Image Hosted by ImageShack.us


Naslovnica
O nama
Natjecanja
Galerija
Linkovi
Kontakt

Zadnje natjecanje:
Međunarodni atletski miting za osobe s invalid., Rijeka, 25.05.2008.
Sljedeće natjecanje:
Kup Hrvatske za juniore i juniorke, Osijek, 31.05. - 01.06.2008.

AK Moslavina

ponedjeljak, 31.03.2008.

Prvenstvo HALS -a u krosu

Image Hosted by ImageShack.us

Kao što smo i predviđali, Moslavci iz Kutine su nastavili sa dobrim rezultatima na trkama. Proteklih godina je vrijeme u Koprivnici na prvenstvu hrvatske atletske lige sjever u krosu bilo vrlo loše i trčalo se po snjegu i blatu, no ove godine je vrijeme bilo još najbolje do sada i vrlo toplo. Trka se kao i svake godine održala u šumi Crna Gora na stazi koja se zove Vjeverica. Bilo je tu mnogo klubova iz sjeverne Hrvatske – Dinamo Zrinjevac, Križevci, Bjelovar, Međimurje, Moslavina....
Luka i Nikola Mikulić trčali su za starije juniore trku dugu 3000m. Luka se na početku odvojio od ostatka atletičara i mirno završio utrku prvi, dok je Nikola odustao jer je bio iscrpljen nakon bolesti.
Jozo Slipac je odlično trčao za mlađe juniore 2km. Ispred njega je na cilj došao samo Ante Prša iz Dinama, a iza sebe je ostavio mnoge dobre trkače – Milanković, Nemčić.... Ovaj Jozin rezultat je vrlo dobar jer je i on imao problema s bolesti prije ove trke.
Jozo, Nikola i Luka će već u utorak predstavljati svoje škole na županijskom prvenstvu srednjih škola u krosu koje se održava u Topuskom. Taj kros i ove godine organizira trener Ivan Desić koji će postaviti stazu dugu oko 2km.
Rezultati

nedjelja, 16.03.2008.

Prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju

U subotu je u Velikoj Gorici održana tradicionalna 16. turopoljska trka u polumaratonu, a po prvi puta je tamo održano i prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju u dužini od 5000m. Kategorija u kojima su se trčale trke bilo je zaista mnogo no 5000m i polumaraton su startali zajedno.
Atletičari iz Moslavine bili su vrlo uspješni. Osvojili su 2.mjesto ekipno iza zagrebačkog dinama . Nikola Mikulić je bio 4., Luka Mikulić 5. i Jozo Slipac 23. Ana Vlajsović je završila 49. To su ukupni rezultati, a u svojim kategorijama su bili: Nikola 2., Luka 3., Jozo 7. i Ana 4.
Organizacija je bila dosta dobra pa je poslije trke bio i ručak za sve koji su trčali. Svi natjecatelji su dobili još i majce.
Iduća trka je u Koprivnici, 30. ožujka – prvenstvo HALS – a u krosu gdje se nadamo da će trkači nastaviti s dobrim rezultatima nakon trka u Istri i u Velikoj Gorici.
Rezultati

četvrtak, 13.03.2008.

Školsko županijsko natjecanje u atletici

Danas je u Kutini na gradskom stadionu održano županijsko školsko prvenstvo za osnovne i srednje škole u atletici a organizatori su bili ljudi iz AK Moslavine. Organizatori su imali dosta problema sa vodom na stazi jer je dan prije natjecanja dugo padala kiša. Srednje škole su se natjecale u malo težim uvjetima, ali se nakon sunčanog jutra staza potpuno osušila pa su se osnovnoškolci natjecali u idealnim uvjetima.
Najbolja osnovna škola u ženskoj konkurenciji je bila OŠ Zvonimira Franka, a u muškoj OŠ Braća Ribar iz Siska. Kod srednjih škola su pobijedili i muška i ženska ekipa iz SŠ Tina Ujevića. Na natjecanju su nastupile i atletičarke iz AK Moslavine – Danijela Culjak (1. u bacanju kugle), Ana Vlajsović (1.na 800m) i Ivan Bernat koja je postigla najbolji rezultat na natjecanju skočivši u dalj 4,95m.
Međužupanijsko natjecanje će se održati u 4. mjesecu također u Kutini i nadamo se da će atletičarke iz Moslavine proći sa svojom školom na državno prvenstvo koje se održava od 4.-11. svibnja u Rovinju.

nedjelja, 02.03.2008.

Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu

Dana 2.3. u Svetom Petru u šumi bilo je održano ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu. Organizatori su kao i prošle godine bili iz AK Istra iz Pule. Trener Ivan Desić može biti zadovoljan postignutim rezultatima. Nakon hladnog jutra u Istri je zasjalo sunce i temperatura je bila oko 20 C. Po takvom idealnom vremenu za trčanje momci iz AK Moslavine napravili su jedan korak dalje. Nakon što su prošle dvije sezone bili drugi ove godine su pobijedili u utrci za starije juniore na 8000m i to ispred jakih ekipa – Dinamo Zrinjevac i Istra Pula. Ekipu su sačinjavali Nikola Mikulić koji je bio 3., Luka Mikulić 4. i Jozo Slipac 8. Ženska ekipa ove godine nije nastupila.
Nakon uspješnog početka sezone nadamo se da će Moslavci i dalje biti tako uspješni. Njihova iduća trka je na rasporedu 15. ožujka – ekipno i pojedinačno PH u cestovnom trčanju, a ženski dio ekipe će prije toga sudjelovati na županijskom natjecanju u atletici koje se održava 13.ožujka na stadionu NK Moslavine u Kutini.
Rezultati

  ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Urednici bloga
Luka Mikulić
Nikola Mikulić
Opis stranice
Na ovoj stranici će biti svi rezultati i nastupi kutinskih atletičara