Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akmoslavina538

Marketing

Prvenstvo HALS -a u krosu

Image Hosted by ImageShack.us

Kao što smo i predviđali, Moslavci iz Kutine su nastavili sa dobrim rezultatima na trkama. Proteklih godina je vrijeme u Koprivnici na prvenstvu hrvatske atletske lige sjever u krosu bilo vrlo loše i trčalo se po snjegu i blatu, no ove godine je vrijeme bilo još najbolje do sada i vrlo toplo. Trka se kao i svake godine održala u šumi Crna Gora na stazi koja se zove Vjeverica. Bilo je tu mnogo klubova iz sjeverne Hrvatske – Dinamo Zrinjevac, Križevci, Bjelovar, Međimurje, Moslavina....
Luka i Nikola Mikulić trčali su za starije juniore trku dugu 3000m. Luka se na početku odvojio od ostatka atletičara i mirno završio utrku prvi, dok je Nikola odustao jer je bio iscrpljen nakon bolesti.
Jozo Slipac je odlično trčao za mlađe juniore 2km. Ispred njega je na cilj došao samo Ante Prša iz Dinama, a iza sebe je ostavio mnoge dobre trkače – Milanković, Nemčić.... Ovaj Jozin rezultat je vrlo dobar jer je i on imao problema s bolesti prije ove trke.
Jozo, Nikola i Luka će već u utorak predstavljati svoje škole na županijskom prvenstvu srednjih škola u krosu koje se održava u Topuskom. Taj kros i ove godine organizira trener Ivan Desić koji će postaviti stazu dugu oko 2km.
Rezultati

Post je objavljen 31.03.2008. u 15:33 sati.