Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akmoslavina538

Marketing

Školsko županijsko natjecanje u atletici

Danas je u Kutini na gradskom stadionu održano županijsko školsko prvenstvo za osnovne i srednje škole u atletici a organizatori su bili ljudi iz AK Moslavine. Organizatori su imali dosta problema sa vodom na stazi jer je dan prije natjecanja dugo padala kiša. Srednje škole su se natjecale u malo težim uvjetima, ali se nakon sunčanog jutra staza potpuno osušila pa su se osnovnoškolci natjecali u idealnim uvjetima.
Najbolja osnovna škola u ženskoj konkurenciji je bila OŠ Zvonimira Franka, a u muškoj OŠ Braća Ribar iz Siska. Kod srednjih škola su pobijedili i muška i ženska ekipa iz SŠ Tina Ujevića. Na natjecanju su nastupile i atletičarke iz AK Moslavine – Danijela Culjak (1. u bacanju kugle), Ana Vlajsović (1.na 800m) i Ivan Bernat koja je postigla najbolji rezultat na natjecanju skočivši u dalj 4,95m.
Međužupanijsko natjecanje će se održati u 4. mjesecu također u Kutini i nadamo se da će atletičarke iz Moslavine proći sa svojom školom na državno prvenstvo koje se održava od 4.-11. svibnja u Rovinju.


Post je objavljen 13.03.2008. u 16:00 sati.