nedjelja, 02.11.2008.

Ancelotti: Beckham nam može samo pomoći

Photobucket

Milanov trener ne slaže se s dijelom javnog mijenja u nogometnoj Italiji koje sugerira da bi David Beckham evnetualnim dolaskom među ''rossonere'' poremetio ravnotežu u klubu...

Još je sasvim nepoznato hoće li Beckham u siječanjskom prijelaznom roku stići u Milan na posudbu. Na službenoj internetskoj stranici engleskog reprezentativca piše da je Beckham u pregovorima s Milanom, ali nema nikakve potvrde da je dogovor postignut.

No, ukoliko Milan i potpiše Beckhama, veliki je broj onih koji smatraju da će 33-godišnji vezni nogometaš zapravo biti samo smetnja. Naravno, Ancelotti nudi sasvim drukčije mišljenje:

- Igrači šampioni su vrijednost, a nikako ne problem. Beckham je veliki nogometaš koji nam može samo pomoći. On može igrati na bilo kojoj poziciji, u sredini ili na krilu – kaže Ancelotti.

U Beckhamovom klubu LA Galaxyju su poručili da engleski reprezentativac ostaje njihov igrač, te da će biti u Los Angelesu na početku nove sezone američkog nogometnog prvenstva, a to znači već u ožujku!

- Beckhamu boravak u Milanu može koristiti, jer ćemo ga održavati u punoj igračkoj spremi. No, i on može biti koristan za nas, pa makar odigrao i samo jednu utakmicu. Sigurno je da ga nećemo tretirati kao turista već kao igrača koji će ravnopravno sa svima ostali konkurirati za sastav - objasnio je Milanov trener.

Interov predsjednik Massimo Moratti nedavno je poslao svojim gradskim rivalima poruku da ''žive u prošlosti''. Aluzija se odnosila na dovođenje Ronaldinha koji je daleko od najboljih dana, a sada i na pokušaj dovođenja Davida Beckhama.

Ancelotti je, pak, jako zadovoljan s Ronaldinhom:

- On radi kao manijak, vrlo je skroman, a suigrači i navijači ga obožavaju! Vrlo je plah. Iako sam već sada zadovoljan s njime, očekujem da će Ronaldinho još napredovati – na kraju će Ancelotti.


19:31 | Komentari (0) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.