srijeda, 17.09.2008.

Altafini: Ševa je nepotreban Milanu, a Poulsen prosječan igrač

Photobucket

Niti brazilskoj nogometnoj legendi Joseu Altafiniju nisu pretjerano sjela dva ljetna pojačana koja su sletjela u Milan, odnosno Juventus. Altafini smatra da je klub sa San Sira previše utukao u ovosezonska pojačanja što po njemu neće dati adekvatan rezultat.

"Milan je previše kupio. Povratak Ševčeka je bio potpuno nepotreban. Milan ga više ne treba, rekao je Altafini za talijanske medije.

Bivši talijanski i brazilski reprezentativac nema ništa bolje mišljenje niti o danskom reprezentativcu Christianu Poulsenu za kojeg kaže da je samo prosječan.

"I Juventus je promašio s Poulsenom. Radi se samo o prosječnom igraču", objašnjava Altafini koji ipak smatra da su neka pojačanja pogođena.

"Ronaldinho daje snagu svima oko sebe, Quaresma je točno ono što je falilo Interu, dok je Riise vrlo bitan kotačić za Romu."

Altafini je jedan do najvećih Brazilaca koji je ikada nastupao u Seriji A. U 248 utakmica za Milan u razdoblju od 1958. do 1965. zabio je nevjerojatnih 168 golova. Kasnije je još nastupao za Napoli i Juventus.


14:42 | Komentari (0) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.