje od 30 milijuna.

I napokon, David Silva mogao bi postati žrtva ljetnih promjena u Manchester Cityju, a u Barcelonu bi mogao doći ako City neće tražiti više od 30 milijuna eura.

- 13:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #