Udruga Aktivni Student (AKSTU) Zadar

ponedjeljak, 23.04.2007.

Zahvala

Tolikim ljudima moramo zahvaliti na pomoći da ne znam odakle bi počeo! Možda bi bilo najbolje da se prvo zahvalim svim kolegicama i kolegama Sveučilišta u Zadru što su došli na prosvjed i digli glas protiv zanemarivanja studenata od strane relevantnih institucija u Gradu, Sveučilištu i državi. Također hvala profesoru Siniši Biliću-Dujmušiću koji je svojim dolaskom i iskrenim govorom pokazao da ima sluha za studentske probleme. Veliko mu hvala! Hvala i drugim profesorima koji su nam pružili usmenu podršku. Zahvaljujem se Gradskoj knjižnici Zadar koja nam je besplatno posudila razglas i time nam učinila veliku uslugu. Hvala Gradskoj loži na struji na koju smo priključili razglas. Hvala zadarskoj policiji na pomoći u rješavanju manjih tehničkih problema koji su nastali nedugo prije prosvjeda. Hvala medijima na praćenju skupa. Hvala kolegama koji su imali iskustva u organizaciji skupova na velikoj pomoći, posebno kolegama Fadiću i Turčinovu.
Na podršci i pomoći zahvaljujem pojedinačno nekim kolegama (ako sam koga zaboravio, unaprijed se ispričavam): kolegi Željku Juriši, Marku (Fixu), Hrvoju, Proliću, Parlovu i ostaloj ekipi sa druge godine povijesti, geografije i arheologije koja se za vrijeme priprema prosvjeda i na sam dana prosvjeda stavila na raspolaganje aktivistima udruge. Zahvaljujem se kolegama koji su preuzeli ulogu AKSTU-redara za vrijeme prosvjeda: Marinu Glamuzini, Kreši, Majiću, Šariću, Dilberu i drugima. Hvala svim kolegama sa treće godine povijesti (Maksu, Kolegi, Hrabrovu, Kristoviću…), ali i svim kolegama sa odjela koji su nam pružili potporu prije i na dan prosvjeda. Hvala učiteljicama, kroatistima, filozofima, jezikoslovcima, pedagozima, sociolozima, knjižničarima i svim drugim kolegama sa ostalih odjela na podršci i dolasku na prosvjed.
Najveća hvala aktivistima i simpatizerima AKSTU-a koji su usprkos svim obavezama na faksu i nadolazećim ispitima, dali bezrezervnu potporu nastojanjima AKSTU-a. Hvala kolegici Heleni Šugar na mirnoj ruci pri crtanju transparenata. Hvala kolegi Šimi Vučetiću što je udruzi na raspolaganje stavio svoj osobni automobil čime nam je učinio veliku uslugu. Hvala kolegici Marini Ninčević što je fotografirala skup i kolegi Kneževiću na mirnoj ruci pri snimanju djela prosvjeda.
Naravno da je ovo samo manji dio ekipe koja je pomogla.
SVIMA NJIMA, ALI OSTALIMA KOJIH SE OVOM PRILIKOM NISAM MOGAO SJETITI, JOŠ JEDNOM VELIKA HVALA!!!

- 10:14 - Komentari (16) - Isprintaj - #