ponedjeljak, 22.09.2008.

Berlusconi: Neka mi igrači za rođendan poklone pobjedu u derbiju

Photobucket
Pobjeda protiv Lazija 4-1 bila je sasvim dovoljna da unutar Milana nastane gotovo euforična atmosfera. Nitko više ne govori o krizi, smjenjivanju Ancelottija, te loše odabranim pojačanjima tijekom ljeta...

Posebno veselo je bilo u restoranu unutar San Siro stadiona nakon utakmice gdje su se za atmosferu brinuli Silvio Berlusconi, talijanski premijer i predsjednik kluba, te Milanov dopredsjednik Adriano Galliani.

- Eh, sada želim od igrača neka se potrude i poklone mi najljepši dar, a to bi bila pobjeda protiv Intera u derbiju sljedeće nedjelje - rekao je Berlusconi koji će dan kasnije, u ponedjeljak, proslaviti 72. rođendan.

- Ali to će biti malo. Ne kao poklon, već kao ambicije kluba. Moramo osvojiti talijansko prvenstvo i Kup Uefe. Prošle godine smo ostali bez svega i ovo je vrijeme kada nadoknađujemo propušteno.

Novinari su pitali što zna i kako vidi novog trenera Intera Josea Mourinha.

- Čujem kako svi pričaju o njemu, ali ja ništa ne znam. Ne čitam novine, pa nisam ništa saznao. Znam samo da je bio u Chelseaju i da je sada u Interu. Nazvat ću ga, pitat ću što me zanima - uz šalu je završio Silvio Berlusconi.


20:53 | Komentari (0) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.