petak, 01.08.2008.

Šimić još uvijek na čekanju u Milanu

Photobucket
Hrvatski nogometaš i rekorder po broju nastupa u reprezentativnom dresu, Dario Šimić, još uvijek ne zna što mu donosi budućnost. Od subote je u Milanellu, na pripremama sa starim klubom. No pitanje je hoće li u Milanu i ostati.

Status Darija Šimića u Milanu, nažalost, još je uvijek neizvjestan. Iako se najavom povlačenja legendarnog kapetana Paola Maldinija povećala mogućnost da dobije veću minutažu u Ancelottijevom sastavu, našem igraču sreća se nije osmjehnula do kraja. Maldini je ipak pristao na nastavak suradnje još jednu sezonu, pa je Šimić ostao na čekanju.

A da i njemu ima kraja, potvrdio nam je Marko Naletilić, Šimićev zastupnik, koji je izjavio da se nogometaš od subote nalazi na pripremama u Milanellu, ali i iščekuje kako će se rasplesti situacija s ozljedama Kaladzea i Neste. Ukoliko se na njih dvojicu neće moći računati dulje vrijeme, ostat će u klubu.

'Darijeva je jedina želja igrati. Naravno, najsretniji bi bio da ostane u Milanu, a ako već neće moći izboriti veću minutažu, pronaći ćemo mu drugi klub. U klubu su rekli da će poštovati Darijevu želju', potvrdio nam je Naletilić. Kao opcije se spominju, a sasvim sigurno odgovarale bi i Šimiću, Fiorentina i Monaco.


20:04 | Komentari (0) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.